Структури за вграждане пакети с WC / Структури пакети с WC

Оценка 4.69 от 61 отзива

Когато става въпрос за ремонт на баня, ключово решение, което трябва вземете, е изборът на тоалетна. Има много фактори, които трябва да имате предвид, включително размери, стил и цена. Един от вариантите, който става все по-популярен през последните години, е този за вграждане, който се отличава със структура, позволяваща скриването на казанчето зад стената.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.69 от 61 отзива

Живеем в технологична ера и иновациите вече са неразделна част от живота ни. Това важи в пълна сила и за индустрията на санитарното оборудване, където изискванията за банята с всяка изминала година стават все по-големи. С излизането на структурите за вграждане, съвременните модерни бани драстично се преобразиха, тъй като тези системи имат изключително стилни дизайни и монтажите им са доста опростени. В тази статия ще поговорим малко по-подробно относно тези технологични санитарни решения.

Какво представляват

Основната конструкция включва метална рамка, която се закрепва с болтове към стената и върху която се захващат чинията и казанчето. 

Структурата е проектирана да издържа теглото на цялостната инсталация, както и теглото на потребителя. Важно е да се гарантира, че е монтирана правилно, за да се предотврати повреда на основата или потенциално нараняване.

Накратко това е цялостна система, монтирана върху носеща конзола, която се интегрира в стената. По този начин, например тоалетната чиния стои закачена на стената, като пода под нея е свободно достъпен. При този тип оборудване обаче, всички части са предварително свързани върху конзолата и за това монтажа им е толкова прост за изпълнение, дори и от не специалист в областта.

структури за вграждане

Кои са производителите на продуктите

Като цяло най-качествените продукти от този сектор се произвеждат в Германия. Такива производители са Viega и Grohe. Производителите от Швейцария също се стараят по отношение на качеството - имайки предвид Geberit. Разбира се, високото качество си има и своята цена, но на пазара съществуват и евтини турски и китайски решения, които обаче по качество и дълготрайност не могат да се сравняват с качествените продукти. Други марки, които произвеждат висококачествени структури за вграждане са Bocchi, Schell, Geberit и др.

Какви са характеристиките?

Най-базовите неща, на които да обърнете внимание, са:

  • размер – вграждаемото казанче обикновено е по-малко от традиционното, като стандартният му размер е 35 cm. Това му позволява да се вмести в кухината зад стената, което го прави чудесен вариант за пестене на място за по-малки бани или такива с ограничено пространство;

  • модел – с уникалния си дизайн, тоалетните системи за вграждане се предлагат на различни цени - от евтини до по-скъпи, но пък често можете да срещнете промоции, където можете да намерите и по-скъпите модели на добри цени;

  • алтернативни варианти - един от примерите е тоалетната без ръб, която използва различен механизъм за промиване, който е по-хигиеничен и по-лесен за почистване.

Как се монтират

С някои дребни пояснения, като цяло тези компоненти не са сложни за монтаж и с този процес ще може да се справи и човек, който не е специалист в този тип монтажи. Тези структури за вграждане се доставят до купувача в комплект с всички компоненти, монтирани предварително върху конзола, създадена от здрави стоманени профили. При монтирането много важно е да се направи точна нивелация на конструкцията, да се регулира нейната височина според удобството на ползващите я и да се захване здраво за стената и пода.

Какви са предимствата им

Тези иновативни решения за банята имат множество предимства, но ние ще изброим само някои от тях:

  • много са стилни и естетически, тъй като изглеждат, като закачени по стените;

  • почистването на пода в помещението е много лесно и всички части от него са достъпни;

  • функционалния комфорт на баня с такива комплекти е много по-голям от тези с обичайно обзавеждане;

Защо да закупите от Gaudi DS

Gaudi DS може да ви предложи висококачествени санитарни комплекти на изключителни цени, с гаранция за качество, професионално обслужване и кратки срокове за доставка, така че свържете се с нас още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите