Душ комплекти

Оценка 4.66 от 29 отзива

Как да изберете душ комплект

Подобен цялостен подбор ще Ви осигури всички нужни компоненти за създаване на условия за пълноценна грижа за личната хигиена. Изборът Ви трябва да се основава на височината, от която искате да пада водата, както и предвидения маркуч. Необходимо е изводите на смесителя да отговарят на диаметрите на изведените от тръбопровода накрайници.

Какво ще срещнат потребителите по-надолу

Очаква Ви арсенал от комплекти за баня, както за външен монтаж, така и за вграждане. В опаковката по единично ще откриете: 

  • дръжка;
  • душ глава;
  • държач;
  • маркуч и др.

Разгледайте още сега категорията и ни пишете при нужда.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.66 от 29 отзива

Какво включват комплектите за душ?

Създават необходимия комфорт, тъй като включват всичко необходимо за една пълноценна вoдна процедура. Различават по материалите, от които са направени, конструкцията и монтажа, но всички те се състоят от:

  • душ глава;
  • дръжка;
  • статив;
  • държач (фиксатор);
  • закрепващ елемент;
  • маркуч.

Тръбните окачвания са изработени от метал или пластмаса. Прикрепват се към стената и на тях се монтира държателят. Обикновено имат фиксирани височини - 100, 90, 65 или 60 сантиметра. Функцията на статива е на него да се закачи слушалката и премествайки я на различна височина, да си осигуриш максимално удобство.

Захващаното на държача най-често се осъществява чрез навиване към тръбата или чрез използването на бутон. Повечето от стативите са направени от метал, а слушалката и държача - от пластмаса. Прикрепят се към стената чрез дюбели.

Душ комплекти

Защо артикулите се продават в комплект?

Комплектуването осигурява перфектно съчетание на всички компоненти в пространството и предоставя възможност за създаване на собствена концепция. Предлаганите на пазара конструкции, осигуряват монтирането на напълно завършена инсталация.

Те съчетават практичност, комфорт и стил. Удобството им е очевидно - дори самият монтаж се извършва лесно и бързо. Могат да се свържат с всякакъв смесител. Съставните части допринасят за твоето удоволствие по време на ежедневните хигиенни процедури.

Като правило, съставните части са в един и същи стил и представляват завършено и хармонично дизайнерско решение. Придобиването на оборудване с желаните потребителски свойства, качество и функции, ще те избави от нуждата да избираш компонентите поотделно. А това означава да спестиш време, усилия и пари.

Душ комплект със смесител

В този раздел ще намериш душ комплекти дори за най-изискания вкус. Те са изработени от висококачествени материали - пластмаса, метал и/или неръждаема стомана. Разполагаме с разнообразни видове с всякакви размери и функции. Моделите се отличават с впечатляващ и оригинален дизайн, акцентиращ върху продукта, така че често се превръщат в център на интериора на банята.

Реконструирай и модернизирай банята си с Gaudi DS!

В нашия онлайн магазин предлагаме модели, които изцяло отговарят на изискванията и на възможностите на всеки. Разгледай каталога ни и се убеди, че предлагаме разнообразие и качество на достъпни цени.

Ако търсиш отлично качество, надеждност, съвременни технологии, безопасност и комфорт, поръчай при нас! Вземи правилното решение с нас - в зависимост от нуждите ти и в съответствие с последните тенденции.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер душ глава
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Форма
Затвори филтрите