Паравани за баня

Паравани за баня Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Профил
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Баните са мястото, където взимаме душ, в същото време не желаем да са „мокри помещения“, в този случай имаме нужда от паравани за баня – слагат ясна граница между мокра и суха зона, като позволяват да влизаме в банята, след като някой е взимал душ и съответно да не си намокрим краката. Това „зонално“ разделение на помещението не ни ограничава по никакъв начин – не затваря банята, само ограничава водата. Обикновено тези паравани са прозрачни, именно поради това не пречат, за разлика от завесите например – износват се, слагат преграда в помещението и т.н.

Поддръжката на параваните за баня  е много лесна – обикновено са направени от стъкло, обковът е от масивно желязо. Единственото, което се иска от нас е да ги поддържаме чисти, няма да се захабят, износят или амортизират. Приложението им също е много разнообразно  - има статични или пък отваряеми ( тук изобилства от варианти ) и следователно можем да намерим решение за всеки специфичен случай. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.