Прагове за душ кабини

Оценка 4.70 от 27 отзива

Много често в процес на ремонта на банята решаваме, че ще поставим душ кабина. Как специалните готови прагове ще ни помогнат и техните видове?

Какво е борд за душ кабина

В случай, че сте налепили плочките на пода в банята и искате да сложите и модерно хидромасажно съоръжение, то това вече не е никакъв проблем. На Ваше разположение са готовите прагове, чието предназначение е да предотвратят изтичането на водата извън техните предели.

Какви видове можете да откриете

Предлаганите изделия се отличават по своята П или Г-образна и овална форма, което трябва да бъде съобразено с особеностите на самото помещение.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 27 отзива

Една от модните тенденции през последните години в обзавеждането на бани са душ кабините без корито. Те са изключително стилни и удобни както за голяма, така и за малка баня. Праговете позволяват лесно монтиране на врата от стъкло или друг материал с различна дебелина. Можете да изберете прозрачни, керамични модели или такива от порцелан. В характеристиките ще откриете с какво се лепи прагът и кой е най-лесният начин за монтиране. Разнообразието от модели и цветове позволява да изберете подходящата душ кабина, която се вписва перфектно в стила на вашия дом. Измерете пространството, което искате да използвате и вземете нужните размери на страхотни цени. 

Много често се наблюдава явлението, когато ремонтът на банята е завършен или е в напреднала фаза и в последствие решаваме, че искаме да поставим и душ кабина, която не е предвидена в проекта. Какво да направим в такива случаи ще се опитаме да обясним по-долу.

Защо са необходими праговете за душ кабини

Когато внезапно решим, че искаме в санитарното помещение да имаме душ кабина, но ремонтната дейност е вече в напреднала фаза и плочките на земята са налепени, то тогава на помощ идват специалните прагове. Те са предназначени за изграждане на преградния борд на пода, който ще ни помогне да осигурим нужните условия за монтажа на допълнителното оборудване.

Залепват се на пода и позволяват монтажа на преградните плоскости. Предлагат се в различни овални или правоъгълни форми, размери и сечение. Те спестяват изключително много време в преработка на вече свършената работа, осигурявайки Ви възможността да се възползвате от удобствата на съвременното санитарно оборудване

Как да изберем

  1. Първо определете мястото, където искате да се извърши монтажа.

  2. Измерете размерите, защото е важно да ги знаете. Все пак става дума за преграждане на определена зона и трябва да сме наясно с нейните параметри.

  3. Определете формата на профила - обла или правоъгълна.

  4. Цветът също е важен естетичен аспект, който не е за пренебрегване. На пазара се предлага голямо разнообразие и трябва да сте наясно с този нюанс.

  5. Видът на материала е другият съществен момент за определяне. Популярни са вариантите, изработени от гранит, мрамор, граниксит, полимер и др.

Ако сте наясно с всички тези 5 важни елемента, ще Ви бъде много по-лесно да се ориентирате в многообразието от различни варианти на един и същи продукт, спестявайки Ви време и усилия.

Защо да пазаруваме от Gaudi DS

Ако за вас качеството на продуктите стои на първо място и търсите добро съотношение с цените, то в онлайн магазинът Gaudi DS със сигурност ще откриете доста повече от това. Например, ние държим на склад множество разновидности на отделните стоки, позволявайки Ви да направите възможно най-гъвкавия и прецизен избор. Отделно можем да Ви предложим експерти за създаване на красива и функционална съвременна баня.

На разположение имате и възможност след покупката да изпробвате продукта и при нужда да го върнете или подмените. Ние Ви позволяваме да правите покупки и без да се регистрирате, предоставяйки лични данни. Нужно е само да въведете име и телефон и ние ще се свържем с вас.

Разгледайте подробно гамата и в случай, че възникнат въпроси свържете се с нас и с радост ще обсъдим нуждите и предпочитанията Ви! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Цвят
Материал
Форма
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите