Смесители за биде

Оценка 4.80 от 5 отзива

Какво представлява смесителя за биде

Това е батерията, която се монтира върху тоалетната чиния и е предназначена за смесване на топлата и студената вода до постигане на комфортна температура за измиване. 

Какво е важно да знаете преди да купите

Важно е да определите дали ще купите подвижен или стационарен вариант, както и дали той ще бъде едноръкохватков или двуръкохватков.

Какво ще срещнат потребителите по-надолу

Предлаганите в Гауди ДС смесители за биде са със: 

  • стенен;
  • стоящ;
  • вграден монтаж.

Изработени са от качествена месингова сплав за голяма дълготрайност. Имате също избор от различни дизайни и цени, така че възползвайте се.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.80 от 5 отзива

Устройствата, специално предназначени за интимна хигиена, все повече навлизат в живота ни. А разнообразието на продукти по рафтовете на специализираните магазини ни предпазва от проблемите, свързани с преоборудването на баните, дори и частично. Наред с цялостния подбор на санитарно оборудване, трябва да се избере и подходящия смесител за биде.

 

Какво да вземем предвид при избора?

Изборът на такава система се основава на няколко фактора:

 

Какви материали има при тях?

При производството на този тип системи се прилагат различни материали, които дават на аксесоара определени свойства:

 

  • алуминиев оксид, керамика и пластмаса – от тях се правят уплътненията и механизмът за регулиране на потока;

  • месинг – от него се произвежда основната част, тъй като тя предоставя на продукта по-дълъг срок на експлоатация, благодарение на това, че е много качествена сплав с висока степен на износоустойчивост;

  • неръждаема стомана – използва се за производството на регулаторите и крепежната арматура.

 Батерия за биде

Какви са начините на монтаж?

След материалите и допълнителните приставки, сега трябва да помислим за начина на инсталация, тъй като този аспект също трябва да се вземе предвид при закупуването на уреда.

 

  • Вграждане

Той се монтира обикновено отстрани до тоалетната.

 

  • Върху тоалетната

Това е най-разпространеният вариант, който се използва в градските апартаменти, тъй като благодарение на този способ се пести място в по-малките бани, защото там не винаги може да се монтира пълноценен уред.

 

Най-основният недостатък на тези аксесоари е, че независимо дали са скъпи или евтини, те най-много страдат от ниското качество на водата, както и за всички други смесители като цяло. Това е много важно да се вземе в предвид при покупката.

 

Системите за стенен монтаж са по-универсални. В края на краищата, душът с маркуча може да се позиционира така, че да не се вижда при влизане в банята, а дължината му Ви позволява да го използвате по-удобно.

 

Какви видове смесители за биде се предлагат в Gaudi DS?

При нас ще откриете широка гама от различни видове смесители за биде, отличаващи се, както по дизайн, така и по варианти за монтаж. Ние предлагаме и цялостни комплектни решения за всеки вкус и предпочитание.

 Смесител за биде

Gaudi DS - най-добрият избор за санитарно оборудване

Многогодишното ни присъствие на пазара ни направи едни от най-добрите професионалисти в бранша, а качествените ни продукти и стотиците доволни клиенти предпочитат нас, когато им предстои ремонт на санитарното помещение. Възползвайте се и вие!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите