Стъклени паравани за баня

Оценка 4.70 от 37 отзива

Какъв параван за баня да изберете според вашите нужди

Ако сте решили да обновите банята си, но душ кабините не са по вашият вкус, изберете алтернативен вариант - параван. Гауди работи с най-добрите производители в областта и представя на вашето внимание различни видове, между които да избирате, Първо помислете кой е най- подходящият за вас и вашите нужди, след което преминете към избиране на модел от даден вид. Сред голямото разнообразие ще откриете прегради за душ, стационарни, стъклени, с една или две плъзгащи врати, със сгъваеми врати, статичен или с люлееща част и още много, които напълно да покрият изискванията ви. Можете да намерите от обикновени до луксозни модели с високо качество на различни цени.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.70 от 37 отзива

За разделянето на банята на сухо и мокро помещение, обикновено се използват специални паравани, не позволяващи на водата да се разлива във всички посоки. Поддръжката им е изключително лесна, а дълготрайността голяма. Нека разгледаме отделните разновидности и критериите за избор.

Какви видове паравани за баня има

Съществуват статични или пък отваряеми (те изобилстват) и следователно можем да намерим решение за всеки специфичен случай. Предлагат се дори и разнообразни варианти по размер, форма и дизайн. С метална конструкция или без, частично матирани или изцяло прозрачни.

Съществуват дори модели, изработени от пластмаса или стъкло, като първите са по-бюджетните решения. Характерното за тях е, че бързо губят първоначалния си добър външен вид и са по-податливи на счупвания и деформации, което не може да се каже за стъклените решения. Последните са по-дебели и плътни. Устойчиви са на механични въздействия и не са податливи на огъване и деформация, в следствие на странично влияние.

Лесни са за почистване и дълги години напред ще Ви радват с блясъка и чистотата си.

Нека разгледаме някои от най-добрите продукти:

Име

Размер

Материал

Произход

Easy

150x190 см.

хром профили;

матирано стъкло

Китай

Static

80x190 см.

хром профили;

прозрачно стъкло

Китай

Style

150x190 см.

хром профили;

прозрачно стъкло

Китай

HX-112WB

75x130 см,

алуминиев профил

черна декорация

Китай

Roca Victoria

90x190 см.

полиран сребрист профил

Испания

Как да избера

Изборът трябва да се основава на три основни критерия. Нека ги разгледаме:

  1. Размери - изключително препоръчително е да вземете точните размери и да ги знаете за да пасне изделието на мястото си.

  2. Отваряем или статичен вариант. Това зависи от дизайна и проектирането на банята. Ако е предвидена специална зона за къпане и тя има две свободни страни, едната може да се прегради със статичен параван, а от другата свободно да влизате и излизате. Ако откритата страна е единствена и искате тя да бъде преградена, тогава се взима отваряем модел.

  3. Материалът, от който е изработено изделието е от важно значение и както стана ясно и по-горе, най-предпочитаните са стъклото и пластмасата. Те са едни от малкото, способни да издържат на различните температурни колебания и нива на влажност в помещението. Стъклото обаче е по-устойчивото от двата вида на механични влияния, но и по-скъпото.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото сме от малкото, внимателно подбиращи доставчиците си, с което целим да осигурим максимално високо ниво на качеството на предлаганите продукти на най-ниски цени. Постоянно актуализираме гамата си и поддържаме многообразие от различни варианти на един и същи продукт за по-прецизна селекция.

Даваме възможност на клиентите си да закупят избраните от тях стоки и да ги изпробват в домовете си, а при нужда да ги подменят или върнат, срещу възстановяване на заплатената сума. Имате дори опцията предварителен преглед, преди да платите на куриера. Да не говорим, че при покупки над 299 лв, транспортът до посочения от вас адрес е за наша сметка, така че заповядайте в онлайн магазина и ни потърсете.

Популярни търсения: подвижни

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Профил
Врати
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се