Диспенсъри за салфетки и хартия

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Какво е диспенсър за салфетки?

Използват се основно в ресторантите, като могат да бъдат както настолни, така и закрепени за стената. Изработват се от различни материали и се отличават със своята компактност и удобство на използване, което ги прави задължителен предмет във всяко заведение, но и навсякъде където е важно да се поддръжка добра хигиена: в лабораториите, в медицинските заведения и така нататък.

диспенсъри за хартия

Какви видове има?

Основно могат да се разделят на няколко категории, а именно според това дали са настенни или настолни, както и от какъв материал се изработват. Първите обикновено се установяват в тоалетните, тъй като са удобни за използване. Прикрепя се лесно, което е едно от предимствата на този модел. Настолните също са практични и се използват много често.

Изработват се от метал или пластмаса, като първите имат ред предимства:

  • Много по-здрави и устойчиви са;

  • Имат елегантен и скъп дизайн;

  • Дълъг период на експлоатация;

  • Лесни са за почистване.

Какъв диспенсър да изберете?

Дизайнерските решения са много различни. Така например има такива, при които салфетките се вадят само от едната страна, така и от двете. Всичко е въпрос на лично решение и избор, какво ви харесва повече, както и кой модел ще подхожда повече на интериора. Сред предимствата на всеки един от тях е възможността да се заредят много салфетки лесно, което икономисва времето на персонала в едно заведение. При някои може дори да се постави рекламно съобщение, което е още един плюс в полза на тези продукти.

Защо да ги закупите от Gaudi DS?

Защото ние ви предлагаме огромно разнообразие от различни диспенсъри, които се отличават, както по своя дизайн и материал на изработката, така и по вместимостта си. По този начин лесно ще можете да откриете най-подходящите за вас и да допълните интериора на заведението или на дома ви. Качеството на всички стоки е гарантирано, а нашата запазена марка са професионалното ни обслужване и бързи доставки до всяка точка на страната.

Посетете и физическите ни магазини в София, за да усетите нашата приятна обстановка и да се докоснете до качеството и разнообразието на предлаганите от нас стоки. Заповядайте!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Затвори филтрите