Конвектори серия neo

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
 • Серия: NEO
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 3.73 от 145 отзива
за страница
Оценка 3.73 от 145 отзива

ADAX Neo конвектори с дигитален термостат

Ако сте от хората, които искат да осигурят уютен и приятен микроклимат в дома си, използвайки съвременните технологии, най-вероятно ще харесате ADAX Neo конвекторите с дигитален термостат. Изключително иновативни отоплителни уреди, които са колкото красиви, толкова и икономични, благодарение на интегрираните модули за пестене на електроенергия.

Какво е специфично за серията?

Тези страхотни отоплителни тела се характеризират с невероятно красивите си дизайни и цветови варианти, позволяващи им да се впишат във всеки съвременен интериор. Предлагат се разновидности по големина на уреда и мощност за да имате по-голям избор на печка, чийто показатели да съответстват на отопляемото помещение.

Най-страхотната функция на ADAX Neo конвекторите обаче е възможността за понижаване на температурата, когато Ви няма в помещението или нощем докато спите, пестейки допълнително електроенергия. Това става възможно, благодарение на вградения дигитален термостат. А понижения нагревателен диапазон ще предотврати появата на пожар. Тази особености прави уредите от серията много подходящи и за отоплението на детска стая, тъй като не могат да изгорят детето при случайно докосване.

Печката е с толкова съвременен и ненатрапчив дизайн, че поставяйки я някъде в дома, няма да я забелязвате, тъй като изключително органично се вписва във всеки стил на обзавеждането. Също така, закупувайки продукт от серията, вие имате възможност допълнително да си поръчате и крачета, ако не възнамерявате да го монтирате директно върху стената, а гаранционния период ще ви осигури спокойствието за продължителна и безпроблемна експлоатация.

Какви са техническите им характеристики?

 • Дигитален програмируем термостат DT
 • Дигитален дисплей
 • Функция против замръзванe
 • Автоматична термозащита

Какви мощности ще намерите при нас?

Разполагате с широк избор на мощности - от 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W и 2000W, както и различни видове цветови решения за подбиране на идеалния вариант за вписване в интериора.

Какви особености има по отношение на дизайна им?

 • Цвят - бял, червен, черен, сребрист
 • По височина - нормален корпус от 37см и нисък корпус 20см за френски тип прозорци

Защо белите конвектори от серия NEO са топ продукти?

Adax Neo White в момента са с изключително намалени цени, спрямо предходните години - намалението е средно около 20% за различните модели Adax Neo бели. Това ще направи тези печки изключително силно желани. Това е така поради следните причини:

 • Ниска цена на придобивана на конвектор с дигитален термостат 
 • Изключителен дизайн и супер функционалности 

Как да изберете?

Вземайки предвид всички параметри на електрическия конвектор, то можем да стигнем до заключението, че устройството в най-добрия случай трябва да разполага с:

 • съобразете необходимата ви мощност;

 • съобразете и мястото, с което разполагате;

 • вземете крачета, ако желаете монтаж, различен от стенния;

Защо да се доверите на Gaudi DS

Gaudi DS предлага само 100% качествени стоки на невероятно ниски цени с гаранция за качество и професионално обслужване. Ако сте човек, търсещ качеството по време на пазаруването, попаднали сте на точното място, така че ни потърсете още сега. Предлагаме доставки на Adax за цяла България.