Вентилатори за баня

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на присъединяване
Захранване
Оценка 4.08 от 26 отзива
за страница
Оценка 4.08 от 26 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Повишената влажност в банята отдавна не е тайна. За да бъде чист и свеж въздуха в помещението, осигурете добра вентилация. Хората се опитват по различни начини да се борят с високата влажност. Времето вече отмина, когато трябваше да се отваря врата в банята, след вземане на душ и почистване на пода с вода. Сега се вземат радикални мерки – закупуване на вентилатор.

Какви видове ще откриете в нашия магазин?

При нас разнообразието е голямо, както на цветове, така и на диаметри и функционалност. Всичко е със снимки за по-добра представа и описания на параметрите. Предлагаме следните видове:

  • с автоматично отваряща се клапа;

  • безшумни (с много тихи, с ниско ниво на шум);
  • с LED-осветление;

  • класическите осеви с цилиндричен корпус и перка с конзолни витла;

  • автоматични с датчик, който при повишена влажност на въздуха включва устройството автоматично и после го изключва.

  • с таймер, настройващ се да изключи системата след определено време, особено ако ви се налага спешно да излезете и няма да ви има през целия ден.

Всички продукти при нас са с високо качество, гаранция и на най-ниски цени!

Какво трябва да знаете при избора си?

На първо място определете дали изобщо ви е нужна вентилация. Ако по фугите на плочките започне да излиза мухъл, то това е знак, че със сигурност циркулацията на въздуха в помещението не е достатъчна и е нужно да се вземат мерки в тази посока. При избора на подходящо устройство трябва да се вземат в предвид някои детайли.

Мощността. Тя се определя много лесно. Площта на помещението се умножава по коефициента 6 за семейства от 2-4 човека и по 8 за семейства от 7-9 човека.

Ниво на шума. Прекалено високия шум не се понася от някои хора, на други не им прави особено впечатление. Ако вие сте от хората, за които шума има значение, можем да споделим, че приемливите показатели в това отношение са 25-35 дБ.

Безопасност. Един от най-важните параметри при избора – сигурността на работа. И така, как да изберем: гледайте нивото на електрическа защита. Оптималните параметри за уреда са: IP 44 клас II, IP 45 клас II.

Как да монтираме в банята?

На първо място отстранете горния капак на уреда и задната част я намажете с лепило. После го   поставете в мястото за прикрепване и притиснете леко с ръка за около 10-15 секунди. Монтирайте предната  решетка с помощта на специалните щипки или винтове от комплекта.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Голямото разнообразие от санитарно оборудване, кратките срокове за доставка, професионализмът ни, качеството на продуктите и ниските им цени ни правят предпочитан партньор на много хора, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.