Хавлийници за баня

Оценка 5.00 от 1 отзив
за страница
Филтри
Оценка 5.00 от 1 отзив

Кърпата често остава мокра или пада на пода? Очевидно е, че не сте избрали правилно вашите хавлийници. Някои прости съвети при избора им ще ви помогнат не само да създадете по-комфортна атмосфера в това помещение, но и да се сдобиете със стилен аксесоар.

При проектирането на всяка една вана, без значение дали е с малки размери или не, винаги съществуват различни варианти за интериорни решения. Отделете на обзавеждането й достатъчно време и ви уверяваме, че ще можете лесно да я превърнете в истинско творение на изкуството.

Важна част от интериорното решение са хавлийниците за кърпи. При оформлението на всяка едно помещение в дома не можем да говорим за дребни и маловажни детайли, защото всеки един предмет си има своята не само практична роля, но и чисто естетическа.   

поставка за кърпи за баня

Какви видове има?

Организацията на вашата баня зависи не само от качествените и правилно избрани мебели, но и от множеството аксесоари, които имат за роля да спомогнат за реда и комфорта в това помещение. Сред тях особено място се заема от поставките за хавлии, на които те могат да се закачат. Моделите са различни:

  • Рингове;

  • Единични;

  • Двойни;

  • Тип ножица;

  • Други.

На тях често се прави техниката декупаж, като по този начин се спомага за създаването на уютна и красива атмосфера. Разнообразието е огромно не само откъм моделите, но и откъм материалите на изработката. Най-често срещаните са металните, тъй като те се вписват лесно във всеки интериор без значение дали сте заложили на минимализма или максимализма в обзавеждането. Те са здрави и лесно ще издържат изпитанията на времето.

Кой е най-подходящ за нас?

Съвременната баня идеално се съчетава с хавлийниците от ковано желязо, които внасят класа и стил. Те се изработват ръчно, което гарантира великолепното им качество и неповторим външен вид. Могат да се използват и за сушене на кърпите, което е не по-малко практично. При избора ви е важно да се водите основно от това, колко членно е семейството ви. Така например ако живеете сами, тогава най-добър избор са тези тип рингове или единичните.

Съвет!!! Ако сега ви предстои ремонт, тогава не забравяйте да планирате мястото на всеки един детайл, особено ако помещението  е с по-малки размери. Дори и в най-малките помещение лесно ще можете да поберете всички необходими аксесоари, ако обмислите всичко до последния детайл.

Защо да купите хавлийник от Gaudi DS?

Защото изборът ни е огромен и имаме над 3 000 продукта на склад, а също така ви предлагаме безплатен проект, за да ви е по-лесно да планирате обзавеждането, както и къде ще  стои всичко предварително. Нашите висококвалифицирани оператори ще ви помогнат да направите лесно най-добрия избор и ще ви съдействат да завършите поръчката си. Ако обичате да се докосвате до всичко преди да го закупите, тогава заповядайте в нашите магазини в София. Моделите, които ще намерите в Gaudi DS са изключително разнообразни, а доставката е бърза и безплатна при поръчки над 399 лв.

Заповядайте при нас и преобразете вашата баня заедно Gaudi DS още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Затвори филтрите