Подови сифони

Оценка 3.78 от 9 отзива

Как да изберете подходящ подов сифон

Ако подът е облепен с плочки може да се заложи на квадратните класически модели със суха клапа за пропускане на водата. Ако сте на ниво изграждане и искате течността да се поема от няколко места едновременно, то лентовият вариант е подходящ.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В гамата на магазина на Гауди ДС ще откриете сифони за баня и за под, отличаващи се с високото си качество на използваните материали и богата съвременна функционалност. Те не позволяват връщането на миризми от канала и свободно пропускат водата да изтича, което ги прави пълнофункционални!

Виж още Скрий
Filters
за страница
Оценка 3.78 от 9 отзива

Системите за отвеждане на отпадните води са популярни, тъй като са много ефективни и в същото време компактни и почти невидими - водата се стича на пода, а от там постъпва директно в канализацията. Но за да можем да направим правилния избор при покупка, трябва да разберем принципът им на работа, видовете и от къде е препоръчително да си купим.

Какво представляват подовите сифони

За предотвратяване попадането на неприятните миризми в помещението се използват различни клапи. Класическият вариант за решаване на проблема е аксесоарът, дизайна на който позволява създаването на водна тапа, наречена воден затвор, задържащ преминаването на миризмите от канализацията.

Този компонент представлява корпус (водоприемна фуния) с фланец за херметична фиксация на хидроизолиращата мембрана. Устройството притежава решетка (влизаща в комплекта), създаваща хидрозатвор и която предпазва канала от чести запушвания. Решетката е сваляема за лесното почистване, а в долната част на корпуса има един или два отвода за тяхното свързване към мръсния канал.

Но преди покупка се уверете, че продукта е подходящ за вас (включително и на височина) и няма никакви дефекти (пукнатини, деформации и дали всички елементи в комплекта са изправни). Проверете дали свързващите тръби и муфи са с подходящия диаметър, съвпадащ с този на канализационните.

Какви видове подови сифони се предлагат в сайта на Gaudi-ds

Към момента Gaudi DS разполага с над 3000, 100% оригинални продукти на склад и предлага голямо разнообразие от:

  • подови;

  • плоски;

  • прави;

  • рогови.

сифони за баня с разнообразни дизайни на решетките и възможности за монтаж.

Освен всичко друго, при нас и ценовото разнообразие е голямо, така че всеки може да намери продукт по джоба си с необходимото качество и дълготрайност.

Изберете Gaudi DS

Избирайки нас, като верен партньор в ремонта на санитарния кът, вие ще получите качество, професионализъм и индивидуален подход. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно за вашия проект и ще създадем заедно с вас конкретен план за действие, съответстващ на предпочитанията и нагласите ви. Ще получите специални условия за безплатна доставка, възможност за връщане на покупката или замяна и промоционални ценови предложения.

Консултантите ни ще направят подробен анализ на помещението и ще ви дадат варианти за избор, уточнявайки какви са предимствата и недостатъците на всеки от тях, така че да можете да вземете правилното решение.

За да се обедите в това, свържете се още сега с консултантите ни и те с радост ще ви съдействат.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Filters

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите