Ревизионни отвори за баня

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Ревизионни вратички

Всеки дом има нужда, ако не от основен ремонт, то поне от освежаване. Банята е едно от помещенията, на което по-често трябва да се обръща внимание. Имайте предвид, че когато става въпрос за освежаване, дори един малък детайл може да промени целия облик на стаята или санитарното помещение. Сигурно ви се е случвало, след ремонта, всичко да изглежда перфектно, но отворите на водопровода, бушони или важни връзки да са виждат. Те определено не си пасват с интериора, а най-правилното решение е да ги прикриете с помощта на ревизионна вратичка.

Какво представляват ревизионните вратички

Основната им задача е прикриването на важни части, до които, дори след ремонта, ще ви се наложи да имате достъп. Обикновено са изработени от метал или други издръжливи материали, които трудно биха се повредили, независимо от заобикалящите ги условия. Ревизионните вратички прикриват грозните, но важни пространства. Най-важното предимство на тези отвори е, че, при нужда, няма да ви се налага да къртите плочки, да нарушавате цялостта на гипсокартона и така нататък. Благодарение на тях имате необходимият достъп до електрически инсталации, водопроводи и други важни тръбопроводи. Ревизионните вратички се предлагат в различни цветове, форми и размери и са едно наистина дизайнерско решение, с което да прикриете излишното.

За къде са подходящи

Моделите се предлагат в различни размери - от такива, в които да успеете просто да мушнете ръката си, до достатъчно големи, при които спокойно да боравите с инструменти. Както вече споменахме, ревизионните вратички служат за прикриване на отвори в стените, като могат да бъдат ползвани за вътрешна, външна употреба и дори тавани. Те са изработени от издръжливи материали, което позволява широкия спектър от възможности за монтаж. Независимо дали ви трябва за барбекюто, където на показ са тръбите на мивката или не добре изглеждащи кабели или за вътрешните помещения в дома, ревизионната решетка ще реши проблема ви. Изберете модел със стъкло за вашата баня - създайте истински уют по лесен и практичен начин. Който и от нашите продукти да изберете, едно е сигурно - той ще ви свърши безупречна работа.

Полезни съвети от Gaudi-ds

Ако сте решили да монтирате ревизионната вратичка сами, важно е да бъде правилно направено, за да избегнете неприятни ситуации особено в мокрите помещения. Ето няколко стъпки, които ще улеснят монтажа:

  • Правилно вземете размерите - най-просто, това става, чрез очертаване на корпуса с молив;

  • Изрежете дупка - това може да се случи още преди окачването на гипсокартона;

  • Използвайте монтажно лепило, за да прикрепите корпуса;

  • Попълнете страничните отвори при наличие на такива.

Важно е да избирате винаги качествени продукти, а най-правилното за целта място е онлайн каталогът на gaudi-ds.com. Продуктите, които предлагаме са на различни цени, за да задоволим нуждите на всички наши клиенти. Разгледайте и поръчайте всичко необходимо за ремонта и обзавеждането на вашата баня още сега.

Популярни търсения: ревизии, гипсокартон, алуминиеви, капаци

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите