Аксесоари за вградени душове

Оценка 4.75 от 4 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Неделима част от вградените системи при арматурите за баня са аксесоарите. Те могат да ни бъдат от особена полза за по-достъпното функциониране на санитарния кът и да направят употребата му по-комфортна и приятна. Нека видим какви видове са достъпни при нас и как да изберем?

Какви видове аксесоари за вградени душове има

При нас в онлайн магазина Gaudi DS Ви очакват стенни или от тавана държачи за душ (има ги комбинация и с коляно като един продукт). Техните форми традиционно са – овални, кръгли, правоъгълни или пък квадратни. Размерите им обикновено варират, но в конкретни случаи почти винаги има подходящо решение. В повечето случаи са изработени от хромиран месинг, предлагат се и модели от пластмаса (само външната част обаче).

Цените, както вероятно се досещате варират спрямо производителя, но тук можете да заложите и на по-евтините варианти – защото по същество в тях няма никакви технологии, а само метал. Продуктите, които ще видите в категорията са с произход: България, Германия, Италия и Китай – всичките са достатъчно надеждни и биха Ви свършили добра работа.

Как да избера

Процесът по избора не е труден и има малко изисквания преди да направите селекцията си. Нека ги разгледаме накратко:

  • Форма - тя трябва да е съобразена с останалата част от комплекта. Ако допълнителният елемент, към аксесоара, който избирате е с ъглова форма, то и новата покупка е препоръчително да е с подобен дизайн. Естествено трябва да се съобразите и с външния вид на останалите подобни варианти (всички да изглеждат еднотипно);

  • Диаметър - всеки от допълненията следва при монтажа да се свърже към водопроводната система, която е с определен диаметър на тръбите. Съответно за да стане връзката и двата детайла да съвпаднат, те трябва да са еднакви по Фи. Разбира се, ако си купувате например държач за душ, не е необходимо да се придържате към тази точка;

  • Материал на изработка - предимно съществуват решения изработени от метал или пластмаса, като ние горещо препоръчваме да се придържате към първия вариант. Той е по-скъпия, но и по-дълготрайния. Изглежда по-красиво и запазва първоначалната си външност за дълги години. Пластмасовият също е решение за хората с ограничен бюджет, но при него съществува опасност от счупване, протичане и след време красивото лъскаво хромирано покритие започва да пада.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото за нас качеството стои на първо място и ние се отнасяме с приоритет към това, като в същото време цените ни са едни от най-достъпните. Следващият важен момент е разнообразието - постоянно се стремим то да е възможно най-обширно за да има богата гама от различни предложения за по-прецизен подбор на правилния продукт.

Професионалното обслужване е следващото перо във фирмената ни политика на робата с клиентите. При нас работят само професионалисти в областта, гарантиращи Ви, че ще получите най-доброто и бързо обслужване, експертни съвети, съобразени с желанията и нуждите Ви.

Комфорта по време на пазаруване. Иновативният, отговарящ на всички съвременни условия за бързо и сигурно пазаруване, онлайн магазин автоматично разпознава размера на електронното устройство и се позиционира според него. Това дава възможност за пазаруване дори и от смартфон, докато сте в движение, така че заповядайте при нас и ни пишете. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Дължина (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите