Огледала за баня с осветление

Оценка 4.40 от 5 отзива
Filters
за страница
Оценка 4.40 от 5 отзива

Огледалото с вградено осветление за баня е толкова важен елемент, както и самата вана, мивка или тоалетна. Винаги е необходимо добре да си видим отражението по време на сутрешното измиване, излизане навън, бръснене или нанасяне на грим. Така, че този детайл е отлична възможност за хората, ценящи практичността и стила.

С какво огледалата с осветление са по-добри от другите?

За да се видим добре е необходимо лицето ни да е озарено, което особено важи за по-тъмните помещения, където има малко прозорче и естествената светлина е малко.

В случая отражението не би било ефективно, дори и при процедури, като бръснене, гримиране и червиране.

От другата страна без подсветка ще пропуснем детайли по лицето си, които да предизвикат хумор сред околните. Така, че трябва да се замислите над подобен момент.

Допълващи атмосферата

Различните видове нюанси винаги са се приемали, като допълваща атмосферата нотка, правеща цялостната обстановка ведра, стилна и съвременна. Едно такова допълнение към цялостния интериор на банята би бил добър избор, особено ако вземем и по-горните моменти.

Разбира се, когато отидем в магазина ще видим голямо разнообразие и стилове, но както знаем ако санитарното ни помещение е изпълнено в определен стил е необходимо да го вземем в предвид и при избора на огледалото. Все пак то трябва да се вписва в обстановката, допълвайки цялостната атмосфера.

Разбира се има и елементи със скрита подсветка, по-скоро носещи декоративен характер, но са ефективни. В този случай, осветлението е базирано на светодиоди във вид на лента и те са скрити зад прибора, за да се получи ефекта на скритото сияние. Това създава страхотна уютна и романтична обстановка в помещението.

Естествено и размера има значение, особено когато става дума за ограничена площ. Много малкият елемент би се губил сред останалото обзавеждане, а много големият би стоял неестествено. Трябва да се подбере междинния размер, който в същото време да придава и визуална пространственост.

Защо да изберете Gaudi DS?

Само при нас:

  • изборът е изключително голям;

  • работят само професионални консултанти

  • всички стоки са с най-високо качество и гаранция

  • цените са най-ниските

  • сроковете за доставка най-кратките

От друга страна, разполагаме с шоу-рум в София и всеки желаещ самостоятелно ще се убеди в качеството на предлаганите от нас изделия. Така, че доверете ни се, както го направиха стотици хора, свържете се с нас още сега и консултантите с радост ще ви съдействат индивидуално.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Filters

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите