Структури за вграждане пакети с WC / Структури пакети с WC

Оценка 4.71 от 48 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 48 отзива

Живеем в технологична ера и иновациите вече са неразделна част от живота ни. Това важи в пълна сила и за индустрията на санитарното оборудване, където изискванията за банята с всяка изминала година стават все по-големи. С излизането на структурите за вграждане, съвременните модерни бани драстично се преобразиха, тъй като тези системи имат изключително стилни дизайни и монтажите им са доста опростени. В тази статия ще поговорим малко по-подробно относно тези технологични санитарни решения.

Какво представляват

Накратко това е цялостна система, монтирана върху носеща конзола, която се интегрира в стената. По този начин, например тоалетната чиния стои закачена на стената, като пода под нея е свободно достъпен. При този тип оборудване обаче, всички части са предварително свързани върху конзолата и за това монтажа им е толкова прост за изпълнение, дори и от не специалист в областта.

структури за вграждане

Кои са производителите на продуктите

Като цяло най-качествените продукти от този сектор се произвеждат в Германия. Такива производители са Viega и Grohe. Производителите от Швейцария също се стараят по отношение на качеството - имайки предвид Geberit. Разбира се, високото качество си има и своята цена, но на пазара съществуват и евтини турски и китайски решения, които обаче по качество и дълготрайност не могат да се сравняват с качествените продукти. Други марки, които произвеждат висококачествени структури за вграждане са Bocchi, Schell, Geberit и др.

Как се монтират

С някои дребни пояснения, като цяло тези компоненти не са сложни за монтаж и с този процес ще може да се справи и човек, който не е специалист в този тип монтажи. Тези структури за вграждане се доставят до купувача в комплект с всички компоненти, монтирани предварително върху конзола, създадена от здрави стоманени профили. При монтирането много важно е да се направи точна нивелация на конструкцията, да се регулира нейната височина според удобството на ползващите я и да се захване здраво за стената и пода.

Какви са предимствата им

Тези иновативни решения за банята имат множество предимства, но ние ще изброим само някои от тях:

  • много са стилни и естетически, тъй като изглеждат, като закачени по стените;

  • почистването на пода в помещението е много лесно и всички части от него са достъпни;

  • функционалния комфорт на баня с такива комплекти е много по-голям от тези с обичайно обзавеждане;

Защо да закупите от Gaudi DS

Gaudi DS може да ви предложи висококачествени санитарни комплекти на изключителни цени, с гаранция за качество, професионално обслужване и кратки срокове за доставка, така че свържете се с нас още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите