Плочки за баня

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.28 от 60 отзива
за страница
Оценка 4.28 от 60 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Керамичните стенни и подови настилки са не само естетически привлекателен, но и много надежден материал за оформяне на "зоните с повишен риск" в нашите домове. Към тях се отнасят банята и другите ВиК помещения. В края на краищата, тук почти постоянно присъства влажност, температурни разлики, пара, а понякога и не много приятна миризма. Но на първо място стои въпросът за правилния избор и от къде да си купим качествени стоки на ниски цени.

Какви видове плочки за баня може да откриете в нашия онлайн магазин

Разнообразието от цветови варианти и ефективни рисунки е широко, така че имате доста голям каталог със снимки и описания към тях за постигане на желания дизайн.

Размерите също са доста обширни - квадратни, правоъгълни и т.н. От 22.3x44.8 см до 30x70 см. За по-малките помещения се препоръчва използването на по-малкия размер, а в по-големите обратното.

Имате варианти и на повърхности - грапава, матова, гланцирана. Всичко според предпочитанията на клиента.  Ако имате колебания, ще Ви съдействаме с адекватни предложения. Произходът е от България, Европа, Азия. Така, че и тук избирате.

Какво трябва да знаете при избора си на фаянсови плочки за баня

Влизайки в магазина и поглеждайки снимките с описанията в каталога, очите Ви се раздвояват от изобилието от цветове и композиции, спецификации и характеристики. Продавач-консултантите разбира се с радост ще Ви съдействат в тази нелека задача, но за да не се лутате безцелно в многообразието, преди покупка трябва да помислите добре за носеното  натоварване: физическо, механично, емоционално.

Предварително трябва да сте наясно с някои въпроси:

  • За облицовка на каква и колко квадрата повърхност или част от нея ще се използва теракота. Изискванията за стенните и подовите са малко по-различни (стенните основно са гладки и не могат да издържат на големи натоварвания);

  • Цветово решение. То зависи от осветеността, размерите и личните предпочитания;

  • Характеристиките, необходими за помещението (устойчивост на химични влияния, влагоустойчивост и износване).

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото предлагаме качество на най-високо ниво, а цените са най-ниските - водещите фактори при определяне на мястото за пазаруване. В Gaudi DS разполагаме с над 500 различни модела теракотни и фаянсови плочки за санитарни площи с различни шарки, гланцирани, матирани, релефни.

А цените са гарантирано най-ниските на квадрат, без това да се отрази на качеството. Как го постигаме? Много лесно, игнорираме посредниците и придобиваме стоките директно от производителя. При складова наличност от над 3000 продукта се нареждаме сред лидерите в бранша, а благодарение на шоурума ни в София можете сами да се обедите в качеството на изделията, така че очакваме Ви още сега.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.