Паравани за баня по поръчка

Оценка 4.70 от 47 отзива

Какви са предимствата на поръчковите паравани за баня

Преградният параван за баня може да изиграе както естетическа роля в санитарното помещение, така и функционална. Какви са предимствата на подобна преграда?

Те позволяват бързото и лесно осигуряване на мястото за къпане, като в един от ъглите просто поставите преградно стъкло. То основно е предназначено да Ви прикрие ако друг човек влезе и да предотврати пръскането на вода във всички посоки. Особеното при поръчковите решения, е че могат да бъдат създадени по индивидуални параметри и при нестандартни санитарни помещения, като таванските например.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 47 отзива

Параваните в съвременната баня се използват доста често, като елемент от интериора и за преградни детайли. И въпреки, че съществуват готови решения, срещат се и нестандартни ситуации, изискващи създаването на преграда по специфични размери и форма, с което се налага индивидуално изработване. Нека разгледаме случаите, в които това е необходимо и наличните видове.

Паравани по поръчка

Кога е необходимо параван за баня по поръчка

Съвременното изграждане на санитарни помещения познава хиляди случаи на индивидуални дизайни и интериорни проекти, в които е необходимо конкретно точно определен продукт, перфектно пасващ на предназначеното за него място. Като пример може да се посочат ъгловите тавански пространства или нестандартното помещение с различни чупки и форми.

Повечето готови предложения са съобразени със стандартните и разпространени форми, дизайни и размери. Поради това, параваните по поръчка се изработват с конкретни за случая параметри и цветове – всичко е по избор и план на клиента. Можем да се фокусираме върху определен заложен в санитарния кът дизайн или пък да пренесем декоративните акценти от интериора непосредствено върху стъклената преграда – обикновено се извършва чрез матиране или фолио.

Какви видове има

Основно съществуват два вида:

  1. Отваряеми - когато в проекта на банята е предвидено специално отделение с три стени за къпане и искате да поставите врата за достъп.

  2. Неотваряеми - при липса на преградни стени се използват статични варианти, позиционирани неподвижно в една равнина.

Едно обаче е сигурно – заложите ли на продукт по поръчка, той на 100% ще застане перфектно, защото е проектиран и създаден специално за вас.

Стъклен параван за баня по поръчка

Защо да поръчам от Gaudi DS

Защото, освен че ще изпълним желанието Ви, екипът на онлайн магазина Gaudi DS преди това ще вземе нужните размери, ще поеме транспортната част, както и последващия монтаж. Още повече, че екипите ни са тясно специализирани в подобни изпълнения и имат зад гърба си десетки успешно реализирани проекти, така че можете със сигурност да ни се доверите.

Нека да споменем също, че разполагаме със съвременни технологични измервателни уреди, позволяващи ни прецизно да постигнем точно зададените параметри до милиметър. Така, че не се колебайте повече, а ни потърсете и ние ще направим всичко останало вместо вас на професионално ниво.

Услугите ни се предлагат на изключително достъпни цени, с тях се заемат висококвалифицирани майстори с дългогодишен опит в областта и знайте, че качеството не е за сметка на ниската цена!

Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

  • Защо да се доверите на Gaudi DS ?

    • Богатата гама продукти в електронния магазин и подходящо подбраните филтри гарантират бърза и лесна ориентарция, намирате точните продукти на един клик разстояние. Разглеждате едновременно 200 фирмени каталози с възможност за сравняване.
  • Какви видове продукти ще видите в раздел Паравани за баня по поръчка?

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.