Шкафове за баня с лед осветление

Оценка 4.70 от 299 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 299 отзива

Шкафове с осветление

Съществуват много видове мебели за баня и едни от най-атрактивните възможности са шкафовете с осветление. Това приятно допълнение не само ще направи банята още по-сватла, но и ще подобри качеството на отражението. Всъщност, шкафовете с подсветка почти не се отличават от обикновените мебели за баня, но все пак притежават някои собствени предимства.

Без излишни усилия при поставяне на осветление

Използването на светодиоди не изисква големи усилия при поставянето и е по-изгодно, тъй като те почти не се нагряват, а също консумират и много малко електрическа енергия. Те са доста дълготрайни и се предлагат в разнообразни размери и цветове.

Най-добрият вариант е използването на LED-лента, която да свети в различни цветове, а също така ще озарява цялото необходимо пространство, налично в шкафа. За монтирането й е необходимо първоначално да се нанесе маркировка върху повърхността, където ще се разполага. След това трябва да се определи мощността, видът, размера и цвета. После нанасяте лепило по маркировката и залепвате лентата със светодиодите.

Бърз и лесен вариант за перфектното осветление

Разбира се, не е задължително използването на светеща лента, тъй като вариант са и лампите, които обикновено се монтират в горната вътрешна част на мебела. Количеството на телата минимално трябва да е равен на броя на вратите. Въпреки, че всеки по своя преценка и нужда може да определя колко лампи да постави.

Разположението на светещите тела може да бъде съвсем различно и тук трябва да се съсредоточите върху удобството на ползване. Естествено, телата могат да притежават напълно различни форми и размери, но не бива да изглеждат прекалено обемисти.

Какви са предимствата:

  • икономичност;

  • безопасност;

  • дълготрайност;

  • екологичност;

  • здравина;

  • яркост.

Защо да изберете Gaudi DS

През дългите години присъствие на пазара на санитарното оборудване, целият ни екип успяхме да се превърнем в истински професионалисти в областта и спечелихме доверието на огромна част от клиентите ни.

Вслушахме се в техните препоръки и им предоставихме най-важните искания, а именно - качествени продукти, атрактивни цени и професионални консултанти. Това беше залогът на успеха ни и тази стратегия работи и до ден днешен, а постоянно множащите се положителни отзиви към нас ни мотивират още повече да се развиваме напред и нагоре. Така, че ако Ви предстои обзавеждане на санитарния кът, не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще обсъдим детайлите.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Изчисти филтрите