Душ кабини по поръчка

Филтри

Производител
Произход
Размер (cm)
Цвят на стъклото
Врати

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Не винаги можем да изберем готов вариант, затова Gaudi DS предлага изработка на душ кабини по поръчка и ваши размери. Те ви позволяват да използвате максимално даденостите на вашата баня, да се съобразите с нейните размери,  да се съобразите с не/изградената ВиК система - или да я наместите по Ваш вкус, да изградите нещо индивидуално по собствена преценка. Въпреки, че има множество говови варианти на пазара, често не можете да откриете подходящия за вас продукт - затова не правете  компромис! В тази категория продукти сме посочили някои от опциите за кабини по поръчка - тук няма ограничения, това са само примери, от които може да да намерите точния размер или модел, винаги можем да създадем нещо нетипично по ваш индивидуален проект!

Gaudi DS предлага на своите клиенти най-добрите цени на пазара за кабини по поръчка, разгледайте вариантите и се убедете сами - стъклата са 6мм или 8мм дебелина ( правим и 10мм ( 1см ), може и повече ). Могат да бъдат прозрачни или матирани, цветни или безцветни, отваряеми или статични, изборът е голям и той стои пред вас! За нашите модели по поръчка ползваме само най-качествен обков! Правим всичко - кажете какво ви трябва и ще го изпълним. Искате красиво и елегантно решение, което да пасне точно за вашата банята – заповядайте при нас! 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.