Сифони за под

Оценка 4.75 от 16 отзива

Как да изберете подходящ подов сифон

Ако подът е облепен с плочки може да се заложи на квадратните класически модели със суха клапа за пропускане на водата. Ако сте на ниво изграждане и искате течността да се поема от няколко места едновременно, то лентовият вариант е подходящ.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В гамата на магазина на Гауди ДС ще откриете сифони за баня и за под, отличаващи се с високото си качество на използваните материали и богата съвременна функционалност. Те не позволяват връщането на миризми от канала и свободно пропускат водата да изтича, което ги прави пълнофункционални!

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.75 от 16 отзива

Системите за отвеждане на отпадните води са популярни, тъй като са много ефективни и в същото време компактни и почти невидими - водата се стича на пода, а от там постъпва директно в канализацията. Но за да можем да направим правилния избор при покупка, трябва да разберем принципът им на работа, видовете и от къде е препоръчително да си купим.

Какво представляват подовите сифони

За предотвратяване попадането на неприятните миризми в помещението се използват различни клапи. Класическият вариант за решаване на проблема е аксесоарът, дизайна на който позволява създаването на водна тапа, наречена воден затвор, задържащ преминаването на миризмите от канализацията.

Този компонент представлява корпус (водоприемна фуния) с фланец за херметична фиксация на хидроизолиращата мембрана. Устройството притежава решетка (влизаща в комплекта), създаваща хидрозатвор и която предпазва канала от чести запушвания. Решетката е сваляема за лесното почистване, а в долната част на корпуса има един или два отвода за тяхното свързване към мръсния канал.

Но преди покупка се уверете, че продукта е подходящ за вас (включително и на височина) и няма никакви дефекти (пукнатини, деформации и дали всички елементи в комплекта са изправни). Проверете дали свързващите тръби и муфи са с подходящия диаметър, съвпадащ с този на канализационните.

Какви видове подови сифони се предлагат в сайта на Gaudi-ds

Към момента Gaudi DS разполага с над 3000, 100% оригинални продукти на склад и предлага голямо разнообразие от:

  • подови;

  • плоски;

  • прави;

  • рогови.

сифони за баня с разнообразни дизайни на решетките и възможности за монтаж.

Освен всичко друго, при нас и ценовото разнообразие е голямо, така че всеки може да намери продукт по джоба си с необходимото качество и дълготрайност.

Изберете Gaudi DS

Избирайки нас, като верен партньор в ремонта на санитарния кът, вие ще получите качество, професионализъм и индивидуален подход. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно за вашия проект и ще създадем заедно с вас конкретен план за действие, съответстващ на предпочитанията и нагласите ви. Ще получите специални условия за безплатна доставка, възможност за връщане на покупката или замяна и промоционални ценови предложения.

Консултантите ни ще направят подробен анализ на помещението и ще ви дадат варианти за избор, уточнявайки какви са предимствата и недостатъците на всеки от тях, така че да можете да вземете правилното решение.

За да се обедите в това, свържете се още сега с консултантите ни и те с радост ще ви съдействат.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се