Мивки за баня и умивалници

Мивки за баня и умивалници Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Ширина (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Отвори за смесител
Покажи по-малкоПокажи повече
Полупробити отвори за смесител
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Разнообразни модели мивки за баня - различни размери, форми, визии, функцнионалности. Gaudi DS ще ви предложение разнообразие и топ цени на стенни умивалници за вашата баня! Тук вариантите са действително много, тъй като това е основна част от нашето ежедневия – всеки един от нас ползва минимум два пъти на ден своята мивка. Вариантите по размери в действителност са много, няма да ви обръщаме внимание на тях, по-скоро ще се съсредоточим на функционалностите.

Те са следните – дали ще има борд или не ( където може да си слагате козметика и средствата за лична хигиена ), дали ще е ъглова или за права стена, дали ще бъде от тип мебелна ( тоест приляга много точно при изработка на шкаф за съответния модел – има предварително изработени шлебове или е пригодена по друг начин за случая ). Разгледайте богатата ни гама и ще се убедите сами, че вариантите действително са много, а продуктите са от топ производители от страната и чужбина, при нас водещо е качеството и добрата цена в услуга на клиента.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.