Хидромасажни душ кабини

Оценка 4.71 от 14 отзива

Съвременните и технологични душ кабини с хидромасаж ще Ви дарят с невъобразим комфорт и страхотен отпускащ ефект, който до момента беше достъпен само за елита. Какво да очакваме от подобно съоръжение?

Какво може да Ви даде хидромасажната душ кабина

Със своята комбинация от хидро- и паро-генератор, това санитарно оборудване за водни процедури ще Ви осигури множество различни отпускащи и тонизиращи програми и режими за впръскване на водата. Тук Ви очаква само характерните за скъпите и луксозни СПА центрове хидро процедури, като: 

  • “Турска баня”;
  • тропически и контрастен душ;
  • ароматерапия и др.

Всичко, с което да се отпуснете след работа.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива

Какво по-хубаво от това да се отдадете на релаксация и комфорт у дома? С хидромасажните душ кабини това е лесно и удобно за всеки, който иска да разпуска от време на време, без да посещава специално студио. Стилните модели се предлагат в размери 120х90, 100х100 и други, които ще паснат идеално на вашата баня. На сайта ни ще откриете евтини хидромасажни душ кабини на известни производители и може да се възползвате от различни промоции. Модерните уреди имат различни функции, които осигуряват различни видове масаж и сила на водната струя. Също така можете да обърнете внимание и на моделите с радио и осветление, които допълват комфорта. 

Извършвайки ремонт на банята и придържайки се към модата, добавянето на хидромасажна кабина за къпане е крачка напред. По всяко време ще има такива, обичащи да се поглезят докато се къпят, но съществуват особености, които е важно да се знаят по време на употреба, така че в тази статия накратко ще ги разгледаме.

Какви са функционалностите на хидромасажните душ кабини

Съвременните системи за масажни водни процедури вече имат богат арсенал от различни режими на работа, така че в по-долните редове ще разгледаме някои от тях.

Контрастен душ – функцията осигурява последователно подаване на топла и студена вода. Този режим ще Ви позволи бързо да отворите очи след сън, ще тонизира кожата и закали организма, като цяло.

Тропически душ  - създава впечатление, че сте под дъжда, идващ в летния сезон. Приставката, разположена под тавана, позволява създаването на един огромен поток от нежни частици вода. Трябва да се прилага преди лягане или в момент, когато трябва да се отпуснете.

"Турска баня" - със сигурност ще бъде оценена от любителите на парата. Парогенератор създава температура в рамките на 45-60 градуса и се постига почти 100% влажност. Високата температура разширява порите, подобрява имунната система и кръвообращението, помага за премахване на токсините чрез потта.

Ароматерапия - с функцията са оборудвани някои хидромасажни кабини. На задната стена е поставен съд с ароматно масло или балсам. Преминавайки през него, парата абсорбира в себе си полезни вещества.

Защо са ни необходими

Като цяло много хора смятат, че подобен тип водни системи са някаква прищявка, но за хората грижещи се за здравето си, това е само едно полезно средство за съчетаване на полезното с приятното. По-долу ще изброим някои положителни качества:

  • Скорост – не трябва да чакате, докато се напълни, а почвате да я ползвате веднага;

  • Удобство на най-високо ниво – повърхността не се плъзга, няма високи первази;

  • Няма как да наводните съседите или да пръскате из помещението;

  • Максимално удобно за хората, страдащи от световъртеж;

  • Дюзите осигуряват масаж на краката, врата, гърба.

Защо да изберем Gaudi DS

Gaudi DS е интернет магазин за санитарно оборудване, предлагащ само висококачествени продукти на възможно най-ниските цени с гаранция, условия за БЕЗПЛАТНА доставка, висококвалифициран персонал и консултанти, които с радост ще ви съдействат при избора ви на продукти за обзавеждане на банята. Магазинът има в София голям шоу-рум, в който можете на живо да се обедите в качеството на стоките и да на пазарувате, каквото ви е необходимо и при нужда можете да замените или върнете покупката. Така, че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
Врати
Затвори филтрите