Поддушови корита

Оценка 4.70 от 37 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 37 отзива

Благодарение на компактността си, душ кабината и поддушовото корито, са сред честия избор на хората при оборудването на банята. Освен функционалност, те внасят и акцент към стила, като една от особеностите им е, че успяват да се впишат във всеки интериор. Съществуват различни по вид и изработка, като спрямо размерите на помещението ще да намерите подходящия артикул за вас.

В нашия онлайн магазин предлагаме различни видове корита за душ кабини, с които може да се сдобиете лесно.

Какви видове корита за душ кабини ще откриете в gaudi-ds.com?

Модерният и стилен вид на душ кабините често е съпътстван от корито, оборудвано със специален отвор за оттичане на водата. То е свързано към канализационната тръба, за да предотврати натрупване на вода по време на използването му.

Този компонент служи за основа, като възпрепятства изтичане на вода извън него и осигурява сухота в останалата част на банята. Също така, разполага с противохлъзгащо покритие, за да се осигури необходимата безопасност. 

Предложенията ни от корита за душ кабини се разграничават в зависимост от следните характеристики: 

  • производител – при нас ще намерите продукти на доказали се марки в производството на качествено оборудване за баня, като Bette, Ercos, Huppe, Kolo и Villeroy & Boch;
  • произход – перфектната изработка е важна за нас, затова работим само с производители с италиански, немски и полски произход;
  • материал – душ кабините са изработени от керамика и пластмаса. Керамичните са много здрави, устойчиви във времето и издръжливи, затова са предпочитан избор от клиентите. Пластмасовите корита, от друга страна, са износоустойчиви и също биват доста търсени;
  • размер – разполагаме с голямо разнообразие. Някои от размерите, които може да намерите при нас, са 70х90 cm, 80х120 cm, 90х90 cm. Спрямо вашите нужди и пространството, с което разполагате, в нашия сайт ще намерите подходящото решение за вас. За повече информация относно артикулите ни, разгледайте онлайн каталога ни;
  • форма – може да са квадратни, правоъгълни или комбинация от овални и ъглови. От последните има опция да изберете от подове с тънък борд и такива с дълбок, в зависимост от вашите предпочитания;
  • промоции – следете нашите промоционални оферти, за да спестите от отделения бюджет за душ кабина посредством още по-изгодните цени.

Благодарение на разнообразието от стилове и видове на коритата, може да направите перфектни съчетания с черни мотиви в банята, като създадете лукс и уют в нея. Препоръчително е извършването на монтажа да бъде направено от специалисти в тази област.

Защо да се доверите на Gaudi DS?

Ние сме онлайн магазин, известен с своите качествени продукти. При нас ще намерите голямо разнообразие от артикули за баня, с които да придадете елегантен и завършен вид на помещението.

Високото качество на предлаганите от нас продукти се дължи на вложените материали и отношението към детайлите от производителите. Залагаме на подбор с добра изработка, защото когато нашите клиенти са доволни, респективно и нашата работа е изпълнена както трябва. Цените при нас са достъпни за всеки бюджет. Всички предложения са с гаранционен срок, което може да ви донесе още по-голямо спокойствие и сигурност. Разгледайте каталога ни за актуални промоции.

Екипът ни е готов да ви помогне в избора на правилното обзавеждане. При наличие на въпроси, ние сме готови да ви отговорим, за да ви помогнем да вземете информирано решение.

Важно е при закупуването на корито за душ кабина да вземете точните размери, с които разполагате, необходими за поставянето. С правилното цветово съчетание, банята ви ще добие желания стил и комфортът в нея ще е гарантиран.

За повече информация относно продуктите, потърсете ни или разгледайте описанията на продуктите в каталога ни.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Материал
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Форма
Затвори филтрите