Сушилни

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Електрически сушилник за кърпи, за обувки и дрехи - за вашата баня, антре или друго помещение. Голямо удобство е да имате на разположение малък сушилник в банята си – работят с ниска консумация и поради това не могат да осигурят отопление на мокрото помещение, за тези цели служат лирите за баня. Обаче мощността на сушилниците стига точно колкото да изсушат хавлията, обувките, кърпите или пък някоя дреха без да нагряват излишно. Мощността на повечетето е в рамките на 120-130 вата, което е пределно достатъчно, за да изсушите нещо, но в същото време не може да ви свърши никаква работа, за да стоплите помещението.

Има различни видове сушилни, които ще видите на тази страница – интересни са моделите за кърпи и обувки (може би не толкова актуални в България, но все пак предоставят едно решение, което решава проблема с мокрите крака през зимните месеци). Моделите за кърпи пък са изключително удобни,тъй като може да си изсушите на тях, например, хавлията или пък някакво пране. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.