Хидромасажни душ кабини

Оценка 4.70 от 20 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 20 отзива

Мечтали ли сте си за средство за ободряване и елиминиране на натрупаното напрежение и то докато извършвате рутинните си занимания. С хидромасажните душ кабини имате възможност да се отпуснете и да се освежите едновременно.

В gaudi-ds.com ще откриете различни хидромасажни душ кабини, с които да се отдадете на желания релакс след работен ден.

Какви видове хидромасажни душ кабини ще откриете в gaudi-ds.com?

Всички хидромасажни душ кабини, които ще намерите в нашия каталог, са с овална форма, като се различават спрямо определени особености, от които:

  • производител – това сме ние от Gaudi DS. За комфорта и отпускането по време на взимане на душ, сме вложили много внимание в детайлите и качеството на материалите. Нашата цел е да ви предоставим идеалният продукт, който да ви удовлетворява и улеснява в ежедневието;
  • цвят на стъклото – предлагаме универсални решения в прозрачен и черен цвят, които се съчетават перфектно с всеки интериор;
  • корито – оборудвани са с корито, като то може да варира от плитко до дълбоко. В зависимост от вашите предпочитания, разгледайте каталога и изберете подходящия артикул за вас;
  • луксозни – вариантите, с които разполагаме, са комфортни и излъчват стил. Разполагат с вграден вентилатор и радио, благодарение на което престоят ще бъде изпълнен с уют;
  • промоции – разгледайте предложенията, като може да намерите точните решения на промоционални цени, като така ще облекчите бюджета си.

Хидромасажните душ кабини са от затворен тип, за да се гарантира, че няма да има водни пръски извън ограниченията на коритото, по време на хидро- и парните процедури. Начинът на отваряне и затваряне на вратите е плъзгащ се/тип “хармоника”, без да се заема допълнително място. Това ги прави подходящи и за бани с по-малка квадратура

Защо да изберете Gaudi DS?

Ние сме онлайн магазин, предлагащ разнообразие от продукти за оборудване за баня. Предлагаме различни по вид и характеристики продукти, с което успяваме да задоволим всеки вкус.

Артикулите ни са евтини, като цените варират и разполагаме с решения, достъпни за всеки бюджет. Работим само с доказали се брандове в производството и изработката на издръжливи и качествени изделия. Някои от тях изработваме самостоятелно.

За нас е важно клиентите ни да са доволни, благодарение на което ние също да сме удовлетворени от добре свършената работа. При наличие на въпроси относно някой продукт, готови сме да ви съдействаме в избора на подходящия за вас, съобразявайки вашите индивидуални нужди и предпочитания.

За повече подробности относно нашите хидромасажни кабини, разгледайте сайта ни, където има подробна информация относно размерите и спецификите към всеки артикул.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
Врати
Затвори филтрите