Луксозни душ кабини

Оценка 4.75 от 4 отзива
Оценка 4.75 от 4 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Луксозните душ кабини са за предпочитане на местата, където цялото обзавеждане е на най-високо ниво, с което се очаква, че и в банята нещата ще са в същия стил. От друга страна, този тип премиум-продукти са оборудвани с множество функционални възможности, осигуряващи ни максимално ниво на комфорт и релаксация. Нека обаче разгледаме нуждата от тези продукти и видовете, които Ви предлагаме.

Защо да избера луксозна душ кабина

Когато жилището е направено безупречно и искаме всичко да е „по конец“ е добре така да е и в банята. В тази категория сме събрали "haute couture" вариантите - качеството преди всичко, като разбира се тук се намесва и модата.

Кабините  са много добре проектирани, издържани перфектно от естетическа гледна точка, именно и за това се водят луксозни. Тук са отразени всички последни тенденции в модата и новите технологии. Ще забележите, че всеки един детайл (до най-малките подробности) е специално проектиран и измислен, така че да е в услуга на човека.

Какви видове се предлагат

При нас ще откриете многообразие от модели по форма, размери и функционалност. Към настоящия момент предоставяме овални ъглови или правоъгълни варианти с плъзгащи се врати за максимално удобство при употреба. Имаме и видове в комплект с хидромасажен панел, оборудван с различен брой дюзи за водни процедури.

Някои дори са с ефектно допълнително осветление за придаване на романтика, а други пък изпълняват различни хидро-режими с импулсно впръскване в определени точки от тялото за максимално отпускане. Предлагаме и модели с една или две врати и разнообразие от размери, в зависимост от вместимостта на помещението.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото ние можем да предложим най-доброто от санитарното оборудване на достъпни цени! Избирайки онлайн магазина Gaudi DS, вие получавате още:

  • само висококачествени стоки;

  • безплатна доставка при покупки над 299 лв;

  • професионалисти за съвети относно правилния избор и затруднения при пазаруване;

  • възможност да възложите ремонта на банята си на нас;

  • пробен тестов период за изпробване на новата покупка и при нужда да я смените или върнете, срещу възстановяване на платената сума;

  • лесна за навигация и пазаруване уеб-платформа, дори и когато сте в движение чрез смартфон или таблет;

  • винаги най-гъвкавото и професионално обслужване;

  • най-кратки доставки.

Тези и още много други положителни оферти ще откриете само при нас, така че заповядайте дори и още сега. Ние сме на ваше разположение, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Врати