Структури за бидета

Оценка 5.00 от 3 отзива
Филтри
Оценка 5.00 от 3 отзива

Бидето за вграждане в много съвременни бани вече се е превърнало в нужно допълнение към обзавеждането, което ни позволява постоянно да поддържаме личната хигиена на интимните си части от тялото. Този аксесоар допълва и функционалността на банята, тъй като увеличава възможностите за чистота на интимните части. В тази статия ще разберем за какво служи, какви са предимствата му и от къде можем да си купим.

Какво е приложението им

Вграждащото се в стената биде представлява керамично тяло (прилича на тоалетна чиния) с течаща в него вода и служи за измиване на генеталиите след изхождане или когато прецените, че е необходимо.

То може да бъде комбинирано и поместено директно върху чинията или да се закупи, като отделен компонент. Много по-хигиеничния заместител е на тоалетната хартия, а има и образователен характер, тъй като благодарение на него децата Ви ще се научат от малки да се грижат за собствената си хигиена.

бидета за вгражадне

Аксесоарът е много гъвкав от към настройки и на практика всеки може да го пригоди за собствените си нужди, така че използването му да е максимално комфортно.

Кои са удобствата

Това е изключително удобно средство за поддържане на личната си чистота и свикването с него не е трудна задача. Този аксесоар Ви позволява да:

  • си осигурите комфорт. Можете да настройвате много лесно желаната температура на водата преди употреба;

  • управлявате струята на водата. Устройството е така направено, че да ви позволява да регулирате посоката на водната струя по ваше желание и удобство;

  • поддържате хигиената на интимните си части безупречна. Технологията на уреда е така проектирана, че вие да го употребявате без да намесвате ръцете. Мисията му е да премахне изцяло тоалетната хартия и да ви подари първокласна чистота;

  • подсушите мокрите части. Някои съвременни бидета за вграждане имат интегрирана функция за подсушаване на мокрите области от тялото, след употреба. Това осигурява допълнителен комфорт от използването му.  

Защо от Gaudi DS

Gaudi DS е специализиран интернет магазин за продажба на санитарно оборудване и към момента е с над 3000 различни продукта на склад. Ние предлагаме гаранция за качество на продуктите ни и то на топ-цени. Как успяваме да поддържаме ниски цените си? Те не са за сметка на качеството. Ние работим директно с производителите, без посредници и за това можем да си позволим ниски цени и висококачествени продукти. Така, че ако ви предстои ремонт на банята, свържете се с нас и ще се обедите в професионализмът ни. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Затвори филтрите