Конзолни шкафове за баня

Оценка 4.70 от 44 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 44 отзива

Тенденцията в последно време е поставянето на конзолни шкафове в банята. Предимствата им са разнообразни, факт е, че са предпочитан вариант при избор на мебел. Предлаганите видове са разнообразни, решенията са много, налице са и доста луксозни изпълнения.

Какви са предимствата на висящите шкафове за баня и евентуални проблеми?

  • От чисто практична гледна точка – това безспорно е по-добрата хигиена в помещението. След като е на монтиран на височина около 30-35см ( средно ), не е никакъв проблем да се почисти под него, без да пречат някакви крака или други тип подпори.
  • Цялостното излъчване и впечатление, което прави конзолно монтирания шкаф е съвсем друго – линията изглежда изчистена, подредена и на място. В помещението става по-просторно и приветливо.
  • Единствен проблем, който се явява понякога е да не може да се разчита на стената отзад (например много е тънка или рехава), но дори тогава се намират решения с повече точки на закрепване и специални планки.

Какво устройство имат различните конзолни шкафове?

  • Модели с вратички (броят им зависи от широчината, както и от желанието на клиента), имайте в предвид, че максимално допустима широчина на отделен елемент е около 55см – в противен случай става много тежка и може да увисне (пантите да не издържат);
  • Варианти с чекмеджета ( съответно различен брой, тук лимит се явява широчината, поради невъзможността на механизмите да носят чекмеджета на определена широчина );
  • Комбинация между двете, така и видове с падащи вратички, рафтчета и много други по желание на клиента - възможен е например монтаж на кош за пране в някое отделение.

Какво е разнообразието от механизми?

Може да избирате между обикновени затваряния, плавни прибирания ( на вратички и чекмеджета ), успокоители ( обикновено се слагат допълнително – при изрично желание на клиента ), push отваряния, падащо отваряне.

Всички предложени висящи шкафчета за баня могат да се изработят в цвят по RAL, по плочка или от някаква друга мостра, размерите също варират – стига промяната да е възможна ( например, да има идентична по-голяма или по-малка мивка ). Предложените тук размери отговарят на повечето стандартни случаи, при специфични изисквания всичко може и се прави по клиентски размери.

Защо да изберете и да се доверите на Gaudi DS?

Изброените висящи модели са специално създадени за мокри помещения, съотношението им цена-качество е великолепно и абсолютно всичките са с гаранция от производител. Лаковите покрития са изключително плътни, изработката е безупречна, обковът също. При възникнали въпроси сме винаги насреща за разяснения. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Затвори филтрите