Поддушови корита

Филтри

Производител
Произход
Размер (cm)

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

В тази категория може да разгледате различни поддушови корита – овални, квадратни, правоъгълни или асиметрични. Има модели от керамика, както и такива от акрил. Ние работим с различни производители на корита, така че да можем да предложим възможно най-богат избор на клиентите ни. Ако не намерите най-подходящия модел тук, може да се обърнете към накой от нашите квалифицирани консултанти. Точният избор на ваничка или пък праг за кабина е изключително важен, защото в последствие трябва да пасне на специфичния радиус ( извивката  ) на профила на кабината, в противен случай тя може да стои грозно или пък направо да излиза от рамките на коритото/прага.

Ако не желаете да слагате корито, ние изработваме прагове за душ от технически камък по поръчка и с този размер които на вас ви е нужен. В нашия шоурум може да разгледате мостри на различни материали камък, освен това нашите консултанти ще  ви помогнат в избора, прецизното вземане на размери пък гарантира безупречната визия.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.