Душ системи за вграждане

Оценка 4.72 от 36 отзива

Какви са предимствата на душ системите

Едно от големите им предимства е възможността да получите всички необходими отделни компоненти в единен дизайн за пълноценни водни процедури. Другият плюс е по-евтината покупка в комплект, отколкото поотделно.

За какви бани са подходящи

Препоръчителни са за по-компактните помещения с ограничено пространство. Душ системите също Ви позволяват да избирате дали да се къпете под стационарния вариант или подвижния.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

Основно ще получите качествени решения за вграждане или за самостоятелен монтаж на привидно изгодни цени.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.72 от 36 отзива

Какво представляват душ системите?

Съвременните модели са сложни технологични устройства с различни размери, комплектуване и дизайн, поддържащи различни функции. Целта им е да ти осигурят удобство при водните процедури. Освен че съкращават времето за лична  хигиена, спестяват място и са идеално допълнение към интериора на банята.

Общото понятие обикновено включва следните видове - комплект, колона, панел. Най-простите от тях се състоят от  фиксиран горен и ръчен душ, и смесител. Често към тях се добавя чучур. Различават се по своите настройки и  функции. Много от тях са с интегрирана технология за спестяване на вода.

Какво е важно да знаем при избора на система?

Всяка година производителите правят подобрения по отношение на дизайна и техническите характеристики. Сред  голямото разнообразие всеки потребител може да избере вариант, който напълно ще го удовлетвори.

Изборът се прави според:

  • личните предпочитания и нужди;
  • вида;
  • техническите характеристики;
  • функциите;
  • цената.

Най-важното при покупката е да обърнеш внимание на елементите в комплекта и преди всичко, дали включва смесител  и какъв. Не забравяй, че е нужно достатъчно налягане.

Какви видове душ системи се предлагат в нашия сайт?

Gaudi DS предлага класически колони, смесители, пити, слушалки и иновационни комплекти за вграждане. Те съчетават  съвременна технология и безопасност, но не за сметка на комфорта.

На нашия сайт ще намериш всякакви модели - икономични, термостатични, смесени и мултифункционални.  Последните могат да включват различни режими, но функционирането е пряко свързано с наличния водопровод. Някои от тях създават ефект на водопад или тропически дъжд, и могат да имат допълнителни опции. За автоматичния контрол на температурата е монтиран термостат, благодарение на който с понижаване на налягането се избягва нежелана промяна на температурата.

Gaudi DS ти предлага висококачествени продукти за повече удобство и за по-голямо удоволствие при водните процедури у дома. Независимо от предпочитанията ти, проекта, бюджета или изискванията за монтаж, имаме  подходящо решение точно за теб.

Довери ни се! Ние отговаряме на очакванията дори на най-претенциозните клиенти.

Получи качество, сигурност, комфорт и стилен дизайн на достъпни цени.

Разгледай каталога и поръчай само с натискането на един бутон! Възползвай се от специалните пакети и не пропускай  промоционалните цени!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите