Душ кабини с парна баня

Филтри

Производител
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Корито
Врати

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Разгледайта предлаганите от нас парни душ кабини – продукт, който все повече хора слагат у дома си. Парната кабина е един от начините да се сдобием с малък спа център в домашни условия. В динамичния свят, в който живеем , свят изпълнен със стрес и липса на свободно време, имайки кабина с пара вкъщи, ще се чувствате прекрасно. Този вид, обикновено са снабдени с хидромасажни дюзи, душ, седалка и парогенератор.

С помощта на парата ще изчистите тялото си от токсини, ще освежите кожата си, ще подобрите кръвообръщението. Парната баня е за предпочитане за релаксация и отмора и след натоварване със спорт, освен това ако сте хванали настинка, няма по-добър начин да изведете болестта навън. По отношение на оборудването разнообразието от модели е огромно – тук както се досещате и възможните аксесоари и предлагани екстри изобилстват – радио, телефон, термобатерии, озонотерапия, ароматерапия, CD-player и т.н.. Представените модели са от различни производители, като имаме варианти от ниския, среден и висок клас.  

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.