Казанчета за вграждане

Оценка 5.00 от 1 отзив

Какво представляват казанчетата за вграждане

Те са направени по начин, по който могат чрез специална стоманена структура да се вградят в стената, без изобщо да се виждат отвън. В същото време, те са пълнофункционални и дори е предвиден режим за пестене на водата.

За кого са подходящи

Предназначени са за хората, желаещи да притежават модерна и функционална вградена тоалетна с най-съвременно санитарно оборудване. 

Какво ще срещнат потребителите по-долу

При нас ще откриете висококачествени и доказано дълготрайни предложения с гаранция и всички необходими компоненти в комплекта, като:

  • метална структура;
  • бутон за пускане на водата;
  • конзолна тоалетна.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 5.00 от 1 отзив

Всяка съвременна баня вече не може да бъде такава без структурите за вграждане. Те изглеждат много стилно и се вписват във всеки интериор. Такива системи могат да бъдат тоалетните чинии, мивките, писоарите, тоалетните казанчета за вода.

Всички те имат специфични особености, но в днешната ни статия ще поговорим за последните.

Как да изберете

За да сте сигурни, че ще попаднете на наистина качествен продукт е хубаво, като за начало да погледнете предложенията на четирите най-големи производители на такова оборудване. Тук особеното е, че под натиска на китайските и турски бюджетни аналози, тези брандове редовно правят страхотни намаления на продуктите си и може да попаднете на наистина изгодни оферти.

Другото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора си на структура за казанче е размерите на банята. Знайте, че при този тип аксесоари се налага по около 8 см стесняване, тъй като все пак те се вграждат в стената и стесняването е неизбежно. Особено важно е това да се вземе в предвид при по-тесните и ограничени откъм пространство помещения.

структури за вградени казанчета

Не бързайте с избора на активатор. Хубавото на този тип системи е това, че могат да се монтират, да се налепят плочките и чак след това да се постави бутона. Така ще можете да изберете активиращ бутон с подходящ за плочките дизайн.

Какви плюсове имат

Трите най-големи плюсове на тези структури са това, че:

  • не се виждат. Това от своя страна прави помещението да изглежда по-голямо и просторно. Не се виждат монтажни тръби, болтове и т.н. Всичко е много изчистено и естетически изглеждащо добре;

  • вградените казанчета имат механизъм за пестене на водата. Тоест вие можете да пуснете повече или по-малко течност в тоалетната чиния, в зависимост от това, което трябва да се отмива. Активаторът има два бутона на него - малък и по-голям. Според това колко вода искате да пуснете, натискате по-малкия или по-големия;

  • лесни са за монтаж. Вие купувате всичко в комплект със тънкопрофилната конструкция, стояща зад стената и всички елементи необходими за инсталацията. Важно е при монтажа да определите височината на конзолата и правилно да нивелирате модула.

Защо да закупите от Gaudi DS

Gaudi DS е вече един от утвърдилите се търговци на санитарно оборудване в България и при нас ще откриете над 3000 различни решения за обзавеждането на банята Ви. Нашите продукти винаги са били с високо качество на изработка, тъй като си сътрудничим само с най-добрите брандове в сферата. Цените ни абсолютно отговарят на качеството.

Избирайки нас, като партньор в ремонта на банята, вие ще получите професионално и коректно съдействие, условия за безплатна доставка и кратки срокове за изпълнение. Така, че очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Затвори филтрите