Гранитогрес за стъпала

Филтри

Гранитогрес за стъпалата

Стълбището се нуждае от сигурно покритие, способно да издържа на постоянните натоварвания и природни условия. Трябва да изберете настилка, която дълго време да не се нуждае от обновяване и ремонт. Гранитогресът отговаря точно на тези изисквания за облицовка на стълбите. В редовете по-долу ще разгледаме какво представлява той, подходящ ли е за външна и вътрешна употреба и от къде да си го купим.

Какво представлява гранитогреса за стъпала

Този тип продукт се състои от няколко елемента, изработени в един стил и съставящи единен комплект.

Той се състои от стъпенка, подстъпенка и перваз. Има и монолитни решения от гранитогрес, при които подстъпенката е неразделно свързана със стъпенката.

Всеки компонент има своите особености и характеристики, но ще ги разгледаме накратко:

  • Стъпенка (или просто стъпало) представлява плочката с изпилени и релефни ивици, предназначени за изключване на вероятността от подхлъзване;

  • Подстъпенката се нарича вертикалната стена на целия компонент. За основна негова характеристика се счита височината;

  • По-голямата част от стълбите имат в комплекта си первази, използващи се за цялостна декорация.

Може ли да се използва и за външни и за вътрешни стъпала

Веществото може да се нарече естествено, макар и в природата да не съществува, като едно цяло. В състава му влиза глина, кварцов пясък и минерални оцветители, съединяващи се в определени пропорции в завода.

Технологията на производство на гранитогреса е свързана със смилане и последващо смесването на всички съставни елементи. След това, създаалата се смес се подлага на високо налягане и термична обработка.

След всички технологични процеси се получава плътен хомогенен материал, без наличието на вътрешните кухини.

Тези особености правят гранитогреса издръжлив и надежден материал, способен да се противопостави на всякакви метеорологични условия, така че е подходящ за използване вътре в сградата и извън нея.

Защо да изберем Gaudi-ds

Gaudi-ds е дългогодишен ритейлър на пазара на санитарното обзавеждане и вече поддържа складова наличност с над 3000 различни продукта. Търговецът провежда редовни промоционални кампании, позволяващи на клиентите да се възползват от възможността изгодно да закупят качествени санитарни и строителни материали.

Също така, на ваше разположение е екип от висококвалифицирани консултанти, които с радост ще Ви съдействат за правилния избор на продукт и биха могли напълно безплатно да изготвят индивидуален план за ремонтираното помещение, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас още сега!

Популярни търсения: облицоване, гранитни, плоскости

Филтри

Производител
Размер
Произход
Повърхност
Качество
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите