Мивки върху плот

Оценка 4.71 от 24 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 24 отзива

Мивките тип купа - последната мода в областта на санитарното оборудване. Умивалниците върху плот изглеждат много по-елегантно от гледна точка на дизайна. Нека разгледаме видовете им и техните предимства пред останалите решения.

Какви видове мивки върху плот има

Мивки върху плот

Вариантите са много – кръгли, овални и квадратни форми. Размерите на купите варират сериозно както по широчина и дължина, така и по дълбочина (обикновено са средно по 16 см). По отношение на батерията към купата са възможни всякакви монтажи – налице са модели с дупка за батерия, както и такива без – там се използва стенен монтаж или поставяне в непосредствена близост до самото корито (отзад, отляво, отдясно – няма значение, всичко е според конкретния случай – именно това е и удобното).

Други характеристики – някои модели са с преливник, други без, има и варианти с неправилна, примерно екстравагантна форма, решаваща различни специфични случаи (например при липса на място) или пък изисквания за специфичен дизайн.

Какви са предимствата

Мивки за баня върху плот

Предимствата са най-вече естетически. Нека ги разгледаме накратко:

  1. С подобно оборудване, банята придобива наистина един по-различен и индивидуален интериор, който ще изненада приятно всеки нейни посетител. Подобно решение има вид на поставена върху плота купа и всъщност, точно в това се крие неговият чар, а разнообразието от оформления пък увеличава допълнително неговата привлекателност и индивидуалност.

  2. Също така, те са изключително удобни за употреба, защото са монтирани на някаква допълнителна повърхност, позволяваща около умивалника да се съхраняват повече нужни аксесоари, а не само чаша с четките за зъби и сапун за ръце. Прибавянето на допълнителни рафтове за поместването на различни принадлежности пък предоставя достъп до всичко необходимо, намиращо се на едно място.

  3. Поради многообразието от нестандартни форми, могат да се монтират на места, където обичайните решения не е възможно да се поставят. Това увеличава шансовете Ви да създадете и реализирате една наистина индивидуална и неповторима концепция на банята, на която единствено Вие да се наслаждавате.

  4. Получавате възможност да запълните свободните и празни пространства, с което да разчупите интериора и добавите функционалност и комфорт.

За какво да внимавате, когато избираме мивки върху плот

При избора на вашата мивка за плот е ключово е да сте внимателни за няколко основни детайли, които включват:

  • материал – има много материали, от които да избирате, като порцелан, неръждаема стомана и чугун. Бъдете реалисти за това колко ще използвате този аксесоар и колко често планирате да го почиствате. Определени материали не са най-подходящите, когато става въпрос за умивалници за баня, защото се цапат лесно, а други не са достатъчно устойчиви за продължителен период от време. Поради тези причини подбирайте внимателно типа материал, от който ще е изградена вашата мивка, предназначена за сдвояване с плот;

  • форма - помислете върху въпроса каква форма ще е най-подходяща за вашата мивка - кръгла, тип купа или пък правоъгълна. Формата може да ви създаде допълнително удобство при миенето на ръце, миене на зъби или различни видове дейности, за които ще използвате умивалника, затова не неглижирайте този важен детайл;

  • размер - при поставянето ѝ върху шкаф е важно да изберете най-правилната и съразмерна опция, както и да се насочите към модел, който отговаря на целите, за които възнамерявате да я употребявате. Изборът на размер е ключов и за удобството при монтажа, тъй като ако умивалникът не стои съразмерно върху плота, това може да предизвика множество проблеми, не само откъм естетиката, но и откъм стабилността.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото ние предлагаме само най-дорото оборудване за баня и предоставяме гаранция за качество на всяка покупка. Разнообразието винаги е голямо за по-лесен подбор, а в случай на затруднения, нашите консултанти ще Ви помогнат да вземете най-доброто за вас решение и да обзаведете санитарният си кът, така както никой друг не го е правил.

Заповядайте в онлайн магазина и разгледайте цялата гама от продукти, предлагани на най-добрите цени в бранша. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Ширина (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Отвори за смесител
Затвори филтрите