Конвектори серия neo

Оценка 4.68 от 720 отзива

Конвекторите Адакс от серията Нео се характеризират с един от най-широките и нискотемпературни нагреватели, които няма да Ви изгорят при докосване и за единица време загряват голямо количество въздух. Това води до бързото затопляне на помещението и достигане до зададената температурна стойност и нейното поддържане, благодарение на прецизния им терморегулатор. Основно предлаганите в категорията модели са стенни и в комплектите им ще откриете упътване за употреба от Гауди ДС.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.68 от 720 отзива

ADAX Neo конвектори с дигитален термостат

Ако сте от хората, които искат да осигурят уютен и приятен микроклимат в дома си, използвайки съвременните технологии, най-вероятно ще харесате ADAX Neo конвекторите с дигитален термостат. Изключително иновативни отоплителни уреди, които са колкото красиви, толкова и икономични, благодарение на интегрираните модули за пестене на електроенергия.

Какво е специфично за серията?

Тези страхотни отоплителни тела се характеризират с невероятно красивите си дизайни и цветови варианти, позволяващи им да се впишат във всеки съвременен интериор. Предлагат се разновидности по големина на уреда и мощност за да имате по-голям избор на печка, чийто показатели да съответстват на отопляемото помещение.

Най-страхотната функция на ADAX Neo конвекторите обаче е възможността за понижаване на температурата, когато Ви няма в помещението или нощем докато спите, пестейки допълнително електроенергия. Това става възможно, благодарение на вградения дигитален термостат. А понижения нагревателен диапазон ще предотврати появата на пожар. Тази особености прави уредите от серията много подходящи и за отоплението на детска стая, тъй като не могат да изгорят детето при случайно докосване.

Печката е с толкова съвременен и ненатрапчив дизайн, че поставяйки я някъде в дома, няма да я забелязвате, тъй като изключително органично се вписва във всеки стил на обзавеждането. Също така, закупувайки продукт от серията, вие имате възможност допълнително да си поръчате и крачета, ако не възнамерявате да го монтирате директно върху стената, а гаранционния период ще ви осигури спокойствието за продължителна и безпроблемна експлоатация.

Какви са техническите им характеристики?

 • Дигитален програмируем термостат DT
 • Дигитален дисплей
 • Функция против замръзванe
 • Автоматична термозащита

Какви мощности ще намерите при нас?

Разполагате с широк избор на мощности - от 400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W и 2000W, както и различни видове цветови решения за подбиране на идеалния вариант за вписване в интериора.

Какви особености има по отношение на дизайна им?

 • Цвят - бял, червен, черен, сребрист
 • По височина - нормален корпус от 37см и нисък корпус 20см за френски тип прозорци

Защо белите конвектори от серия NEO са топ продукти?

Adax Neo White в момента са с изключително намалени цени, спрямо предходните години - намалението е средно около 20% за различните модели Adax Neo бели. Това ще направи тези печки изключително силно желани. Това е така поради следните причини:

 • Ниска цена на придобивана на конвектор с дигитален термостат 
 • Изключителен дизайн и супер функционалности 

Как да изберете?

Вземайки предвид всички параметри на електрическия конвектор, то можем да стигнем до заключението, че устройството в най-добрия случай трябва да разполага с:

 • съобразете необходимата ви мощност;

 • съобразете и мястото, с което разполагате;

 • вземете крачета, ако желаете монтаж, различен от стенния;

Защо да се доверите на Gaudi DS

Gaudi DS предлага само 100% качествени стоки на невероятно ниски цени с гаранция за качество и професионално обслужване. Ако сте човек, търсещ качеството по време на пазаруването, попаднали сте на точното място, така че ни потърсете още сега. Предлагаме доставки на Adax за цяла България. 

Препоръчани продукти от каталога:

Име

Произход

Термостат

Серия

Цена

ADAX NEO WiFi NH 14 KWT 1400W

Норвежки

WiFi

Neo WiFi

429 лв.

ADAX NEO NP 20 KDT 2000W

Норвежки

Дигитален

Neo

409 лв.

ADAX Clea CH 10 KWT 1000W

Норвежки

WiFi

Clea

429 лв.

ADAX NEO NL 12 KDT 1200W

Норвежки

Дигитален

Neo

359 лв.

ADAX NEO WiFi I NL 14 KWT 1400W

Норвежки

WiFi

Neo WiFi

449 лв.

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите