Душ кабини по поръчка

Филтри

Производител
Произход
Размер (cm)
Цвят на стъклото
Врати
Оценка 4.50 от 4 отзива
Оценка 4.50 от 4 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Не винаги е наличен готов вариант, затова Gaudi DS предлага изработка на душ кабини по поръчка. Те Ви позволяват да използвате максимално даденостите на вашата баня и да се съобразите с нейните размери. Нека опишем накратко предложенията ни и нужната информация за правилна изработка.

Какви възможности има за душ кабини по поръчка

В тази категория продукти сме посочили някои от опциите - тук няма ограничения, а това са само примери за намиране на точния размер или модел. Винаги можем да създадем нещо нетипично по ваш индивидуален проект!

Gaudi DS предлага на своите клиенти най-добрите цени на пазара. Разгледайте вариантите и се убедете сами - стъклата са 6 мм или 8 мм дебелина (правим и 10мм (1 см)). Възможно е да са прозрачни или матирани, цветни или безцветни, отваряеми или статични. Изборът е голям и той стои пред вас! 

За нашите модели ползваме само най-качествен обков! Правим всичко - кажете какво Ви трябва и ще го изпълним. Искате красиво и елегантно решение, което да пасне точно за вашата баня – заповядайте при нас!

Каква информация трябва да имам

За да сме максимално ефективни и да изработим точно желаният от вас продукт, който да застане на мястото си е нужно да ни предоставите малко информация:

  1. Размери - много важен параметър, който трябва да измерите изключително прецизно. Височина, широчина, дълбочина - все нужни величини.

  2. Форма - ъглова овална или правоъгълна. Първият тип са предпочитани в ограничените от към пространство помещения. Вторите се търсят при обширните бани.

  3. Вид на материала - рамката може да бъде изработена от пластмаса или метал, като първият вариант е по-бюджетния. Стените да са от стъкло или прозрачна пластмаса? Първото е по-евтиното. Матирано покритие или не? Дебелина - 6,8,10 мм?

  4. Вратата плъзгаща ли да бъде или отваряща се навън? В последния случай уточнете дали на ляво или на дясно ще става отварянето.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото сме с дългогодишен опит в изработката на душ кабини по поръчка и зад гърба си имаме реализирани стотици успешни проекти и доволни клиенти. Стараем се постоянно да се усъвършенстваме и да внедряваме новите технологии в работата си, за да сме максимално ефективни и полезни.

Разполагаме с най-модерното оборудване от към машини и производствени цехове и работим с прецизни измервателни уреди, така че няма смисъл да се притеснявате, че нещо ще е извън рамките на уточнените и посочени предварително параметри. Вземете пример от многото до сега възползвали се от услугите ни клиенти и ни потърсете за да уточним подробностите и да започнем работа.

Екипите ни от експерти в онлайн магазина са готови за работа и винаги работят с възможно най-ниските цени на пазара, така че заповядайте и ги потърсете. Очакват Ви с нетърпение!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.