Паравани за баня

Паравани за баня Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Профил
Врати
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.33 от 6 отзива
за страница
Оценка 4.33 от 6 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

За разделянето на банята на сухо и мокро помещение, обикновено се използват специални паравани, не позволяващи на водата да се разлива във всички посоки. Поддръжката им е изключително лесна, а дълготрайността голяма. Нека разгледаме отделните разновидности и критериите за избор.

Какви видове паравани за баня има

Съществуват статични или пък отваряеми (те изобилстват) и следователно можем да намерим решение за всеки специфичен случай. Предлагат се дори и разнообразни варианти по размер, форма и дизайн. С метална конструкция или без, частично матирани или изцяло прозрачни.

Съществуват дори модели, изработени от пластмаса или стъкло, като първите са по-бюджетните решения. Характерното за тях е, че бързо губят първоначалния си добър външен вид и са по-податливи на счупвания и деформации, което не може да се каже за стъклените решения. Последните са по-дебели и плътни. Устойчиви са на механични въздействия и не са податливи на огъване и деформация, в следствие на странично влияние.

Лесни са за почистване и дълги години напред ще Ви радват с блясъка и чистотата си.

Как да избера

Изборът трябва да се основава на три основни критерия. Нека ги разгледаме:

  1. Размери - изключително препоръчително е да вземете точните размери и да ги знаете за да пасне изделието на мястото си.

  2. Отваряем или статичен вариант. Това зависи от дизайна и проектирането на банята. Ако е предвидена специална зона за къпане и тя има две свободни страни, едната може да се прегради със статичен параван, а от другата свободно да влизате и излизате. Ако откритата страна е единствена и искате тя да бъде преградена, тогава се взима отваряем модел.

  3. Материалът, от който е изработено изделието е от важно значение и както стана ясно и по-горе, най-предпочитаните са стъклото и пластмасата. Те са едни от малкото, способни да издържат на различните температурни колебания и нива на влажност в помещението. Стъклото обаче е по-устойчивото от двата вида на механични влияния, но и по-скъпото.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото сме от малкото, внимателно подбиращи доставчиците си, с което целим да осигурим максимално високо ниво на качеството на предлаганите продукти на най-ниски цени. Постоянно актуализираме гамата си и поддържаме многообразие от различни варианти на един и същи продукт за по-прецизна селекция.

Даваме възможност на клиентите си да закупят избраните от тях стоки и да ги изпробват в домовете си, а при нужда да ги подменят или върнат, срещу възстановяване на заплатената сума. Имате дори опцията предварителен преглед, преди да платите на куриера. Да не говорим, че при покупки над 299 лв, транспортът до посочения от вас адрес е за наша сметка, така че заповядайте в онлайн магазина и ни потърсете.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.