Полиран гранитогрес

Оценка 4.55 от 381 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.55 от 381 отзива

Материалът полиран гранитогрес се отличава с гладката си при някои модели огледална повърхност, създавайки усещане за простор в помещението. Както всеки един строителен продукт, така и този си има различни разновидности и в следващите редове смятаме да ги разгледаме и обясним накратко.

Какви видове има

На пазара има голямо разнообразие, като се започне от полирана и гланцирана повърхност и се стигне до имитация на пясък, дърво, мрамор, текстил и много други. Доста често клиентите не правят разлика между отделните видове, но съществуват решения, третирани машинно и химически, а гланцовият ефект се постига чрез нанасянето на допълнителна глазура още на ниво производствен процес.

Подобен тип гранитогрес е изключително устойчив на химични почистващи препарати и е с минимално пореста структура, не пропускаща водата през себе си. В същото време, той е изключително ефектен със своята блестяща огледална повърхност, създавайки визуално усещане за просторност в помещението.

Поради своята бляскавост, продуктът е по-хлъзгав от обичайния (неполирания) и се използва в закритите помещения. В същото време обаче, той е изключително дълготраен и издръжлив на множество третирания с различни препарати и лесно се подава на механични въздействия. Това провокира лесното надраскване и разрушаване на гланцовия ефект, но проблема се предотвратява с нанасянето на специални химикали.

По магазините има и доста голямо цветово разнообразие на полиран гранитогрес, позволяващо да подберем точно желаният от нас нюанс, който максимално органично да се вписва във вече замисления и дори реализиран интериор. Подобен тип материал на пода ще създаде усещането за лукс и висок стандарт, поради което толкова е желан и купуван.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

С дългогодишното си пазарно присъствие успяхме да анализираме положителните и отрицателните ни черти, стараейки се да отстраним последните, с което подобрихме функционирането на бизнеса си. Така започнахме да предлагаме само първокласни артикули в областта на санитарията, изучихме всички тънкости в областта и желанията на клиентите, така че днес в онлайн магазина ни ще получите:

  • само най-доброто обслужване от специални екипи, съставени от експерти в областта;

  • екип от експерти за консултация и съдействие при правилния избор и пазаруването;

  • различни промоционални оферти за изгодни покупки;

  • възможно най-кратките транспортни срокове до цяла България;

  • винаги голямо разнообразие за най-добър избор;

  • възможност за изпробване и връщане или подмяна на закупените стоки;

  • гаранция за най-високо качество;

  • система за бързи поръчки, без даване на лични данни;

  • най-достъпните цени в бранша и много други.

Заповядайте при нас дори още днес и с радост ще обсъдим желанията и предпочитанията Ви!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите