Led осветление за баня

Оценка 4.70 от 30 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 30 отзива

С напредването на технологиите и желанието на всеки да спести от електроенергия, както и да си осигури по-малки разходи, съвсем нормално е да се ориентираме към Led осветление за банята (светодиодни). Причините да са предпочитан вариант са комплексни – свързани с най-вече с добрата им функционалност, дълготраен живот и ниски сметки за ток. Накратко ще ги опишем.

Икономично ли е осветлението с Led?

Твърдо да – тук място за съмнения не бива да има! Без да влизаме в излишни подробности – технологията е такава, че почти всичко от потребяваната енергия бива преобразувана е светлинна (за разлика от старите крушки, които са супер неефективни, защото се нагряват зверски (затова и не можем да ги докоснем, докато работят)).

Защо да сложим Led крушки в банята?

  • Ще си осигурите до 90% спестяване на електроенергия – благодарение на ниската им консумация и голяма ефективност;
  • Потребявана енергия отива само за осветяване, без отопление (сигурно сте усещали в мокрим помещения с по-ниски тавани, излъчването на топлина);
  • Много дълъг живот – около 10-15 пъти повече спрямо традиционните. Малко по-високите цени на лед осветлението за баня, ще се отплати от спестени разходи за нови крушки.

Какви цветове светлина има?

Най-просто обяснено – колкото по-голямо става числото толкова по-студен нейният цвят. Ако Цветът от огън (запалена свещ) е 1000К, то колкото повече расте числото толкова повече изсветлява, докато не премине към студения (син цвят). Заблуда е, че светят само студено – има много нюанси, включително и приятни за на човешкото око.

  • Топла – от 1000 до 3000 Келвина
  • Неутрална – от 3500 до 4500 К
  • Студена – от 4500 до 10 000 К

Светят ли достатъчно?

Погрешна е представата, че не получавате достатъчно добра светлина. Причината за това се корени в, специфичното им устройство – съставени са от диоди. Съвсем нормално е, една бройка да не може да освети нищо. Имайте в предвид, че както и при другите тела, така и тук всяко изделие си има описана мощност, както и еквивалент на към старите крушки (повечето от нас се ориентират само по този начин). Често например в 20 квадратни сантиметра ( колкото е горе долу една луничка), може да съществуват до 30 отделни диода.

Gaudi DS работи с качествено модели на добри цени, продуктите ни имат гаранция, както и сервиз (където е възможно). Разнообразието, което предлагаме е ще отговори на специфичните Ви нужди, откъм светлината, дизайн и функционалност.  

Популярни търсения: лампи

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Цвят на светлината
Крушки
Ниво на защита
Размер на тяло
Покажи по-малкоПокажи повече
Цокъл
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите