Испански плочки за баня

Оценка 4.67 от 112 отзива
Филтри
за страница
Оценка 4.67 от 112 отзива

Плочките за баня съществуват от хилядолетия, но съвременните предложения се отличават с изключителното си разнообразие от цветове, декоративни нюанси, форми и дебелини. Но с характерна външност и устойчивост на влага, удари и надрасквания са испанските решения, чийто предимства ще разгледаме по-долу.

Какви са предимствата на испанските плочки за баня

Испания е известна с производството на много плочки за санитарни помещения, но местната керамика притежава специфични свойства, правещи тези изделия с повишена термо-устойчивост и отсъствие на реакция от страна на външни агресивни фактори. Тяхната здравина е толкова голяма, че те изключително добре устояват на различните причинители на драскотини и пукнатини.

Със своята твърдост и безпорест материал, те са изключително устойчиви на влага, различните температурни промени и абразивни вещества. Издържат на третиране с различни по агресивност химически почистващи препарати и винаги ще Ви радват с добрия си външен вид, без да претендират за прецизна поддръжка.

Защо да избера

Една от „майките“ на съвременното производство на фаянс е Испания и съответно нейната продукция е и най-търсената, заради доброто си качество и визия. В Gaudi DS ще намерите огромно разнообразие от продукти с този произход, а дори може да се каже, че около 70% от предлаганите модели са именно от тази страна. Индивидуалните решения и целите серии се обновяват ежемесечно и постоянно.

Изборът на испански фаянс за банята ще Ви подсигури перфектно качество, добри цени, както и визия, която ще Ви спре дъха. Традициите си казват думата и произведената стока в Испания държи наистина едно доста високо ниво – разбира се и там може да се срещнат треторазрядни фабрики, чиито продукти, обаче, са на много ниски цени.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото винаги предлагаме хитови оферти на атрактивни цени и с възможно най-високото качество в бранша. Разполагаме дори и с атрактивен шоурум, в който да отидете и да се докоснете лично до предлаганите стоки, когато най-добре ще осетите атмосферата им и тяхната пригодност.

Само в онлайн магазина Gaudi DS Ви очаква:

  • най-голямото разнообразие от санитарно оборудване до строителни и довършителни продукти;

  • екип от експерти готови да съдействат при изграждането и ремонтирането на хигиенното помещение, съставяйки 3D визуализация и реализирайки въпросния проект наистина;

  • винаги актуални промоционални намаления с отлични потребителски условия;

  • възможно най-дългия пробен период (30 дни) за тестване на новата Ви придобивка;

  • безплатно транспортиране на покупките Ви до всяка точка на страната при условие, че поръчките Ви са на стойност над 299 лв.

Тези и още много допълнителни положителни емоции Ви чакат само при нас, така че заповядайте дори още сега и при нужда ни потърсете и с радост ще обсъдим нуждите Ви. Заповядайте!

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите
ContactОбади се