Електрически лири за баня

Оценка 4.29 от 7 отзива

Алуминиевите или стоманени електрически лири са едно от добрите решения за отоплението на банята. Така със сигурност ще успеете да получите максимално удоволствие от водните процедури и да изживеете истинския релакс в топлото и уютно помещение. В основата им стои нагревател на ток с определени размери, който е оборудван с терморегулатор, измерващ околната температура и според зададените стойности включва или изключва прибора. За да се възползвате и Вие, разгледайте офертите на Гауди ДС.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.29 от 7 отзива

Съгласете, че и най-добре обзаведената и проектирана баня ако е студена през зимата, това би отблъснало всякакво чувство за комфорт и уют в помещението. Едни от най-предпочитаните аксесоари за отоплението на санитарния кът е тръбната лира. По-долу накратко ще обясним предимствата от употребата, как да направим правилния избор и начина за монтаж.

Какви са предимствата на лирите за баня

Те внасят истинския комфорт и уют, правейки релакса и удоволствието от къпането истинско положително изживяване. Намаляват нивото на влагата в помещението и предотвратяват образуването на мухъл и плесен. Трудно се затоплят, но после бавно изстиват и поддържат благоприятен микроклимата.

На външен вид са много красиви и естетически вписващи се във всеки съвременен интериор. Възможно е ползването им за сушене на кърпи или други подобни. Те се различават както по размери, така и по дизайн, а също и по мощност. Лесно се монтират и вкарват в експлоатация.

Как да избера

При избора трябва да се ръководите по дизайна, мощността и материала на изработката. Съществува вариант за прикачване към локално парно или към централна водоснабдителна система за гореща вода или пък електрическа лира на ток, в която се поставя специален нагревател. Той си има обезвъздушител и специални скрепителни елементи за лесен монтаж, но за това по-долу.

  • Съществуват множество дизайнерски решения и всичко би следвало да е въпрос на лично предпочитание и в зависимост от съответния интериор;

  • По мощността се определя колко голямо помещение ще може да се стопля, а то зависи от големината. Вземайте малко по-силни модели за да има така наречения запас;

  • От материала на изработката ще зависи и дълготрайността на покупката Ви. Основно се произвеждат от неръждаема стомана и алуминий. Ние съветваме да заложите на алуминиевите варианти, поради тяхното по-бързо отдаване на топлината в околното пространство.

Как се монтират

Обикновено монтажът е стенен, а за прикрепването на самия радиатор се използват специални скрепители, които принципно пристигат в комплект. Добър вариант е фиксиращите елементи предварително да са захванати за аксесоара и след поставяне на мястото му с поддържане с една ръка се очертават с молив местата, където ще се поставят фиксаторите.

После скобите се свалят от радиатора и се монтират на стената, чрез предварително пробиване на отворите върху местата, където по-рано очертахме с молива. Извършва се окачването на аксесоара и неговото надеждно прикрепване върху вече здраво захванатите държачи в стената. Захващат се двете тръби на топлата и студена вода, отвърта се обезвъздушителя и се пуска водата.

След излизане на въздуха от системата се затваря и готово.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ние работим само с предварително подбрани по строги правила доставчици, гарантиращи произхода на стоката и нейното високо качество. Продължителността на гаранционното обслужване е възможно най-високата, а цените най-достъпните на пазара поради големите доставяни количества.

От друга страна, вие получавате възможност да се съветвате с експертите ни напълно безплатно при подбора или проблеми с пазаруването, а онлайн магазина ни е подходящ за ползване дори и през мобилни устройства. Разгледайте категорията и в случай на колебания или въпроси, веднага се свържете с нас. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Серия
Ширина на междуосие
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
Безплатно обаждане