Гранитогрес за стъпала

Оценка 3.58 от 71 отзива
Филтри
за страница
Оценка 3.58 от 71 отзива

Гранитогрес за стъпалата

Стълбището се нуждае от сигурно покритие, способно да издържа на постоянните натоварвания и природни условия. Трябва да изберете настилка, която дълго време да не се нуждае от обновяване и ремонт. Гранитогресът отговаря точно на тези изисквания за облицовка на стълбите. В редовете по-долу ще разгледаме какво представлява той, подходящ ли е за външна и вътрешна употреба и от къде да си го купим.

Какво представлява гранитогреса за стъпала

Този тип продукт се състои от няколко елемента, изработени в един стил и съставящи единен комплект.

Той се състои от стъпенка, подстъпенка и перваз. Има и монолитни решения от гранитогрес, при които подстъпенката е неразделно свързана със стъпенката.

Всеки компонент има своите особености и характеристики, но ще ги разгледаме накратко:

  • Стъпенка (или просто стъпало) представлява плочката с изпилени и релефни ивици, предназначени за изключване на вероятността от подхлъзване;

  • Подстъпенката се нарича вертикалната стена на целия компонент. За основна негова характеристика се счита височината;

  • По-голямата част от стълбите имат в комплекта си первази, използващи се за цялостна декорация.

Може ли да се използва и за външни и за вътрешни стъпала

Веществото може да се нарече естествено, макар и в природата да не съществува, като едно цяло. В състава му влиза глина, кварцов пясък и минерални оцветители, съединяващи се в определени пропорции в завода.

Технологията на производство на гранитогреса е свързана със смилане и последващо смесването на всички съставни елементи. След това, създаалата се смес се подлага на високо налягане и термична обработка.

След всички технологични процеси се получава плътен хомогенен материал, без наличието на вътрешните кухини.

Тези особености правят гранитогреса издръжлив и надежден материал, способен да се противопостави на всякакви метеорологични условия, така че е подходящ за използване вътре в сградата и извън нея.

Защо да изберем Gaudi-ds

Gaudi-ds е дългогодишен ритейлър на пазара на санитарното обзавеждане и вече поддържа складова наличност с над 3000 различни продукта. Търговецът провежда редовни промоционални кампании, позволяващи на клиентите да се възползват от възможността изгодно да закупят качествени санитарни и строителни материали.

Също така, на ваше разположение е екип от висококвалифицирани консултанти, които с радост ще Ви съдействат за правилния избор на продукт и биха могли напълно безплатно да изготвят индивидуален план за ремонтираното помещение, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас още сега!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Ръб на плочата
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите
Безплатно обаждане