Биде

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Всяка една по-голяма баня би изглеждала напълно завършена с наличието на биде в помещението. Освен чувствителното подобрение на личната хигиена, банята добива един доста по-тежък и интересен вид. Налице са два основни вида санитарии от подобен вид – стоящи и конзолни бидета, висящи на стената. Последните се налагат по-убедително през последните години, това се дължи на факта, че изглеждат по-добре, не се натрапват и хигиената на пода в банята се подобрява значително.

Концепцията изглежда още по-завършена, когато поставеното оборудване е от една серия – в случая чинията и бидето, всичко иглежда на място и е точно. Ако двата продукта са от една серия, единствената разлика по между им, която бихте забелязали е наличието на смесител с подвижен аератор при него. Размери, извивки, всичко ще е еднакво. По отношение на хигиената, наличието на това оборудване допринася съществено – всеки пък, когато ползвате тоалетна, най-естественото и лесно нещо след това е да се мине и през бидето – просто, бързо, безпроблемно.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.