Паравани за баня с плъзгащи врати, хармоника

Оценка 4.70 от 57 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 57 отзива

Предназначението на стъклените паравани за баня с плъзгащи врати е да осигурят подходяща преграда, където човек да влезе и да се изкъпе, без да се притеснява, че някой може да го види отвън. Какви решения по поръчка ни предлага онлайн магазинът Gaudi DS и евтини ли са им цените?

Какво представляват плъзгащите паравани за баня

Предназначението им е да преградят определена част от общото помещение, където човек може да се къпе. Това например може да бъде един ъгъл или предвидено място 90 на 90 см, където стъкленият параван за баня с плъзгащи врати просто служи като преходен, откъдето влизате и се затваряте. В повечето случаи, само едната от двете равни по размери стъклени части е подвижна и при издърпване, тя застава до съседната. Тези разбира се са по-евтините аналози.

Ако сте в търсене на подобно приспособление за санитарното си помещение, не забравяйте да разгледате предложенията по поръчка на онлайн магазин Gaudi DS. Кои варианти обаче най-често са предпочитани от клиентите ни и защо?

Кои са най-купувани модели и защо

Ако предположим, че сред стъклените паравани за баня с плъзгащи врати има такива с едностранно и двустранно отваряне и затваряне, то вторите са по-предпочитаните защото дават определен избор на клиента - дали да отвори едната или другата врата. Тоест, при двустранното отваряне и двете части са подвижни и Вие можете да отворите тази отдясно или отляво. 

Също, знаейки, че в онлайн магазин Gaudi DS днес има както евтини модели - например с пластмасово покритие и скъпи със стъклени плъзгащи врати, то клиентите вече знаят, че вторите в дългосрочен план са по-изгодни. Именно за това предпочитат да заплатят малко по-висока цена, но която в бъдеще ще се оправдае с голямата дълготрайност на покупката и запазването на нейната отлична визия за дълги години на употреба.

Възможност за поръчка от Gaudi DS

Евтините по поръчка стъклени паравани за баня с плъзгащи врати се предлагат в онлайн магазин Gaudi DS на евтини цени. Само при нас получавате следните привилегии:

  • голямо разнообразие и нестандартни предложения;

  • възможно най-лесния вариант за поръчка, без регистрации и въвеждане на лични данни;

  • за да направите заявка, просто е необходимо да се свържете с наш оператор и той ще Ви съдейства;

  • можете просто онлайн да попълните полето с име и телефон и ние ще се свържем с Вас за уточнение;

  • следващият вариант е да се регистрирате и да попълните нужните данни, при което ще можете да следите какви покупки сте правили в миналото, имате ли върнати продукти и дори да получавате известия за изгодни предложения.

Възползвайте се!

Филтри

Производител
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Профил
Врати
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите