Хотелски сешоари

Оценка 5.00 от 2 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 2 отзива

Ако преди време стационарните сешоари предимно се срещаха само в салоните за красота, то днес те могат да се видят и в хотелските бани, фитнес центровете и т.н. За техните ползи и особености при монтирането и защо са полезни, ще поговорим в следващите редове.

сешоари за баня

Какво представляват хотелските сешоари

Това са стационарни устройства за горещ въздух, предназначени за обществено ползване и се срещат на подобни места, като в банята на хотела, сауните, фитнес центровете и т.н. Те служат за бързото изсушаване на косата и не се местят от едно място на друго. Ако искате да ги ползвате, трябва да отидете до точно определена точка.

Притежават различни скорости на работа, пълна защита от влага и терморегулатор, не позволяващ развиването на температура, която да изгори косата Ви. Притежават още съвременни технологии, като йонизатор, предпазващ от пресушаване, не могат да бъдат откраднати и в същото време пестят пространство.

Какъв е начина на монтаж

Устройството е съставено от две части, като първата е основата му, а другата - компонентът, генериращ горещия въздух. Основата е монтирана за стената и стои абсолютно неподвижно, докато подвижната част се хваща в ръка и се употребява. Двете са свързани помежду си с гъвкав кабел, който наподобява спираловидния вариант на по-старите телефони, а също има видове с гъвкав маркуч, наричани още “Слонове”, поради подобието на висящия надолу хобот.

Монтажът протича в два етапа! Единият е в свързването на електричеството към уреда, а втория се състои във фиксацията на основата към стената.

Колко скорости имат

Броят на скоростните режими може да се различава в отделните модели, но при избора трябва да подберем вариант с над три, за да получим възможност за по-прецизен контрол.

Имат ли защита от влага

Поради предназначението им за употреба в баните, такава защита е задължително изискване при производството. Важно е тук да се отбележи, че подобна протекция не е срещу проникване на вода, а на влага, при което съществуват разлики и не означава, че устройството е водоустойчиво. То не бива да се мокри по никакъв повод и това е нужно да се вземе предвид при търсенето на подходящото място за монтаж.

Подходящи ли са коса и тяло

Разбира се, че са подходящи. Те ще Ви помогнат бързо и качествено да се изсушите, а дори ще придадат и обем на прическата. Добър вариант в случая е да присъства и йонизатор, предотвратяващ пресушаването на косъма при честа употреба.

Какви видове ще намерите в Gaudi-DS

  • По вида на включване, те се разделят на автоматични и ръчни. Особеното при първите, е че при изваждане на подвижната част, приборът самостоятелно се задейства, докато при вторите трябва да натиснете стартиращия бутон;

  • По начина на работа, се предлагат модели тип “Слон” с гъвкав маркуч, чиято особеност е че неподвижният им компонент е активния и в него се намира цялата вътрешна конструкция на прибора. Другият тип са с пасивен стационарен компонент, служещ просто за стойка, а активната работа се извършва от подвижния елемент. Именно първия тип е автоматичен, а втория ръчен при стартиране.

В някои модели са предвидени и допълнителни вградени контакти, предназначени за включване на машинка за бръснене например.

Ако искате и Вие да притежавате подобен съвременен аксесоар, посетете ни онлайн в Гауди, където ще откриете всеки от описаните по-горе разновидности и то на невероятно достъпни цени и с продължителна гаранция. В случай, че изпитвате затруднения, колебания или искате да се поинтересувате за нещо допълнително, свързано с продуктите, нашите експерти са на линия. Те са професионалисти в областта и ще Ви дадат своето експертно мнение безплатно. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.