Душ кабини по поръчка

Оценка 4.70 от 50 отзива

Душ кабините по поръчка винаги са предпочитани, когато имате собствен индивидуален проект, но не само. Кога още са предпочитани и защо да се възползвате и Вие? Ето и гледната точка на Гауди ДС.

Какво е предимството на душ кабините по поръчка

Поръчковите решения основно се делят на стандартни и нестандартни. В първия случай Вие ще получите продукт, чийто размери са обичайните - 90 х 90 см. Във втория, Вие поръчвате индивидуални размери, когато помещението на банята е с определени нестандартни параметри. Имате възможност да проектирате нещо самостоятелно, което да Ви отличава от стандартното санитарно оборудване.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 50 отзива

Душ кабината представлява фабрична преграда, най-често от стъкло и е предназначена за къпане или водни процедури за релакс. На пазара има голям брой кабини с различни форми, дизайни и размери, но те условно са разделени на два вида:

  • сглобяема – затворена конструкция, състояща се от три стени и врата. Монтират се само в ъгъл на банята поради техния дизайн. Имат една или две врати. Няма задни стени, а страничните са прикрепени към стените на банята;

  • моноблок – универсален тип, лесен за монтаж. На пазара е представена широка гама, която дава възможност да изберете хидромасажна кутия.

В основата на моноблоковата конструкция е палет, чиято форма и размери влияят на това къде е позволено да се монтира кутията. Можете да направите поръчка за изработка от различни материали – от акрил до чугун.

Не винаги е наличен готов вариант, затова Gaudi DS предлага изработка на душ кабини по поръчка. Те Ви позволяват да използвате максимално даденостите на вашата баня и да се съобразите с нейните размери. Нека опишем накратко предложенията ни и нужната информация за правилна изработка.

Душ кабините, изработвани по поръчка, са изключително комфортни и стилни, тъй като се правят с дизайн по ваш вкус, който да се впише в обзавеждането. Голям техен плюс е, че не позволяват на влагата да се разпространява. Можете да изберете модели по поръчка с плъзгащи врати или статични, ка също с овални или квадратни форми. Възползвайте се от допълнителните масажиращи и парни функции, които ще се погрижат за вашия релакс.

Какви възможности има за душ кабини по поръчка

В тази категория продукти сме посочили някои от опциите - тук няма ограничения, а това са само примери за намиране на точния размер или модел. Винаги можем да създадем нещо нетипично по ваш индивидуален проект!

Gaudi DS предлага на своите клиенти най-добрите цени на пазара. Разгледайте вариантите и се убедете сами - стъклата са 6 мм или 8 мм дебелина (правим и 10мм (1 см)). Възможно е да са прозрачни или матирани, цветни или безцветни, отваряеми или статични. Изборът е голям и той стои пред вас! 

За нашите модели ползваме само най-качествен обков! Правим всичко - кажете какво Ви трябва и ще го изпълним. Искате красиво и елегантно решение, което да пасне точно за вашата баня – заповядайте при нас!

Каква информация трябва да имам

За да сме максимално ефективни и да изработим точно желаният от вас продукт, който да застане на мястото си е нужно да ни предоставите малко информация:

  1. Размери - много важен параметър, който трябва да измерите изключително прецизно. Височина, широчина, дълбочина - все нужни величини.

  2. Форма - ъглова овална или правоъгълна. Първият тип са предпочитани в ограничените от към пространство помещения. Вторите се търсят при обширните бани.

  3. Вид на материала - рамката може да бъде изработена от пластмаса или метал, като първият вариант е по-бюджетния. Стените да са от стъкло или прозрачна пластмаса? Първото е по-евтиното. Матирано покритие или не? Дебелина - 6,8,10 мм?

  4. Вратата плъзгаща ли да бъде или отваряща се навън? В последния случай уточнете дали на ляво или на дясно ще става отварянето.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото сме с дългогодишен опит в изработката на душ кабини по поръчка и зад гърба си имаме реализирани стотици успешни проекти и доволни клиенти. Стараем се постоянно да се усъвършенстваме и да внедряваме новите технологии в работата си, за да сме максимално ефективни и полезни.

Разполагаме с най-модерното оборудване от към машини и производствени цехове и работим с прецизни измервателни уреди, така че няма смисъл да се притеснявате, че нещо ще е извън рамките на уточнените и посочени предварително параметри. Вземете пример от многото до сега възползвали се от услугите ни клиенти и ни потърсете за да уточним подробностите и да започнем работа.

Екипите ни от експерти в онлайн магазина са готови за работа и винаги работят с възможно най-ниските цени на пазара, така че заповядайте и ги потърсете. Очакват Ви с нетърпение!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Произход
Затвори филтрите