Вентилатори канални

Оценка 4.70 от 237 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 237 отзива

Свежият въздух и проветливостта в банята са от изключително значение за комфорта и здравето ни по време на престоя там. Правилният начин на циркулация осигурява чист въздух и предотвратява наличието на остатъчни миризми в мокрото помещение. Това е възможно чрез подходящ канален вентилатор. 

В нашия онлайн ще откриете различни видове, които може да разгледате в сайта ни и да поръчате бързо и лесно от удобството на дома си.

Какви канални вентилатори предлагаме в Gaudi DS?

За да се погрижите за свежестта в банята, е важно да изберете канални вентилатори, които да са безшумни и с ниска консумация на енергия. При нас ще намерите подходящите модели с монтаж в тръба, със следните характеристики: 

  • производител – предоставяме артикули от производители като Cata, известни с висококачествените си продукти;

  • цена – ценовият диапазон е широк, което позволява свободен избор спрямо разполагаемия бюджет; 

  • размер на присъединяване – може да избирате от ф100мм и ф120мм.

Селектираните модели канални вентилатори в сайта ни се предлагат в бял цвят и имат висока влагоустойчивост. Разгледайте каталога ни, за да получите подробна информация относно артикулите, с които разполагаме.

Защо да изберете Gaudi DS?

Ние сме онлайн магазин, който подбира асортимента си единствено от производители, доказали се с качество и издръжливост на изработените продукти. При нас ще намерите голямо разнообразие от решения за баня с различен принцип на работа. 

Готови сме да ви помогнем, като очакваме вашите въпроси, за да изберем заедно подходящия вариант за дома ви. Нашата цел е да предлагаме най-доброто на клиентите ни.

Филтри

Производител
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Размер на присъединяване
Изчисти филтрите