Гранитогрес за стена

за страница
Филтри

Гранитогрес за стена

Съвременният гранитогрес за стена — страхотен продукт, който може да притежава всякакви шарки,.предоставящи му възможността да имитира външните особености на естествения камък, бетон или глина. Той има голяма здравина и най-добри технически характеристики.

Едно по-различно решение

Гранитогресът — екологично натурален продукт, изготвен само от естествени природни вещества и отличаващ се с:

  • високите си защитни функции, предпазвайки основата от влиянието на външни фактори, като например слънчеви лъчи, влага, промени в температурата и т.н.;

  • висока устойчивост пред агресивни химикали;

  • продължителност на експлоатацията, която може да трае години наред, без влошаване във външността;

  • разнообразие от цветове, форми на плочките и украшения, даващи възможност за създаване на необичаен дизайн, придаващ атрактивен и необичаен изглед;

  • високото си ниво на пожарна безопасност - материалът не може да се пали;

Всички тези и още доста предимства правят тези елементи едно по-различно решение за вашите стени.

Видове гранитогрес за стена

От гледна тока на начина на обработка, материалът се дели на няколко вида. Първият е матовия и се използва за облицовка на фасадни повърхности. Тук липсват всякакви обработки след изпичане и разбира се е най-евтиния. Вариантът с гланцирано покритие след изпичане се обработва със специални съставки под формата на абразивни вещества и придобива допълнителен огледален блясък. Съществува и полугланциран вариант, характеризиращ се с леко матово покритие, придаващо му много ефектен изглед.

На пазара се предлага и глазиран вариант - процедурата по изготвянето му е сходна с керамичните изделия. Продуктът приема формата на керамична плочка с нанесено върху нея специално покритие във вид на глазура. Той не е подходящ за под, защото няколко месеца след полагането му губи привлекателния си блясък. Фактурният тип е изготвен чрез специален прес-форм, с чиято помощ повърхността става сходна с тази на натуралните камъни, дървета или текстурни повърхности. Последната версия, с която ще Ви запознаем е мозаечната, разделяща се на две - с гланцова и матова площ. Отличава се с особена трудоемкост при монтажа, тъй като плочките са доста малки.

Защо да изберем Gaudi-ds

В магазина Gaudi-ds ще получите обширен каталог от различни строителни и санитарни принадлежности, отличаващи се с качество и атрактивни цени. А в шоу-румът ни в София имате възможност на живо да се убедите в качеството и надеждността на предлаганите стоки, да направите поръчка или просто безплатно да се консултирате с нашите квалифицирани промоутъри. Всичко това и още много страхотни предложения само в Gaudi-ds. Очакваме ви дори и в момента.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите