Подови сифони за баня

Оценка 4.71 от 55 отзива

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 55 отзива

Системите за отвеждане на отпадните води са популярни, тъй като са много ефективни и в същото време компактни и почти невидими - водата се стича на пода, а от там постъпва директно в канализацията. Но за да можем да направим правилния избор при покупка, трябва да разберем принципът им на работа, видовете и от къде е препоръчително да си купим.

Какво представляват подовите сифони

За предотвратяване попадането на неприятните миризми в помещението се използват различни клапи. Класическият вариант за решаване на проблема е аксесоарът, дизайна на който позволява създаването на водна тапа, наречена воден затвор, задържащ преминаването на миризмите от канализацията.

Този компонент представлява корпус (водоприемна фуния) с фланец за херметична фиксация на хидроизолиращата мембрана. Устройството притежава решетка (влизаща в комплекта), създаваща хидрозатвор и която предпазва канала от чести запушвания. Решетката е сваляема за лесното почистване, а в долната част на корпуса има един или два отвода за тяхното свързване към мръсния канал.

Но преди покупка се уверете, че продукта е подходящ за вас (включително и на височина) и няма никакви дефекти (пукнатини, деформации и дали всички елементи в комплекта са изправни). Проверете дали свързващите тръби и муфи са с подходящия диаметър, съвпадащ с този на канализационните.

Какви видове подови сифони се предлагат в сайта на Gaudi-ds

Към момента Gaudi DS разполага с над 3000, 100% оригинални продукти на склад и предлага голямо разнообразие от:

 • подови;

 • плоски;

 • прави;

 • рогови.

сифони за баня с разнообразни дизайни на решетките и възможности за монтаж.

Освен всичко друго, при нас и ценовото разнообразие е голямо, така че всеки може да намери продукт по джоба си с необходимото качество и дълготрайност.

В зависимост от това какъв приоритет за вас е външния облик, имате визия за това как искате да изглежда сифонът за оттичане на водата, можете да заложите на следните предложения и начин на монтиране на подов сифон, които са еднакво разпространени и предпочитани:

 • Вграждане на плочка – ако държите на интериора в банята и искате всеки компонент да изглежда като част от едно цяло, е подходящо да заложите на точков модел, който има приставка за вграждане в плочка. Тези модели разполагат с двоен изход, който да се свърже към друг източник и са много ефектни;

 • Поставяне на плочка – ако вече имате под в банята, облепен с плочки и не искате да разрушавате готовия облик, можете да заложите на стандартните сифони, които са прави. В случай че държите на свежия мирис на чистота, е добре да предприемете монтиране на подов модел с клапа, който е оптимален избор против миризми.

В зависимост от това дали помещението разполага с душ кабина или не, следва да изберете кой вид ще ви е необходим и ще ви свърши достатъчно добра работа. Ако разполага с такова приспособление е правилно да се ориентирате към средство за по-бързо и качествено оттичане, каквото е линейния вид, а ако не – подовият вариант е най-оптимален, защото освен функционален, е и с красив дизайн.

Можете да разгледате разнообразието от средства за оттичане на вода за под, което предлагаме в нашия онлайн каталог, където ви предоставяме изчерпателна информация за артикулите и тяхното приложение. Подовите сифони за баня са качествени, изработени от доказани марки на пазара и се предлагат на достъпни цени. Всички те изпълняват отлично основната си функция – да отвеждат водата в канала.

Според кои характеристики се разграничават подовите сифони в сайта ни?

В сайта ни ще откриете различни видове подови сифони, които се разграничават според някои основни характеристики:

 • производител – предлагаме висококачествени, функционални модели с модерен дизайн на утвърдени производители, като Geberit, Inox Style, MCH, MIRO, Pestan, SMART, Tece, Viega и други;
 • тип – ще откриете модели със суха клапа, с воден затвор, линейни, рогови, точкови и други. Запознайте се с особеностите и предимствата им, за да изберете най-подходящия тип;
 • материал на изработка – основно моделите са изработени от неръждаема стомана, като има някои компоненти, като плочка от закалено стъкло, ABS пластмаса за рамката и керамично участие в тапата. Има и модели, чиято решетка е изработена от розово злато;
 • цвят – предлагаме ви черен гланц, инокс, розово злато и други, които ще паснат отлично в интериора на всяка баня;
 • функции и допълнителни особености – различават се и според някои особености, като въртяща се основа, решетки за косми, размери на изходните тръби, дебит, размер и други;

Това са някои от основните фактори, според които се класифицират подовите сифони в каталога ни. Разгледайте описанията на избраните от вас артикули, за да откриете тези, които са съвместими с вашата канализационна система и отговарят на нуждите ви. Не забравяйте да обърнете внимание на гаранционния срок, даден от производителя – при някои подови сифони достига и до 10 години.

Изберете Gaudi DS

Избирайки нас, като верен партньор в ремонта на санитарния кът, вие ще получите качество, професионализъм и индивидуален подход. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно за вашия проект и ще създадем заедно с вас конкретен план за действие, съответстващ на предпочитанията и нагласите ви. Ще получите специални условия за безплатна доставка, възможност за връщане на покупката или замяна и промоционални ценови предложения.

Консултантите ни ще направят подробен анализ на помещението и ще ви дадат варианти за избор, уточнявайки какви са предимствата и недостатъците на всеки от тях, така че да можете да вземете правилното решение.

За да се обедите в това, свържете се още сега с консултантите ни и те с радост ще ви съдействат.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите