Шкафове с огледало за баня

Оценка 4.70 от 267 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 267 отзива

Шкафове с огледало

Доскоро санитарният кът имаше едва ли не единственото предназначение – банно-пералня. А днес е помещението в дома, където можете да се уедините и да се отпуснете, да приведе в ред себе си и собствените си мисли, да помечтаете и да мислите за неотложните проблеми. А защото не тук да се чувствате комфортно и всички предмети да допринесат за това.

Вече отмина времето, когато основните "забележителности" в него бяха ВиК обектите. Днес – това е самата мебел, съчетаваща в себе си функционалност и декор. Шкафовете с огледало за баня са един от тези елементи. Той скрива от любопитните очи козметиката и перилните препарати, а също създава определен стил, образ и се вписва, като елемент в дизайна. Удобство, красота и комфорт – основните му функции.

За да сте винаги перфектни

Предназначението на тези прибори е съхраняване на принадлежности и хавлиени аксесоари, битова химия, козметика и необходимите аксесоари. Такъв шкаф, според формата и вида може да побере и по-големи предмети и разбира се да стане стилна "връхна точка" на интериора.

Но специално шкафовете с огледало имат и своите предимства, давайки Ви възможност сутрин да се погледнете и да поддържате перфектен външният си вид.

Идеалното решение при твърде много огледални повърхности в банята

В някои случаи, особено при по-малките санитарни помещения съществуват трикове, визуално създаващи чувството за разширено пространство.

Постига се чрез множество лъскави предмети, а в някои случаи дори се използват и повърхности, където такова шкафче би се вписало много добре и би допълнило илюзията за пространственост.

Гланцови повърхности могат да бъдат, както плочките по стените, така и тавана. Като цяло такова решение изглежда страхотно, но е трудно за поддръжка, тъй като остават пръстови отпечатъци и мръсотията по тях много се вижда и трябва често да се почиства.

Предимствата са:

  • Винаги можете да се погледнете в него;

  • Увеличава осветлението;

  • Позволява съхраняването на всякакви неща.

Защо да изберете Gaudi DS

Gaudi DS се превърна в най-предпочитания онлайн-магазин за санитарно оборудване в България, поради индивидуалният си подход към всеки клиент поотделно. Нашите професионални консултанти ще се запознаят обстойно с особеностите на вашата баня и с удоволствие ще обсъдят с вас възможните варианти за подбор на обзавеждане, ще съставят графичен план на помещението и вие ще добиете представа как би изглеждало то още преди да го направите. 

Също така, при нас продуктите са 100% висококачествени с гаранция и това е залог, че купувате наистина трайни продукти. Така, че не му мислете повече, а се свържете още сега с нас и с радост ще ви съдействаме.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Изчисти филтрите