Готови проекти за баня

 • Нов прочит на класиката с гранитогрес тип Terrazzo

  Класическата Terrazzo мозайка, традиционно използвана за подови настилки, получава нов прочит при...

 • Цветен акцент с хексагони Mayfair и Cifre Ever W Mate Rect

  Контраст между цветовете и съчетание на форми и повърхности правят този проект за баня уникален....

 • Вдъхновение от природата с Callacata Gold

  Гранитогресът Decovita Calacatta Gold Satin mat е звездата в този проект за баня, вдъхновен от природата....

 • Чистота и стил със Stracciatela R Nacar

  Използваните плочи в проекта са 80х80 калибровани от серията Stracciatella - в случия Stracciatella R Nacar...

Преди да започнем изграждането на банята, най-добрият вариант е предварителното избиране на готов проект, който най-добре визуализира дизайна на мебелите, плочките, както и тяхното разположение и цялостната визия в комбинация с всичко останало на изображението. Това обаче не всеки човек може да го направи и затова ние от Gaudi DS предложихме подобна услуга. Какво представляват готовите проекти и предлаганите в онлайн магазина на Gaudi DS интериорни решения? С какво можем да сме Ви полезни и защо да ни се доверите?

Какво представляват готовите проекти за баня

С цел улесняване и правилно проектиране на санитарното помещение, както клиентът я желае, ние имаме предварително изготвени 3D визуализации, в които разположението и позиционирането на обзавеждането е невероятно оптимизирано.

В специалния ни раздел ще видите готовите проекти в цялостни визии и комбинации, а също можете да се възползвате от това да създадем и Ваш собствен дизайн. Ние ще изготвим индивидуално решение напълно безплатно, но само, ако искате да купите плочките от визуализацията. За повече информация и детайли се свържете с наш сътрудник, с който да обсъдите плановете Ви.

Какви интериорни решения има за баня

Тъй като в голяма част от случаите, санитарните помещения в апартаментите са изключително ограничени откъм пространство, ние имаме изготвени готови проекти за тях. Разположението и позиционирането на отделното обзавеждане и оборудване е такова, че свободното пространство е максимално, за да имате достатъчно място за комфортна употреба, без да се чувствате неудобно. На това и сами ще се убедите, като разгледате приложените в специалната ни страница снимки.

С какво може да ни помогнат

При изготвянето на 3D визуалната картина, Вие избирате различно оборудване и обзавеждане от сайта на Gaudi DS, а ние го прилагаме в готовия проект. По този начин реално Вие ще видите банята си завършена и то във висока резолюция с избраните от Вас продукти в нея. Ще бъдат приложени специални точки, с докосването на мишката, в които ще се появява прозорче с повече информация за съответния уред. Ето и главните предимства от изготвянето на предварителната 3D визуализация:

 • ще видите банята си напълно завършена с всички детайли и разположение на избраното от Вас оборудване;

 • имате възможност да направите предварителен оглед от всички страни и по-лесно да прецените дали я искате в този вид;

 • можете да направите различни корекции, размествания и пренареждане на обзавеждането, така че максимално добре да оптимизирате свободното пространство.

Защо да купите от Gaudi DS

Защото имате възможност предварително да се убедите във възможностите ни, разглеждайки приложените вече снимки. От дълги години сме на отрасловия пазар и вече сме познати пред широката аудитория, като търговец на качествено и достъпно санитарно оборудване на отлични цени. Очакваме Ви!

Виж ощеСкрий