Огледала за баня

Оценка 4.71 от 24 отзива

Как се монтира огледало за баня

Онлайн магазинът на Гауди предлага широко разнообразие от модели, сред които:

 • с нагреватели за подгряване;

 • с led осветление;

 • козметични.

Възползвайте се от по-малките или по-големите продукти, в зависимост от мястото, с което разполагате. Също така, за да удовлетворим напълно нашите клиенти, изберете между по-евтини и по-скъпи варианти. Какъвто и да е вашият избор обаче, важно е огледалото за баня да бъде правилно монтирано. При обикновените модели това става лесно с равномерно разпределен по гърба силикон. При по-иновативните видове имаме, където имаме нужда от ток, заради подгряването по-добре потърсете специалист.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.71 от 24 отзива

Един задължителен аксесоар за всяка една къща е огледалото за баня – как иначе можем да прегледаме своята външност и да поддържаме личната си хигиена?! Присъстват абсолютно на 100% у дома на всички нас, рядко има вещ която да е толкова разпространена навсякъде

Кои са основните видове?

 • Обикновени (с правилна или неправилна форма), с фаска или без, за монтаж с лепене (обикновено силикон) или на планки;
 • С осветление ( често спот, имаща за цел да ни даде съвсем ясна представа и да видим добре това, от което се интересуваме, също когато си мием зъбите, лицето или пък бръснем);
 • С вградено осветление (обикновено лед) – най-често те имат декоративна цел, тук може да създадат много красиви модели, допринасящи изключително за цялостния дизайн;
 • Увеличителни огледала за баня, когато искаме без проблем да видим и най-малките детайли.
 • С отопление – поради специфичната си употреба е добре да имат отопление от задната си част, в случай на запотяване;
 • Със специфична рамка (обикновено декоративна, често от варианти за картини с интересни орнаменти).

Какви форми се срещат?

 • Овални и кръгли;
 • Правоъгълни и квадратни;
 • Асиметрични (за разлика от горните две, тук разнообразието е огромно – може да срещате на вълни, отсечени и всякакви други).

Какви възможности има по отношение на дизайна?

Най-силното оръжие тук определено е матирането и то най-вече частичното. Можем да създадем не просто линии, кръгчета, квадратчета или някакви карета,  Gaudi DS ще изработи за вас модел, кореспондиращ на 100% с детайл от фриза или пък декорацията в банята Ви, както и с всеки друг вариант, който Вие пожелаете. Рязането пък допринася за нагаждането към специфични размери и форми, които искаме да имаме.

На къде отиват тенденциите? 

В момента  си проправят път модели, които показват температурата и влагата в помещението (в специално обособено каре), активиращи бутони с „touch screen” технология – т.е. натискате директно върху повърхността и активирате например светлината или пък Ви е запотено стъклото и го затопляте. С напредването на технологиите е нормално да еволюират и дизайна, функционалността и възможностите на този така  интересен продукт. 
Какво ще намерите при нас?

Gaudi DS предоставя на ваше разположение разнообразни по визия, функции и цени огледала за баня. Продуктите ни са проверени, с добри характеристики и удачни размери  (ако пък не са удобни, винаги можем да направим по поръчка). 

 

 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се