Електрически сушилници за дрехи и обувки

Оценка 4.71 от 7 отзива

Електрическата сушилня за баня в Гауди ДС е предназначена за сушене на дрехи, а отделните модели се отличават както по своите размери, така и по начина на сушене - вертикален или хоризонтален. Всеки от тях е с определена мощност на нагревателя, който обаче е нискотемпературен и с терморегулатор, непозволяващ изгарянето на прострените върху него дрехи и обувки. За да е възможна употребата им в банята е предвидена определена IP24 степен на влагозащита, така че няма от какво да се притеснявате.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.71 от 7 отзива

След пране на дрехите и обувките искаме колкото се може по-бързо да изсъхнат за да ги носим отново и за решаването на този проблем бяха измислени специалните електрически сушилни. Нека видим какво представляват и как да изберем правилната за нас.

Какво представляват електрическите сушилни за дрехи

Това са електроуреди, притежаващи слаби по мощност тръбни нагреватели, излъчващи определена топлина. Някои стоят във вид на етажерка, а други се монтират вертикално на стената с излизащи няколко на брой нагревателни изводи.

Те могат да изсушат и кърпи за ръце и лице или малки одеяла. Мощността им е изключително малка (45-100W) и вероятността от изгаряне или пожар е нулева. Те притежават и определено ниво на влагозащита, гарантираща че прострените мокри вещи няма да повредят уреда. Някои от тях дори са снабдени с термостат, който допълнителни се грижи температурата да не надвиши определени градуси.

Как да избера

Ние Ви съветваме да вземете комбинирана електрическа сушилня (за дрехи и обувки) с някакво ниво на защита от влага. Уредът е годен за ползване не само в банята, но и на друго място в дома. Препоръчително е да вземете модел с термостат за да задавате пределни стойности на температурата, гарантирайки че няма да пострадат прострените вещи.

Все пак Вие няма от какво да се притеснявате, защото който и от приборите да предпочетете, той има гаранция за качество, а също и пробен период за тестване и при желание можете да го върнете или подмените. Тези уреди са много подходящи за многочленно семейство, където често се пере и е нужно бързо да се суши прането.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото даваме продължителни гаранционни срокове на продуктите, а цените ни са едни от най-достъпните в бранша. Имате работа с иновативен онлайн магазин, способен автоматично да се нагажда спрямо големината на екрана на устройството и позволява пазаруването дори и от смартфон и таблет.

Също така, избирайки нас, получавате право да се възползвате от:

  • винаги най-добрите оферти на пазара;

  • нови и висококачествени артикули;

  • актуални модели с гаранция;

  • условия за безплатен транспорт до адрес;

  • разнообразие във всяка категория за да намерите най-точният за вас продукт;

  • екип от висококвалифицирани експерти за безплатни съвети и консултации;

  • възможност за бързо пазаруване, без регистрации и оставяне на лични данни.

Тези и още куп нови и неочаквани положителни изненади Ви очакват, само в Gaudi DS. Заповядайте дори и в някой от физическите ни магазини в по-големите градове! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.