Свободностоящи вани, седящи

Оценка 4.71 от 7 отзива

Какви са предимствата на стоящите вани

Едно от основните предимства е възможността за лесното им преместване от едно място на друго. В допълнение, те изглеждат по-красиви и елегантни в сравнение с вградените.

Как да изберете подходящата за вас

Важно е да определите дали се нуждаете от ъглова или класическа правоъгълна. После трябва да определите максималните размери и при избора да се постараете да се вместите в тях.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В гамата на магазин Гауди ДС са достъпни множество отделни разновидности на стоящи и подвижни вани, отличаващи се с: 

  • високо качество;
  • дълготрайност;
  • ниски цени.
Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 7 отзива

Мечтали ли сте си за красива, съвременна и луксозна баня?! Ако сте в процес на изграждане на такава, съветваме Ви да погледнете към свободностоящите вани. Те могат да внесат много голям акцент в интериора на помещението, но има някои особености, с които държим да Ви запознаем сега. Научете спецификите на моделите и след това заповядайте да разгледате внимателно селектираните ни модели с различни марки, форми и функции на най-добри цени! В нашия онлайн магазин ще откриете най-доброто допълнение за вашата мечтана баня!

Какво представляват свободностоящите вани

свободностоящи вани

Представлява овално корито за къпане, стоящо свободно на собствени крачета или отлята стойка. Те хармонично допълват и подчертават елегантността на интериора, без значение от стила и придават пълнота в обзавеждането. С това разбира се се обяснява и популярността им, но преди да вземете решение да придобиете такъв продукт следва да знаете една от особеностите.

Тези аксесоари се характеризират с огромно тегло и е много важно да сте наясно дали подът или по скоро подовата Ви настилка ще издържи тези килограми. Те зависят от материала на изработка, обема на изделието и размерите му. Следва да знаем още, че при тези видове, комуникационните тръби от сифона към канализацията са видими и е препоръчително да се вземат хромирани такива за външен монтаж или местоположението да е такова, че да ги скрива.

От какви материали са направени

Различните видове са изработени от камък, мрамор, керамика, акрил, стомана и много други. Според използваното за направата на изделието вещество, може да се съди и за предназначението му. Например:

  • Чугунения вариант позволява изработка, както в класически, така и в модерен стил;
  • Стомана - най-достъпната и разпространена разновидност, поради ниската си цена;
  • Акрила позволява създаването на варианти с разнообразни форми и цветови решения;
  • Каменните разновидности напоследък се ползват с изключителна популярност. Те са с повишено тегло и бързо поемат част от топлината на водата.

Както забелязвате, всяко от решенията е със своя индивидуалност, в зависимост от използвания материал на изработка. Това при избора задължително трябва да се вземе в предвид.

Вместимост

Вероятно се досещате, че от обема събирана вода зависят и размерите на самото изделие. Те от своя страна е препоръчително да са съобразени с определеното за него място в банята. От друга страна следва да сте наясно, че по-голямата вместимост означава изразходването на повече течност за напълването и увеличаване на сметката за комунални услуги. Този показател може да се открие върху всяка подобна стока на етикета или списъка с техническите данни.

В случай обаче, че по някаква причина не е обозначен показателя, ще Ви припомним простата математическа формула, благодарение на която ще си го изчислите сами. Например ако имаме продукт с размери 170 см (Д) x 65 см (Ш) х 42 см (В), то преобразувайки цифрите в дециметри те се умножават: 17 х 6,5 х 4,2 = 464,1 куб. дециметра или литра. (1 dm 3 = 1 литър).

Ако и вие сте в търсене на свободностояща вана за банята, отделете няколко минути да разгледате предложенията на онлайн магазин gaudi ds и със сигурност ще откриете подходящото за вас решение. Всички продукти в категорията се предлагат на изумително достъпни цени, спрямо качеството и всички те са с гаранция от производителя. Ако изпитвате колебания или проблеми при пазаруването, свържете се с наш консултант за да Ви съдейства. Заповядайте, очакваме Ви!

Монтаж на свободностояща вана

Този тип фаянсов избор се характеризира с факта, че са доста подвижни. Ако разполагате с достатъчно пространство, свободностоящата вана е най-добрият избор, защото можете свободно да я местите или заменяте при необходимост. Самият монтаж може да стане лесно, но от нашия екип ви съветваме да се доверите на специализиран водопроводчик за поставянето на водопроводната система. При монтирането е важно подът да е нивелиран добре и да е подсигурен срещу повреда при контактните точки с продукта. Свободностоящите вани се укрепват с помощта на крачета или рамка, като повечето модели се предлагат с включените елементи и при монтажа, само трябва да сглобите конструкцията им. Важно е да обърнете внимание на материала който е използван за направа и размерите на уреда, защото спрямо тях ще установите тежестта и съответно - кой е най-сигурният начин за укрепване на продукта. Преди да закупите вашата свободностояща вана, прегледайте всички разновидности от сайта ни, за да изберете най-удобния модел с най-подхождащите на интериора ви крачета и всичко това на най-изгодна цена!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Затвори филтрите