Конзолни тоалетни чинии

Оценка 4.69 от 95 отзива

Какво е предимството на висящите тоалетни чинии

Те са конзолни и практични, защото освобождават цялото подово пространство за максимална хигиена и лесен достъп до всеки ъгъл. Невероятно красиви са и окачени на стената.

За кого са подходящи

За всеки, който иска да притежава високотехнологична стенна тоалетна чиния, която да е изключително функционална и дискретна със скрито в стената казанче за водата.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В продуктовата гама на онлайн магазин Гауди ДС са достъпни технологични модели с: 

  • система за пестене на водата;
  • красиви и овални дизайни;
  • черни и бели цветове.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.69 от 95 отзива

Конзолните тоалетни чинии изглеждат много елегантно и в същото време пестят място в помещението. Придават минималистичен дизайн и в същото време са изключително функционални и не отстъпват по нищо на обикновените стоящи аналози. Нека видим какво представляват и да разгледаме видовете им.

Какво представляват висящи тоалетни чинии

Конзолни тоалетни чинии

Както споменахме и по-горе, те са ефектни, създавайки един по-различен изглед на интериора, благодарение на своята изящност, ергономичност и стилност. Окачвайки се върху стената, освобождават цялото пространство на пода, като по този начин позволяват лесното почистване на целия под.

Пестят място, благодарение на минималистичната си външност, която е съобразена изцяло с най-новите трендове в областта на санитарния интериор. Не е нужно да се притеснявате, че има вероятност изделието да се откачи от стената. При грамотен и професионален монтаж, конструкцията издържа до 500 кг тежест, така че нямайте никакви притеснения.

Най-общо казано, конструкцията представлява метална стоманена рамка, върху която е монтирано казанчето (то е скрито, както и всички меки и твърди връзки) и чинията, образувайки обща цялостна структура, вграждаща се и фиксиращата се в стената.

Какви видове има

Висящи тоалетни чинии

Те се отличават по цвят, функционалност и дизайн. Нека ги разгледаме поотделно накратко:

  • Предлагат се различни цветове, но най-разпространени са класическите черно и бяло. Те най-добре се вписват в съвременната баня и за това и хората ги предпочитат най вече тях;

  • От гледна точка на функционалността, вече има доста различни предложения от отделните брандове, но най-разпространена е технологията за пестене на водата. Това се постига, разделяйки казанчето на два резервоара, като единият е по-малолитражен от другия и се ползва при ходене по “малка нужда”. Съответно и бутона за водата е двоен. Съществува и система за плавно спускане на капака и много други;

  • От към дизайн са овални, ъглови, ергономични и т.н. Всички те са уникално красиви на външен вид и са изключително комфортни за ползване, а високото им качество ще позволи да ги експлоатирате дълги години наред.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото, като дългогодишен бранд на пазара на санитарното оборудване, успяхме да се докажем със своята лоялност към клиентите, професионално обслужване и високото качество на специално селектираните продукти. Мисията ни е да предложим едно място, в което да откриете всичко нужно за изграждането и обзавеждането на банята и според отзивите за нас, ние се справяме чудесно.

Как ли? Предоставяйки само нови и първо качество продукти на неустоими цени. Предлагайки иновативна и интуитивна за навигация уеб-платформа за пазаруване дори и през мобилни устройства. Широко разнообразие за прецизен избор и екип от експерти за съвети и съдействие по време на пазаруване. Заповядайте в онлайн магазина и ще останете очаровани. Ако изпитвате затруднения, потърсете ни веднага и с радост ще съдействаме. Очакваме Ви!

Популярни търсения: вградени, размери

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Промиване на тоалетна чиния
Затвори филтрите