Теракот за кухня

Оценка 4.71 от 14 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива
Теракот за кухня

Помещение, като кухненското е изложено на ежедневни изпитания, като влажност, температурни влияния и химически въздействия, така че покритието по стените и пода трябва да е устойчиво на тези фактори. Най-популярните сред домакинствата е теракота.

теракот за кухня

Какво представляват теракотните плочки?

Този тип настилка е изготвена от природни материали, като пясък, глина и гранитни частици. Създава се смес с определени пропорции, която се пресова под силен натиск за да излезе целия въздух, а после се изпича за по-голяма здравина и масивност.

Те притежават голяма износоустойчивост, запазват добрия си външен вид, дори и при неблагоприятни условия на употреба и не пропускат течности през себе си, което ги прави напълно подходящи за помещения, където преобладава влажната среда. Кухнята е едно от тях. Там настилката по пода и стените е препоръчително да е красива и едновременно издържаща на агресивни въздействия от страна на различни фактори. В този случай, качеството на продукта играе съществена роля.

Какви видове теракот за кухня се предлагат в нашия онлайн магазин?

Предлагат се глазирани, неглазирани, гланцови и матови плочки. Каталогът ни е доста разнообразен и има варианти за всеки. Продуктите са със снимки и подробни описания за предварително запознаване с особеностите.

Имате избор и на размери, подходящи както за големи, така и за малки помещения. Всичко е въпрос на лично виждане. Особеното тук е, че покритието трябва да е устойчиво за да може да му се радвате по-дълго време, а за нюансите при правилния подбор ще поговорим по-долу. В този случай на първо място е качеството на изделията, предлагани именно в Gaudi DS.

Какво трябва да знаем при избора си?

Съществуват много фактори, които да се вземат предвид при избора на подови и стенни повърхности, особено за зони с повишена влажност и излагане на различни химически и топлинни въздействия, но най-важните са:

  • Здравина. В класическата зона за готвене, плочките са с дебелина поне 3-4 мм;

  • Влагоустойчивост. Осигурява се от масивната и непореста структура на изделието;

  • Химиоустойчивост. При покупката обърнете внимание на маркировката "АА" върху опаковката, гарантираща наличието на защита от битова химия, влизаща в състава на почистващите препарати;

  • Цветове и украса. Грамотно подбраното цветово оформление може да направи стаята уютна, приятна и защитена зона за готвене.

Защо да ни се доверите?

В интернет магазина Gaudi DS сме ви подготвили огромна гама от оригинални подови и стенни настилки с гарантирано ниски цени. Огромното количество позитивни отзиви в интернет за нас е показател, че наистина се справяме с мисията си да предложим качествени продукти на ниски цени, така че не му мислете повече, а поръчайте още сега.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Качество
Затвори филтрите