Канални вентилатори за баня

Оценка 4.68 от 73 отзива
Филтри
Оценка 4.68 от 73 отзива

Това са едни от най-предпочитаните и популярни към днешна дата вентилатори за баня, поради своята висока ефективност, а различните модели успешно намират приложение както в бита, така и в промишлената индустрия. Нека разберем малко по-подробно какво представляват и кога са подходящи за употреба.

Какво е канален вентилатор за баня

Устройство, предназначено за принудително отвеждане на влагата от помещението навън. Характерното специално за този тип е цилиндричният корпус, позволяващ директното му монтиране в предварително пробития отвор в стената. Използват се в случаите, когато в помещението липсва прозорец, от където да излиза влагата.

Сред предимствата му, могат да се отбележат следните особености:

  • Висока ефективност;

  • Ниско ниво на шума;

  • Компактност;

  • Дълги години работа без необходимост от обслужване;

  • Относително прост монтаж.

Кога е подходящ

Както знаем, банята е помещението с най-високо ниво на влага, която е добре чрез специална вентилационна система да отвеждаме навън. Каналните вентилатори са доста удобни, защото не е нужно поставянето на специална тръба, а благодарение на цилиндричния му корпус, той директно може да се постави в предварително пробития отвор.

Служи също и за употреба в по-сложни вентилационни системи, предназначени за работа в няколко стаи наведнъж. Тук се правят различните разклонения и на изхода принудително се задвижва въздуха навън или навътре. Много е важно при избора да знаете нужният Ви диаметър, защото и при най-малка разлика, съществува голяма вероятност да не съвпадне на мястото, където ще се извърши монтажа.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото в онлайн магазина ще откриете само качествени и надеждни маркови устройства на достъпни цени! Ние предлагаме широка гама от санитарно оборудване с най-доброто качество и продължителна гаранция от производителя.

Сгрешили сте при избора и се налага да върнете или подмените закупеното?! Няма проблеми, ние поддържаме такава процедура и в рамките на тестовия период можете да изпробвате стоката и при нужда да я подмените с нова или да се откажете от поръчката срещу възстановяване на платената сума.

Имате нужда от съвет за правилен избор? Свържете се с консултантите ни, които ще обсъдят нуждите и предпочитанията Ви и ще предложат възможно най-доброто и ефективно решение. Също така ще споменем, че магазинът ни е супер иновативен и позволява работа, дори и през мобилни устройства с малки екрани, така че пазарувайте дори и в движение! Очакваме Ви!

Филтри

Производител
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Размер на присъединяване
Изчисти филтрите
Обади се