Душ кабини с парна баня

Оценка 4.50 от 2 отзива
Оценка 4.50 от 2 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Парните душ кабини са за хората, обичащи релакса и да се чувстват удобно и комфортно по време на водни процедури. Това си е своеобразен домашен СПА център с всички необходими удобства. Нека видим кога са предпочитани и видовете, които ще откриете при нас.

Какво представляват парните душ кабини

Продукт, който все повече хора предпочитат у дома си. Получавате един от начините в домашни условия да се сдобиете с малък спа център. В динамичния свят, изпълнен със стрес и липса на свободно време, подобна кабина с пара вкъщи ще Ви помогне да се чувствате прекрасно. Те обикновено са снабдени с хидромасажни дюзи, душ, седалка и парогенератор.

С помощта на парата ще изчистите тялото си от токсините, разтваряйки порите на кожата и ще подобрите кръвообращението си. Затопляте крайниците и подобрявате оросяването на мозъка. Парната баня е за релаксация и отмора след натоварване със спорт, а освен това ако сте хванали настинка, няма по-добър начин да изведете болестта навън.

Какви видове има

Оборудването и разнообразието от модели е огромно – тук както се досещате изобилстват всички възможни аксесоари и предлагани екстри – радио, телефон, термобатерии, озонотерапия, ароматерапия, CD-player и т.н. Представените модели са от различни производители с варианти от ниския, средния и високия клас.

Получавате възможност за избор дори и по размери, форми и функционалност. С една или две врати, по-компактна за по-малко помещение или обширна с повече свобода на действие в нея. По брой на дюзите и наличните режими на впръскване. С вътрешно осветление или не и много други. С една дума, тук Ви очаква последната дума на техниката в областта на санитарното оборудване.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото получавате невероятно изгодни оферти, като:

  • само най-високо качество на предлаганите продукти;

  • пазаруване без риск - имате гратисен период за проверка на покупката и в случай на несъответствия можете да я върнете или подмените;

  • професионални консултанти за правилен избор и при проблеми с пазаруването;

  • иновативен сайт, подходящ за работа дори и през смартфони и таблети;

  • гъвкаво обслужване от професионален екип експерти, готови да Ви изслушат и обсъдят с вас нуждите и предпочитанията Ви, предлагайки най-оптималното решение;

  • система за бързи поръчки, не изискваща процедура по регистрация и оставяне на персонални данни;

  • регулярни промо-кампании с огромни намаления в цените за още по-изгодни покупки.

Всичко това и още много положителни настроения Ви очакват само в онлайн магазина Gaudi DS, така че заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Врати