Тоалетни чинии с биде

Оценка 4.70 от 50 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 50 отзива

Често се случва така, че банята ни е изключително тясна и оптимизацията на пространството трябва да се извърши много прецизно, но в същото време искаме да имаме функционално биде, за което обаче няма място в помещението. В такъв случай най-удачният вариант е да прибегнем към комплектно решение. Нека разгледаме преимуществата им.

Какви са предимствата на тоалетни чинии с биде

Tоалетна чиния с биде

Както знаете, компонентът в банята е много предпочитано от хората, грижещи се за интимната си хигиена, тъй като това е по-здравословното средство от тоалетната хартия. Предназначено е за измиване на генеталиите след изхождане и в момента на пазара се предлага изключително разнообразие от форми, размери цветове и функционалности.

Предлагат се също отделни и вградени варианти. Тук обаче ще говорим за вторите. Нека видим техните преимущества:

  1. На първо място подобно оборудване спестява пространство в помещението и е добър избор ако банята Ви е малка и не позволява поместването на повече обзавеждане. Това ще Ви позволи да запазите функционалността на санитарния кът, въпреки неговата компактност.

  2. Монтажът е изключително прост и можете да си го направите самостоятелно, без да плащате допълнително на специалист в областта. В случая, монтирайки компонента, получавате два вградени в едно - много практично и удобно. Защо ли?!

  3. Защото сядате на тоалетна чиния чисти и ставате отново чисти.

  4. Удобно е за употреба дори и от по-възрастните жени и мъже с трудна подвижност, както и от бременни жени - всичко необходимо се намира в един единствен уред.

  5. Разнообразието на пазара е толкова голямо, че имате буквално неограничени възможности за избор, както по форма, цвят и дизайн, така и по възможности.

  6. Това, че решението е интегрирано не го прави по-малко функционално от отделните модули.

  7. Лекота на употреба - има чучур с кран за регулиране на топлата и студената вода.

Съществуват дори стоящи и дъска биде решения, като вторите стоят окачени на стената и не заемат пространството на пода. Така се повишава хигиеничността, защото не се създават условия за развитие на бактерии и в същото време придава елегантност и стил в помещението.

Tоалетна чиния с вградено биде

Защо да поръчам от Gaudi DS

Защото ние предоставяме само първокласно оборудване на топ-цени и с гаранция за качество. Стремим се да поддържаме разнообразието огромно за по акуратен избор и регулярно провеждаме промо-кампании за още по-изгодно пазаруване. Получавате достъп дори и до квалифицирани служители на компанията, които да Ви дават ценни професионални съвети за правилна покупка, с оглед на нуждите и предпочитанията Ви.

Наред с по-горното, ние предоставяме едни от най-кратките доставки, най-интуитивната уеб-платформа и възможност за покупки през мобилни устройства, докато сте в движение. Заповядайте в онлайн магазина ни. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Видове
Цвят
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Ширина (mm)
Затвори филтрите