Кухненски плочки

Оценка 3.73 от 11 отзива

В каталогът с предложения на Gaudi ще откриете както плочки за кухненския под, така и декоративни модели, с които да създадете истински шедьовър на стената.
Ако се колебаете какви плочки да изберете за кухненския под или за стената, то нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-правилния избор. След като споделите своята идея те лесно ще ви ориентират къде в каталога да откриете точно това, което търсите. Бъдете смели и експериментирайте, като допълните цялостния дизайн на вашето кухненско помещение с декоративни модели, които ще ви помогнат да изразите собствения си стил. Направихте ли вече своя избор?

Виж още Скрий
за страница
Оценка 3.73 от 11 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Кухнята –определено е сърцето на дома. Всяка домакиня се стреми това помещение не само да е удобно, комфортно и ергономично, но и стилно, красиво и с атмосфера. Какво ще ви помогне да създадете такъв интериор. Отговорът е един – плочките.

Широкото им приложение в обзавеждането на помещението е обословано с тяхната здравина, издръжливост и отлични естетически свойства. Правилно подбраният фаянс не само ще Ви служи дълго, но ще придаде и индивидуалност на интериора.

Какви видове плочки за кухня може да откриете в нашия онлайн магазин?

При нас ще откриете голямо разнообразие с всевъзможни шарки и украси, с матирана и гланцова повърхност на евтини цени. Ако качеството е приоритет за вас, попаднали сте на правилното място, тъй като предлагаме качествени продукти.

Имаме релефни повърхности със свежи тонове, отговарящи на съвременните тенденции за обзавеждане и оформление на дизайна. Размерът в този случай е от значение - разполагаме с различни големини, започвайки от 15х15 см и стигайки до 45х45 см. Всяка една стока е придружена със снимки и описание за по-добра преценка.

Марковата стока винаги носи със себе си качество! В складовете ни присъстват продукти от марките Mosaico Beige, Antic, Tissu и др. Без фризове съвременното оформление е безмислено. Предлагаме разнообразие от фризове с различни размери и цветови тонове, така че да имате по-голям
избор.

Какво трябва да знаете при вашия избор на фаянсови плочки за кухня?

За да служат много години и да красят интериора ще дадем някои препоръки, които да вземете в предвид, като отидете в магазина:

  • За оформяне на малко пространство заложете на пастелните или актуалните в момента плодови цветове, придаващи просторност;

  • Отдайте предпочитание на декорациите с по-големи размери, тъй като специално тази зона от дома е изложена на повишено функционално натоварване, водни процедури, мазнини и съответно почистващи препарати и инструменти, а малките елементи в такъв случай може да се разрушат;

  • Покритието с подчертан релеф е отлично за оформяне на зоната за хранене;

  • Резките цветови промени “изяждат” визуалното пространство на помещението, както и тъмните отенъци. Тези трикове се прилагат на по-големите площи;

  • Хладните нюанси стимулират апетита и активността, а топлите агресията и натовареността. Комбинацията между тях би бил добър вариант при оформлението на стаята за хранене.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Каталогът на интернет магазина Gaudi DS е винаги зареден с разнообразие от покрития за стени, така че клиентът да има по-голям спектър за избор. Качеството на продуктите пък е приоритет за нас и винаги ще се стараем да предложим само най-доброто. А възможността за връщане на покупката и възстановяване на платената сума е гаранция за сигурно пазаруване, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Плочки за кухня Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече