Бойлери за баня

Оценка 4.70 от 87 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 87 отзива

С всяка изминала година, използването на индивидуален източник за топла вода в частните къщи и апартаменти става все по-актуално. Ерата на централизираното подаване постепенно отива в миналото, защото понякога може да се окаже по-изгодно да притежавате собствен източник.

Това Ви позволява да контролирате разходите си за комунални услуги и съответно да спестявате средства. Въпреки различните видове високотехнологични соларни системи, поради високите им все още цени, най-разпространени си остават електрическите бойлери.

Защо да предпочетем електрически бойлер?

Те имат много достойнства, от където идва и високата им популярност:

  • лесен монтаж, не изисква одобрения и привличане на специализирани организации;

  • не е необходим комин и вентилация;

  • независимост от налягането във водопроводната мрежа и температурата;

  • енергоспестяващи са и коефициентът им на полезно действие е висок (КПД до 99%);

  • възможност еднократно да осигури голям разход на топла вода.

Как да ги използваме правилно?

Преди да започнем да употребяваме уреда, трябва да се инсталира. По време на монтажа е задължително да се спазват приложените към прибора инструкции. За да работи продуктът дълго, не се препоръчва честото му включване и изключване. Ако горещата вода е необходима всеки ден, то тогава не бива да изключвате уреда от мрежата.

Той трябва да се монтира от специалист, а първия опит е необходимо да се проведе в присъствието му. На свой ред е препоръчително да се уверите, че инсталацията от специалиста е извършена качествено. За това проверете дали има течове - проверявайте съединенията два-три дни подред.

Какви защити имат електрическите бойлери?

Освен, че за безопасната им работа се предполага наличие на термостат за плавно регулиране на температурата, това устройство може да изпълнява и защитна функция, като например предпазва от нежелани прегрявания.

Защо да предпочетете Gaudi DS?

Пазарувайки от нас, не бива да се съмнявате в качеството на продуктите ни, тъй като те винаги са придружени с гаранционен срок, а квалифицираният ни екип от отдела за обслужване на клиентите с радост ще Ви помогне в избора на правилния продукт с професионалното си мнение и съвети.

Заложете на качеството и изгодното пазаруване, избирайки нас пред конкурентите, а гарантирания произход на стоките и гратисния период за връщане на покупката, срещу възстановяване на платената сума дава увереност, че наистина сте направили сигурна инвестиция.

Не се колебайте повече, а се свържете с нас и няма да съжалявате!

Популярни търсения: Ел., тънки

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Произход
Видове
Цвят
Затвори филтрите