Плочки за кухня

Оценка 4.70 от 71 отзива

В каталогът с предложения на Gaudi ще откриете както плочки за кухненския под, така и декоративни модели, с които да създадете истински шедьовър на стената.
Ако се колебаете какви плочки да изберете за кухненския под или за стената, то нашите консултанти ще ви помогнат да направите най-правилния избор. След като споделите своята идея те лесно ще ви ориентират къде в каталога да откриете точно това, което търсите. Бъдете смели и експериментирайте, като допълните цялостния дизайн на вашето кухненско помещение с декоративни модели, които ще ви помогнат да изразите собствения си стил. Направихте ли вече своя избор?

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 71 отзива

Кухненската зона е може би най-важната от всички останали в нашия дом. Използваме я всекидневно, като там ние по-често готвим и се храним, което прави обзавеждането и оборудването ѝ изключително важно. От изключително значение е обаче да знаем и как да съчетаем отделните интериорни компоненти, които би следвало да пресъздадат всички наши идейни проекти - обект на дългогодишно обмисляне и проучване от наша страна. 

кухненски плочки

Доверете се на онлайн магазин Gaudi-DS и поръчайте плочки за кухня на изгодни цени. Изберете ги в правилните размери и обновете кухнята модерно и функционално, за да е престоят в тази стая винаги приятен. В този раздел ще откриете разнообразни видове стенни и подови решения, също както декоративни покрития за гръб, при които се наблюдава огромно стилово разнообразие. Разгледайте нашия продуктов каталог и извършете интериорните промени с облицовъчни материали от най-висок клас. 

Какво е важно при избора на плочки за кухня

Ние от Gaudi-DS предлагаме на всички свои клиенти не само евтини решения, но и изключително качествени такива, така че да успеете да реализирате дори и най-смелите си проекти с акцент към високата износоустойчивост и практичност. Продуктовият ни каталог е разнообразен и изцяло адаптиран към актуалните тенденции и търсенето на пазара. Вярваме, че съвършеният дом е само на една крачка от мечтите Ви, които знаем са смели и винаги извън комфортната зона. Много е важно да знаете кои са най-важните критерии при избора на кухненски плочки, а след това и да се придържате към тях. 

Функции на облицовката

Изборът на материал за облицоването на различни зони от кухненското помещение е добре да бъде изцяло съобразено с натоварването на конкретната зоната и мястото, където той ще бъде поставен. Ако става дума за декориране на гръб за кухня, в случая спокойно можете да се фокусирате върху естетиката, а не толкова върху качества като влаго- и износоустойчивост. Пространството около мивката и фурната е препоръчително да бъде покрито с фаянс с добра топлоустойчивост.

За пода изберете теракот или гранитогрес, при които нивото на твърдост е водещо. И двата материала се отличават с ниска степен на поемане на влага, което ги прави отлично покритие за земята. Тук е важно да обърнем внимание и на самата повърхност, което е добре да не се хлъзга. Важно условие при селекцията на каквито и да е плочки за кухня е възможността им да се почистват лесно. 

Визия 

Плочките в кухнята имат практическа насоченост, но и допринасят за естетиката, която се предлога, че трябва да намираме ежедневно в тази стая. И колкото по-висока е тя, с толкова по-голямо желание ще готвим, ще се храним и дори релаксираме. В Gaudi-DS ще намерите ефектни и цветни предложения за подови и стенни покрития, с които да разнообразите интериора, придавайки му стилен завършек и арт акцент. Модерното излъчване е на мода, което включва плочки с гладка и лъскава повърхност, но и такива с матово покритие за класическото звучене на Вашата кухня.

Размер 

Размерът плочки за кухня е от съществено значение за резултатите, които ще видим на финала. Правилната преценка на наличното пространство и особеностите на помещението са ключов елемент за атмосферата, която ще създадем в края на интериорните промени. В магазин Gaudi-DS ще намерите плочки за кухня в размери като:

 • 10/10;

 • 10/20;

 • 10/70;

 • 15/15;

 • 20/20;

 • 30/60;

 • 45/45;

 • 60/120 и др.

Съветваме Ви да заложите на малките варианти за стаи с малка площ и на по-големите плочи, ако имате просторно кухненско помещение, което позволява свобода на действие. 

Какви модели ще откриете в категорията

Кухнята е центъра на всеки дом. И като такъв, ние имаме нелеката задача да се погрижим за това тя да бъде модерно и функционално обзаведена, така че да прекарваме времето си в нея по пълноценен и приятен начин. Освен за избора на мебели и тяхното практично разположение е нужно да помислим още и за онези декоративни елементи, които в крайна сметка се оказват и най-важни. 

Плочките за кухненски помещения се предлагат в много разновидности - шестоъгълни, за под, за стена, малки и големи, шарени, винтидж, мозайка, стъклени, 3D, винилови, керамични и др. В този раздел ще откриете богата селекция от плочки за кухня, които си струва да видите:

 • Теракотни;

 • Гранитогрес;

 • Мозаечни, матирани, релефни и гланцирани покрития;

 • За гръб;

 • Испански, италиански, турски, полски, чешки и др.;

 • С имитация на дърво и камък;

 • В ретро стил и др.

С Gaudi-DS ще можете да подходите към интериорните промени по един изразено творчески начин, като така дори и най-смелите Ви арт идеи ще манифестират под звуците на практичността и функционалността. 

фаянс за кухня

Кои са най-актуалните

Бели, зелени, червени, кафяви, лилави, тюркоазени и шарени - стига да заложите на правилните комбинации от цветове и стилове, резултатите в естетически и функционален план със сигурност няма да закъснеят. Като най-модерни и предпочитани се определят стенните и подови покрития в земни тонове, които обаче биват допълвани от ярки акценти за още по-интензивен резултат. Разберете какви са цените на плочки за квадрат и се заемете с реализацията на проекта. 

Защо да изберете Gaudi-DS

Ние сме екип от млади и амбициозни хора, които обожават красивите и качествени решения и се стремим да ги правим достъпни за нашите клиенти. Доверете ни се, защото ние държим на високото качество и сме безкомпромисни по отношение на предлаганите от нас плочки за кухня и не само. Можем да Ви гарантираме на 100%:

 1. Безупречно изпълнение;

 2. Модерни и актуални решения;

 3. Винаги голямо разнообразие от всякакви облицовъчни материали;

 4. Отлично обслужване и коректни условия за доставка;

 5. Перфектно консултиране.

Струва си да инвестирате в обзавеждането и декорирането на кухнята, която винаги има нужда от частични подобрения, за да бъде обстановката в стаята винаги комфортна, уютна и модерна. Изберете Gaudi-DS, а ние ще се погрижим за всичко останало. 

Какво друго предлага магазинът

Освен плочки за баня ние предлагаме и всякакви решения за баня - оборудване, обзавеждане, аксесоари, осветление, отопление и др. Разгледайте продуктовия ни каталог и поръчайте лесно в няколко стъпки. Гарантираме Ви ниски цени и винаги перфектно обслужване, за да бъдат резултатите още по-добри.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите