Душ комплекти

Оценка 4.50 от 4 отзива
за страница
Оценка 4.50 от 4 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Какво включват комплектите за душ?

Създават необходимия комфорт, тъй като включват всичко необходимо за една пълноценна вoдна процедура. Различават по материалите, от които са направени, конструкцията и монтажа, но всички те се състоят от:

  • душ глава;
  • дръжка;
  • статив;
  • държач (фиксатор);
  • закрепващ елемент;
  • маркуч.

Тръбните окачвания са изработени от метал или пластмаса. Прикрепват се към стената и на тях се монтира държателят. Обикновено имат фиксирани височини - 100, 90, 65 или 60 сантиметра. Функцията на статива е на него да се закачи слушалката и премествайки я на различна височина, да си осигуриш максимално удобство.

Захващаното на държача най-често се осъществява чрез навиване към тръбата или чрез използването на бутон. Повечето от стативите са направени от метал, а слушалката и държача - от пластмаса. Прикрепят се към стената чрез дюбели.

Защо артикулите се продават в комплект?

Комплектуването осигурява перфектно съчетание на всички компоненти в пространството и предоставя възможност за създаване на собствена концепция. Предлаганите на пазара конструкции, осигуряват монтирането на напълно завършена инсталация.

Те съчетават практичност, комфорт и стил. Удобството им е очевидно - дори самият монтаж се извършва лесно и бързо. Могат да се свържат с всякакъв смесител. Съставните части допринасят за твоето удоволствие по време на ежедневните хигиенни процедури.

Като правило, съставните части са в един и същи стил и представляват завършено и хармонично дизайнерско решение. Придобиването на оборудване с желаните потребителски свойства, качество и функции, ще те избави от нуждата да избираш компонентите поотделно. А това означава да спестиш време, усилия и пари.

В този раздел ще намериш душ комплекти дори за най-изискания вкус. Те са изработени от висококачествени материали - пластмаса, метал и/или неръждаема стомана. Разполагаме с разнообразни видове с всякакви размери и функции. Моделите се отличават с впечатляващ и оригинален дизайн, акцентиращ върху продукта, така че често се превръщат в център на интериора на банята.

Реконструирай и модернизирай банята си с Gaudi DS!

В нашия онлайн магазин предлагаме модели, които изцяло отговарят на изискванията и на възможностите на всеки. Разгледай каталога ни и се убеди, че предлагаме разнообразие и качество на достъпни цени.

Ако търсиш отлично качество, надеждност, съвременни технологии, безопасност и комфорт, поръчай при нас! Вземи правилното решение с нас - в зависимост от нуждите ти и в съответствие с последните тенденции.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер душ глава
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Материал