Луксозни душ кабини

Филтри

Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Врати

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Когато, жилището е направено безупречно и искаме всичко да е направено „по конец“ е добре така да е и в банята. Предлагаме на вашето внимание луксозни душ кабини, в тази категория сме събрали "haute couture" на кабините - качеството преди всичко, разбира се тук се намесва и модата. Кабините  са много добре проектирани, издържани перфектно от естетическа гледна точка, именно и за това се водят луксозни. Тук са отразени всички последни тенденции, мода, нови техники. Ще забележите, че всеки един детайл ( до най-малките подробности ), е специално проектирана и измислена, така че да е в услуга на човека.

Предложените тук варианти са изработени от висококачествени материали и са дело на някои от топ производителите от Европа. Става въпрос за фабрики, които се занимават с тази материя от десетки години и предлаганите от тях решения покриват почти всички възможни специфични случаи, ние нямаме възможност да представим всичките им продукти тук – за повече информация се свържете с нас. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.