Конвектори за баня

Филтри

Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Конвекторните печки за баня не се отличават по нищо от конвенционалните модели, освен с една много важна подробност – а именно, че те са влагозащитени. Самият процес на отопление се случва на същия принцип – на база на естествената конвекция. В резултат, банята ви ще бъде добре отоплена с мека ненатрапваща се топлина.

Специалната електрозащита на тези продукти ще ви осигури безопасност при експлоатация – имат защита IP24, което значи, че са напълно безопасни за баня, само не трябва да бъдат изглани на обливане с вода. Влагозащитените уреди трябва да се намират на поне 1,3м от душа или пък да съществува някаква преграда помежду им (стъкло, параван или пък нещо друго).

Много често конвектори за баня се ползват и в други силно влажни помещения, където печките трябва да имат съответната защита. Мощностите на моделите започват от 400W и стигат до 2500W, т.е. в няма ограничения от това естество. Често предпочитани са по-компактните модели, поради желание за икономии на място в банята. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.