Душ системи

Оценка 4.71 от 7 отзива

Какви са предимствата на душ системите

Едно от големите им предимства е възможността да получите всички необходими отделни компоненти в единен дизайн за пълноценни водни процедури. Другият плюс е по-евтината покупка в комплект, отколкото поотделно.

За какви бани са подходящи

Препоръчителни са за по-компактните помещения с ограничено пространство. Душ системите също Ви позволяват да избирате дали да се къпете под стационарния вариант или подвижния.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

Основно ще получите качествени решения за вграждане или за самостоятелен монтаж на привидно изгодни цени.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.71 от 7 отзива

Какво представляват душ системите?

Съвременните модели са сложни технологични устройства с различни размери, комплектуване и дизайн, поддържащи различни функции. Целта им е да ти осигурят удобство при водните процедури. Освен че съкращават времето за лична  хигиена, спестяват място и са идеално допълнение към интериора на банята.

Общото понятие обикновено включва следните видове - комплект, колона, панел. Най-простите от тях се състоят от  фиксиран горен и ръчен душ, и смесител. Често към тях се добавя чучур. Различават се по своите настройки и  функции. Много от тях са с интегрирана технология за спестяване на вода.

Какво е важно да знаем при избора на система?

Всяка година производителите правят подобрения по отношение на дизайна и техническите характеристики. Сред  голямото разнообразие всеки потребител може да избере вариант, който напълно ще го удовлетвори.

Изборът се прави според:

  • личните предпочитания и нужди;
  • вида;
  • техническите характеристики;
  • функциите;
  • цената.

Най-важното при покупката е да обърнеш внимание на елементите в комплекта и преди всичко, дали включва смесител  и какъв. Не забравяй, че е нужно достатъчно налягане.

Какви видове душ системи се предлагат в нашия сайт?

Gaudi DS предлага класически колони, смесители, пити, слушалки и иновационни комплекти за вграждане. Те съчетават  съвременна технология и безопасност, но не за сметка на комфорта.

На нашия сайт ще намериш всякакви модели - икономични, термостатични, смесени и мултифункционални.  Последните могат да включват различни режими, но функционирането е пряко свързано с наличния водопровод. Някои от тях създават ефект на водопад или тропически дъжд, и могат да имат допълнителни опции. За автоматичния контрол на температурата е монтиран термостат, благодарение на който с понижаване на налягането се избягва нежелана промяна на температурата.

Gaudi DS ти предлага висококачествени продукти за повече удобство и за по-голямо удоволствие при водните процедури у дома. Независимо от предпочитанията ти, проекта, бюджета или изискванията за монтаж, имаме  подходящо решение точно за теб.

Довери ни се! Ние отговаряме на очакванията дори на най-претенциозните клиенти.

Получи качество, сигурност, комфорт и стилен дизайн на достъпни цени.

Разгледай каталога и поръчай само с натискането на един бутон! Възползвай се от специалните пакети и не пропускай  промоционалните цени!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
Обади се