Електрически лири за баня

Оценка 4.70 от 54 отзива

Алуминиевите или стоманени електрически лири са едно от добрите решения за отоплението на банята. Така със сигурност ще успеете да получите максимално удоволствие от водните процедури и да изживеете истинския релакс в топлото и уютно помещение. В основата им стои нагревател на ток с определени размери, който е оборудван с терморегулатор, измерващ околната температура и според зададените стойности включва или изключва прибора. За да се възползвате и Вие, разгледайте офертите на Гауди ДС.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 54 отзива

Съгласете, че и най-добре обзаведената и проектирана баня ако е студена през зимата, това би отблъснало всякакво чувство за комфорт и уют в помещението. Едни от най-предпочитаните аксесоари за отоплението на санитарния кът е тръбната лира. По-долу накратко ще обясним предимствата от употребата, как да направим правилния избор и начина за монтаж.

Какви са предимствата на лирите за баня

Те внасят истинския комфорт и уют, правейки релакса и удоволствието от къпането истинско положително изживяване. Намаляват нивото на влагата в помещението и предотвратяват образуването на мухъл и плесен. Трудно се затоплят, но после бавно изстиват и поддържат благоприятен микроклимата.

На външен вид са много красиви и естетически вписващи се във всеки съвременен интериор. Възможно е ползването им за сушене на кърпи или други подобни. Те се различават както по размери, така и по дизайн, а също и по мощност. Лесно се монтират и вкарват в експлоатация.

Как да избера

При избора трябва да се ръководите по дизайна, мощността и материала на изработката. Съществува вариант за прикачване към локално парно или към централна водоснабдителна система за гореща вода или пък електрическа лира на ток, в която се поставя специален нагревател. Той си има обезвъздушител и специални скрепителни елементи за лесен монтаж, но за това по-долу.

  • Съществуват множество дизайнерски решения и всичко би следвало да е въпрос на лично предпочитание и в зависимост от съответния интериор;

  • По мощността се определя колко голямо помещение ще може да се стопля, а то зависи от големината. Вземайте малко по-силни модели за да има така наречения запас;

  • От материала на изработката ще зависи и дълготрайността на покупката Ви. Основно се произвеждат от неръждаема стомана и алуминий. Ние съветваме да заложите на алуминиевите варианти, поради тяхното по-бързо отдаване на топлината в околното пространство.

Как се монтират

Обикновено монтажът е стенен, а за прикрепването на самия радиатор се използват специални скрепители, които принципно пристигат в комплект. Добър вариант е фиксиращите елементи предварително да са захванати за аксесоара и след поставяне на мястото му с поддържане с една ръка се очертават с молив местата, където ще се поставят фиксаторите.

После скобите се свалят от радиатора и се монтират на стената, чрез предварително пробиване на отворите върху местата, където по-рано очертахме с молива. Извършва се окачването на аксесоара и неговото надеждно прикрепване върху вече здраво захванатите държачи в стената. Захващат се двете тръби на топлата и студена вода, отвърта се обезвъздушителя и се пуска водата.

След излизане на въздуха от системата се затваря и готово.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ние работим само с предварително подбрани по строги правила доставчици, гарантиращи произхода на стоката и нейното високо качество. Продължителността на гаранционното обслужване е възможно най-високата, а цените най-достъпните на пазара поради големите доставяни количества.

От друга страна, вие получавате възможност да се съветвате с експертите ни напълно безплатно при подбора или проблеми с пазаруването, а онлайн магазина ни е подходящ за ползване дори и през мобилни устройства. Разгледайте категорията и в случай на колебания или въпроси, веднага се свържете с нас. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Материал
Серия
Ширина на междуосие
Затвори филтрите