Луксозни душ кабини

Оценка 4.75 от 4 отзива

Луксозните душ кабини освен с модерните си дизайни се отличават още и с множество атрактивни екстри, на които малко хора биха устояли. Кои са те?

Какво можете да получите от луксозна душ кабина

Залагайки на този тип модерно санитарно оборудване, Вие ще получите множество различни водни процедури, като аеро и хидроджетове. С подобен прибор за банята, Вие ще се насладите на най-съвременните технологии за хидромасаж, характерни само за скъпите и тузарски СПА центрове. Получавате:

 • усещане за дъжд;
 • регулиране на интензитета;
 • парогенератор;
 • приятно светлинно сияние;
 • музика и много други.

Искаш ли и ти да притежаваш подобен лукс в банята си? Свържи се с нас!

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Луксозните душ кабини са за предпочитане на местата, където цялото обзавеждане е на най-високо ниво, с което се очаква, че и в банята нещата ще са в същия стил. От друга страна, този тип премиум-продукти са оборудвани с множество функционални възможности, осигуряващи ни максимално ниво на комфорт и релаксация. Нека обаче разгледаме нуждата от тези продукти и видовете, които Ви предлагаме.

Защо да избера луксозна душ кабина

Когато жилището е направено безупречно и искаме всичко да е „по конец“ е добре така да е и в банята. В тази категория сме събрали "haute couture" вариантите - качеството преди всичко, като разбира се тук се намесва и модата.

Кабините  са много добре проектирани, издържани перфектно от естетическа гледна точка, именно и за това се водят луксозни. Тук са отразени всички последни тенденции в модата и новите технологии. Ще забележите, че всеки един детайл (до най-малките подробности) е специално проектиран и измислен, така че да е в услуга на човека.

Какви видове се предлагат

При нас ще откриете многообразие от модели по форма, размери и функционалност. Към настоящия момент предоставяме овални ъглови или правоъгълни варианти с плъзгащи се врати за максимално удобство при употреба. Имаме и видове в комплект с хидромасажен панел, оборудван с различен брой дюзи за водни процедури.

Някои дори са с ефектно допълнително осветление за придаване на романтика, а други пък изпълняват различни хидро-режими с импулсно впръскване в определени точки от тялото за максимално отпускане. Предлагаме и модели с една или две врати и разнообразие от размери, в зависимост от вместимостта на помещението.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото ние можем да предложим най-доброто от санитарното оборудване на достъпни цени! Избирайки онлайн магазина Gaudi DS, вие получавате още:

 • само висококачествени стоки;

 • безплатна доставка при покупки над 399 лв;

 • професионалисти за съвети относно правилния избор и затруднения при пазаруване;

 • възможност да възложите ремонта на банята си на нас;

 • пробен тестов период за изпробване на новата покупка и при нужда да я смените или върнете, срещу възстановяване на платената сума;

 • лесна за навигация и пазаруване уеб-платформа, дори и когато сте в движение чрез смартфон или таблет;

 • винаги най-гъвкавото и професионално обслужване;

 • най-кратки доставки.

Тези и още много други положителни оферти ще откриете само при нас, така че заповядайте дори и още сега. Ние сме на ваше разположение, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Размер (cm)
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Врати
Затвори филтрите