Конвектори серия glamox

Конвектори Филтри

Подкатегории

Активирани филтри:
  • Серия: Glamox
Произход
Цвят
Термостати
Серия
Покажи по-малкоПокажи повече
За помещения до
Покажи по-малкоПокажи повече
Мощност
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 3.87 от 45 отзива
Оценка 3.87 от 45 отзива

Конвекторни радиатори ADAX Glamox

С идването на студения сезон, топлината от нашите апартаменти и жилища просто изчезва. За съжаление много често сме зависими от битовите отоплителни инсталации. Срещат се различни видове смущения в работата на централизираните системи. Започвайки от баналните пробиви в тръбите и стигайки до глобалната липса на газ или леснозапалимите материали. Но изходът от ситуацията може да се окаже и не толкова труден, чрез използването на електричеството и подходящите за него уреди. В последно време особено актуални са конвекторните радиатори на норвежката компания ADAX от серията Glamox.

Какво е специфично за серията

Отоплителните уреди от серията Glamox се характеризират с наличието на конвекционна камера, въздухът в която нагрявайки се, благодарение на специалния елемент, се избутва от идващия отдолу хладен въздух и този процес продължава постоянно. По този начин се получава естествено въртене, без допълнителни модули за принудителна циркулация.

От друга страна, устройствата от линията са абсолютно безшумни и безопасни, тъй като се нагряват изключително слабо (около 60°С) и няма опасност от възникването на пожар в жилището. Но как при слабото топлоотдаване ще се отоплява цяло помещение? Много просто! Чрез голямата дължина на корпуса се затопля голямо количество въздух за единица време.

За да бъде завършен цикълът за икономичност, печката е снабдена със специален терморегулатор, следящ температурата в околната среда. След достигане на зададената за поддържане атмосфера в стаята, автоматично изключва уреда и го включва веднага, след като температурната граница спадне под зададената за поддържане стойност.

Какви разновидности ще намерите в магазина на Gaudi DS

При нас в продуктовата гама е налично разнообразие от размери, мощности и видове за регулиране на стайната температура. Има радиатори с възможност за дигитална настройка на термостата, задаване на цяло разписание по дни от седмицата, кога и в колко часа да се включи печката и т.н. Имате избор и на различни големини и нагревателни мощности.

Също така имате вариант, към всяка покупка пожелание да поръчате и крачета към печката, ако възнамерявате да стои на земята, тъй като стандартният вариант за монтаж е на стената. Получавате безплатна доставка за цялата страна и гаранция за качество.

Какви са техните предимства

Предимствата са:

  • икономичност;

  • безопасност;

  • стилен дизайн, вписващ се във всеки съвременен интериор;

  • ефективност и безшумност.

Защо да предпочетете Gaudi DS

Интернет магазинът Gaudi DS е тясно специализиран за продажба на санитарно оборудване и битово обзавеждане, където ще намерите огромно разнообразие от продукти на най-ниски цени, тест-период с възможност за връщане на покупката и професионално обслужване, така че не му мислете повече, а заповядайте при нас.