Конвектори серия neo

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Серия: NEO
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.30 от 20 отзива
Оценка 4.30 от 20 отзива

ADAX Neo конвектори с дигитален термостат

Ако сте от хората, които искат да осигурят уютен и приятен микроклимат в дома си, използвайки съвременните технологии, най-вероятно ще харесате ADAX Neo конвекторите с дигитален термостат. Изключително иновативни отоплителни уреди, които са колкото красиви, толкова и икономични, благодарение на интегрираните модули за пестене на електроенергия.

Какво е специфично за серията

Тези страхотни отоплителни тела се характеризират с невероятно красивите си дизайни и цветови варианти, позволяващи им да се впишат във всеки съвременен интериор. Предлагат се разновидности по големина на уреда и мощност за да имате по-голям избор на печка, чийто показатели да съответстват на отопляемото помещение.

Най-страхотната функция на ADAX Neo конвекторите обаче е възможността за понижаване на температурата, когато Ви няма в помещението или нощем докато спите, пестейки допълнително електроенергия. Това става възможно, благодарение на вградения дигитален термостат. А понижения нагревателен диапазон ще предотврати появата на пожар. Тази особености прави уредите от серията много подходящи и за отоплението на детска стая, тъй като не могат да изгорят детето при случайно докосване.

Какви разновидности ще намерите в магазина на Gaudi DS

При нас разновидностите са доста големи - от ниски и дълги корпуси, до къси и високи варианти за различните големини на отопляемите помещения. Разполагате с широк избор на мощности - от 400W до 2000W, както и различни видове цветови решения за подбиране на идеалния вариант за вписване в интериора.

Печката е с толкова съвременен и ненатрапчив дизайн, че поставяйки я някъде в дома, няма да я забелязвате, тъй като изключително органично се вписва във всеки стил на обзавеждането. Също така, закупувайки продукт от серията, вие имате възможност допълнително да си поръчате и крачета, ако не възнамерявате да го монтирате директно върху стената, а гаранционния период ще ви осигури спокойствието за продължителна и безпроблемна експлоатация.

Как да изберете

Вземайки предвид всички параметри на електрическия конвектор, то можем да стигнем до заключението, че устройството в най-добрия случай трябва да разполага с:

  • тръбовиден или монолитен нагревател;

  • електронен термостат за поддържане на еднаква температура;

  • допълнителни крачета ако не желаете монтаж на стената;

  • печките в стаята трябва да са толкова, колкото са и прозорците, а разположението им зависи от предпочитанията на притежателя.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Онлайн-магазинът Gaudi DS предлага само 100% качествени стоки на невероятно ниски цени с гаранция за качество и професионално обслужване. Ако сте човек, търсещ качеството по време на пазаруването, попаднали сте на точното място, така че ни потърсете още сега.