Пердета за баня

Оценка 4.71 от 14 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива

Какви завеси за баня да изберем?

пердета за баня

След като сте приключили с освежаването на дома ви, е време да се погрижите и за личното ви прострастранство. Всяко едно помещение в дома носи своето очаровани и харизма именно благодарение на малките аксесоари, които допълват атмосферата. Така например в банята едни от най-важните детайли са завесите, които днес се предлагат в огромно разнообразие, както откъм цветовата си схема, така и откъм моделите. При избора ви е най-добре да се водите основно от стила на интериора, както и от цветовете, за да си подхожда новата придобивка с всички други детайли.

Какви видове предлагаме?

Завесите за душ кабини, които предлагаме се различават не само по дизайна си, но и според материала на изработката. Едните са текстилни, като те са значително по-плътни и тежки. Изработените от ПВЦ имат малко по-кратък живот, но за сметка на това са по-леки.

Идеално избор са дизайните, които приличат по-скоро на картини. Те ще се съчетаят лесно с всеки интериор на банята и ще помогнат за създаването на домашна и уютна обстановка дори в това помещение. Едноцветните с интересен и весел принт, които предлагаме в Gaudi DS са също интересно решение. Полупрозрачните са друг различен вариант, като могат да имитират полупрозрачно тонирано стъкло, да са с надписи и така нататък. Сред моделите, които предлагаме са:

  • Едноцветни;

  • С морски мотиви;

  • На точки;

  • На райета;

  • С 3D рисунки.

За какво се използват?

завеси за баня

Важно е правилно и естетично да декорирате ваната си. Стилните аксесоари могат лесно и бързо да преобразят облика на помещението, както и да го направят по-комфортно.

Имат редица предимства и полезни функции:

  • Предотвратяват разпръскването на водата по стените и пода;

  • Помагат да се създаде приятен микроклимат;

  • Явяват се ярък акцент, създаващ приятна атмосфера.

Защо да ги купите от Gaudi DS?

При нас ще намерите огромно разнообразие на различни дизайни, които да се впишат в интериора ви, както и много различни аксесоари на най-добри цени. Нашите професионални консултанти ще ви помогнат с избора, ако се затруднявате кое е най-доброто решени за вас.

Сред нашите предимства е персоналната грижа за всеки клиент. При поръчки над 399 лв доставката е безплатна. Ако искате да се докоснете до нашите продукти и да изберете най-доброто за вас, тогава можете да направите това в сайта ни 7 дни в седмицата и 24 часа в денонощието или да посетите офлайн магазина ни в София.

Заповядайте в Gaudi DS още сега и се насладете на огромния ни избор!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите