Полиран гранитогрес

за страница
Филтри

Материалът полиран гранитогрес се отличава с гладката си при някои модели огледална повърхност, създавайки усещане за простор в помещението. Както всеки един строителен продукт, така и този си има различни разновидности и в следващите редове смятаме да ги разгледаме и обясним накратко.

Какви видове има

На пазара има голямо разнообразие, като се започне от полирана и гланцирана повърхност и се стигне до имитация на пясък, дърво, мрамор, текстил и много други. Доста често клиентите не правят разлика между отделните видове, но съществуват решения, третирани машинно и химически, а гланцовият ефект се постига чрез нанасянето на допълнителна глазура още на ниво производствен процес.

Подобен тип гранитогрес е изключително устойчив на химични почистващи препарати и е с минимално пореста структура, не пропускаща водата през себе си. В същото време, той е изключително ефектен със своята блестяща огледална повърхност, създавайки визуално усещане за просторност в помещението.

Поради своята бляскавост, продуктът е по-хлъзгав от обичайния (неполирания) и се използва в закритите помещения. В същото време обаче, той е изключително дълготраен и издръжлив на множество третирания с различни препарати и лесно се подава на механични въздействия. Това провокира лесното надраскване и разрушаване на гланцовия ефект, но проблема се предотвратява с нанасянето на специални химикали.

По магазините има и доста голямо цветово разнообразие на полиран гранитогрес, позволяващо да подберем точно желаният от нас нюанс, който максимално органично да се вписва във вече замисления и дори реализиран интериор. Подобен тип материал на пода ще създаде усещането за лукс и висок стандарт, поради което толкова е желан и купуван.

Какъв полиран гранитогрес предлагаме?

Поради своята бляскава и гладка повърхност, която грабва вниманието на потребителите, полираният гранитогрес се нарежда сред най-предпочитаните видове облицовки за интериор и екстериор.

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от артикули в категорията, които се различават значително според основните им характеристики:

 • производител – ще откриете висококачествени изработки на известни и доказани марки в производството на облицовка, като Ariana Ceramica, Bien Ceramics, Cifre, Decovita, Flaviker, Florim, Marazzi, Peronda, Qua, Rex и други;
 • произход – предлагаме полиран гранитогрес с индийски, испански, италиански и турски произход;
 • размер – този критерий е сред най-важните при избор, като при нас ще откриете разнообразие от размери – от 17x120 см до 120x180 см. Те могат да бъдат с разлина дължина и ширина, в зависимост от вашите предпочитания. Запознайте се подробно с моделите в каталога ни, като съобразите размерите и тяхното разположение. Вижте и приложените снимки, за да се ориентирате максимално добре;
 • ръб на плочката – всички варианти за полиран гранитогрес в сайта ни са калибровани, което ви осигурява еднаква дебелина, отлична съразмерност и лесно приложение за постигане на максимално добри резултати;
 • качество – разполагаме с първо и второ качество;
 • тип – сред най-популярните тенденции при изработка и монтаж на полиран гранитогрес, е дизайн, който имитира камък или мрамор. Различни вариации и от двата типа ще срещнете в каталога ни. Всички модели са луксозни и с лъскав завършек, дължащ се на гланца;
 • цвят – имаме както класическите луксозни варианти – черен и бял гланц, така и мраморни плочки с оттенъци в неутрални нюанси;
 • приложение – в Gaudi DS имаме решение както за вътрешни, така и за външни условия. Филтрирайте според това дали искате да поставите полирания гранитогрес в коридора, кухнята, както и дали искате да го монтирате на стената или на пода. Тик се обособяват артикули за поставяне върху стъпала, като теракот бял гланц, или за цялостна подова облицовка.

Разполагаме с множество варианти, сред които да откриете най-подходящият материал за вътрешна или външна облицовка. Моделите за приложение на открито са студоустойчиви, изцяло съобразени с външните условия.

Всички модели са в отлично съотношение на цената и качеството, а дизайните са модерни и стилни. Запознайте се с подробните описания, както и реалния снимков материал при избор.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

С дългогодишното си пазарно присъствие успяхме да анализираме положителните и отрицателните ни черти, стараейки се да отстраним последните, с което подобрихме функционирането на бизнеса си. Така започнахме да предлагаме само първокласни артикули в областта на санитарията, изучихме всички тънкости в областта и желанията на клиентите, така че днес в онлайн магазина ни ще получите:

 • само най-доброто обслужване от специални екипи, съставени от експерти в областта;

 • екип от експерти за консултация и съдействие при правилния избор и пазаруването;

 • различни промоционални оферти за изгодни покупки;

 • възможно най-кратките транспортни срокове до цяла България;

 • винаги голямо разнообразие за най-добър избор;

 • възможност за изпробване и връщане или подмяна на закупените стоки;

 • гаранция за най-високо качество;

 • система за бързи поръчки, без даване на лични данни;

 • най-достъпните цени в бранша и много други.

Заповядайте при нас дори още днес и с радост ще обсъдим желанията и предпочитанията Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите